icon

Je normálne, že matka volá synovi každý deň?

10. apr 2026

Je normalne ze priatelovi mama vola kazdy den ? Ma 45 rokov priatel. Aj tam byva ale chodi domov len na vikendy.

Strana
z2
anonym_35edd5
10. apr 2026

@anonym_autor podľa teba?

simsalabim
10. apr 2026

@anonym_autor je normalne, ze otcovi volam kazdy den? Vek 56r. (moj).

anonym_1dfdbb
10. apr 2026

nas nazor je uplne bezcenny - pokial je to ok pre neho a jeho mamu tak je to v poriadku ... ak ti to vadi-mas to riesit s nim

anonym_57411a
10. apr 2026

@anonym_autor podla mna je super mat dobry vztah s rodičmi, moj priatel si tiez skoro kazdy den vola s mamkou, ja s nou tiez casto volam. Skor neni ok ze s nou byva v takom veku 😃😃

trema
Autor odpoveď zmazal
domkakvet
10. apr 2026

@anonym_autor planuje sa odstahovat?

anonym_824edf
10. apr 2026

prečo by to nebolo Ok? si myslím že je to v poriadku.

haley7897
10. apr 2026

Ano je. A ak chodí domov len na víkendy ani sa mu necudujem, ze neplatí prenájom a radsej ide tam

anonym_824edf
11. apr 2026

ty si čo z detského domova že ti nemá kto zavolať ?

anonym_b6d4b4
11. apr 2026

Ja som bývala neďaleko rodičov /40/ a volala som im každý deň alebo som bola u nich 3x do týždňa, čo je na tom zlé? Sú to moji rodičia. Priateľ si volá s mamou aj 2x denne, je staršia, chce vedieť, že je všetko v poriadku, on 48.

anonym_5db59c
11. apr 2026

@anonym_autor je nermalne, že volám s našimi každý deň ? Aaa? Volam a budem volať

noami12
11. apr 2026

Áno je to normálne. Ja som s tatinom dokiaľ žil volala aj niekoľko krát denne a to iste s maminu volám tak dodnes. Normálne mi nepríde mať dieťa aj vnučatá a nezavolať im ani mu ani bú celý čas. A prísť raz za 2 roky a hrať sa na babku roka a bývať tak 10 km od seba. To není normálne. Ale to že majú pekný vzťah a vedieť navzájom že je všetko OK tak to nemá čo ani vadiť.

marhulka13
11. apr 2026

Aj môj zvykol volať často s mamou, dokonca cez videohovor, chodil s ňou po dome a popritom si robil svoje veci. Podstatné je, že priority mal upratané. Teraz už nie je komu zavolať iba sviečky palit

martinka13
11. apr 2026

Áno, je to normálne.

terezia74
11. apr 2026

@anonym_autor volám mame každý deň, ale nebývam s ňou. Neviem si predstaviť nič o nej nevedieť

laila22
11. apr 2026

@anonym_autor ja s mamou volám každý deň. Cez víkend aj 3x ráno, večer a niekedy aj cez deň. Nebývam s ňou. 🙂 Už volá .. 🙂

koniarova
11. apr 2026

Áno. Je to normálne. Spomeň si na túto otázku za 30 rokov, keď to sun nezavolá celé týždne.

anonym_508b3a
11. apr 2026

@anonym_autor zavidis ze tvoja ti nevola kazdy den?

som_realistka
11. apr 2026

Zalezi od toho co preberaju, ak su to bezne normalne rozhovory, tak ok. Ak je to kontrola od mamicky ci jej synacikovi priatelka oprala trenky v takom prasku ako pouziva maminka, a ci mu balis desiatu do prace tak to uz je asi cez 😀

luccija
11. apr 2026

@anonym_autor každý to má v rodine inak vzťahy, vrucnosť...volám s rodičmi každý deň aj hodinu🙂mala som kolegov po 40 tke a volali s mamou aj z práce aj na hlasitým odposluch čo deti, či raňajkoval, či má veľa práce, keď nevolala ona už poobede volal on.ja mám v okolí ľudí čo to nepovažujú za nič nenormálne.Zalezi ako si to mala doma ty.

anonym_0d115a
11. apr 2026

@anonym_autor Z môjho pohľadu to nie je normálne. Každý si má žiť svoj život.

anonym_578939
11. apr 2026

Ja mám tiez zavazok mamine zavolať každý deň, najmä po smrti ocina. Nie vzdy si spomeniem, ale snažím sa to dodrziavat

sense
11. apr 2026

Kedysi som si myslela, že je to divne, už si to nemyslím, aj keď teda ja mojej každý deň nevolam. Pretože neviem o čom by som sa každý deň vypravala keďže sa nič nedeje nove

anonym_e9de89
11. apr 2026

Moja kolegyňa má 45 a 5 detí, z toho dve už majú svoje rodiny a detičky a dve sú na internáte. Každý deň si všetci volajú o šiestej cez skupinový videohovor a navzájom si zdieľajú zážitky. Za mňa je to super. Tebe by to vadilo? ty svojim rodičom nevoláš? ja si s mojimi denne píšem cez messenger, posielam im fotky. Sú sami, majú po 70. Môj manžel má po 40 a síce nie každý deň, ale pomerne často volá so svojou mamou. Býva od nás 100km, tiež má po 70. Je sama. Rozpráva o susedách, o akciách v obchode,... Má zapnutú kameru a pritom robí, čo potrebuje. Pribehnú deti, pozdravia babku. Je jej samej smutno, dni sú pre ňu dlhé. Mám mu kvôli tomu robiť scény? aj ja budem stará a budem rada, keď mi moje deti zavolajú.

anonym_31813c
11. apr 2026
@anonym_578939

Ja mám tiez zavazok mamine zavolať každý deň, najmä po smrti ocina. Nie vzdy si spomeniem, ale snažím sa to dodrziavat

@anonym_578939 ja som to tiez tak robila,ale priznam sa, ze niekedy sa mi uz do toho nechcelo, ani nebolo o com...
@anonym_autor ci je volanie kazdy den normane/nenormalne...je to individualne...moj muz nevola takmer vobec, iba na meniny/narodeniny a navstevu abosolvujeme tak 4x do roka..niekedy mi to uz pride prehnane, vsetci stale na telefone...pomaly 24 hodin denne, ci uz sukromne albo sluzobne..to je tiez za mna na zvazenie

anonym_b147f2
11. apr 2026
@anonym_0d115a

@anonym_autor Z môjho pohľadu to nie je normálne. Každý si má žiť svoj život.

@anonym_0d115a to je také plytké a úbohé.Obidvaja volame s rodičmi a aj deti s nami sú na internáte.A vždy sa máme o čom rozprávať.

alenka58
11. apr 2026

pekné vzťahy sú to najlepšie hlavne v rodine čo môže človek mať, sú závidenia hodné

zuzubb007
11. apr 2026

Volať je normálne rodičovi, aké, že 45 ročný corgoň býva u rodičov považujem za nenormálne!

anonym_b0136d
11. apr 2026

Pre každého je normálne niečo iné . Pre nich to normálne je, pre mňa by nebolo. Mame vzťahy super, stretávame sa každý týždeň- sú to velmi aktivni dôchodcovia, čo sú vecne mimo domu a verím, že keby som im každý deň volala, tak by ma “zhukalli”, co ich stále “otravujem” s telefonatmi. Vďaka Bohu za nich, za ich zdravie a elan do života.

anonym_5835e5
12. apr 2026

Ak uz zostane rodic sam, tak by som volala castejsie hlavne ci je vsetko OK.Ja chapem aj ak si volaju aj ak nie , ved kazdy ma ine nastavenie , mna by kazdodenne telefonaty otravovali

Strana
z2