icon

Je normálne, že matka volá synovi každý deň?

10. apr 2026

Je normalne ze priatelovi mama vola kazdy den ? Ma 45 rokov priatel. Aj tam byva ale chodi domov len na vikendy.

Strana
z2
anonym_6df44d
12. apr 2026

@anonym_autor v tejto spoločnosti je to zaujímavy jav, dcery (alebo naopak)môžu vyvolávať svojim mamičkám dennodenne ale chudaci synovia môžu cca raz mesačne? (Matka synov, ktora sa už teraz boji, co ju čaká)

anonym_c9cae1
12. apr 2026

Ano
Ze ty nemas komu zavolat sorry

anonym_12f87b
12. apr 2026

@anonym_autor a co je na tom nenormálne? Je to jej syn a ty si iba priatelka

sisamisaaa
12. apr 2026

@anonym_autor tak toto mi ani nenapadlo riešiť. Áno volajú spolu takmer každý deň, minimálne si napíšu. Aj my s mamou si takmer každý deň zavoláme pokiaľ nie je v zahraničí, vtedy si prevažne píšeme. Ja sama občas svokre napíšem a zavolám. Bývame všetci v jednom meste.

ekira1
13. apr 2026

Neviem, mne nepríde normálne, že ona volá jemu každý deň. Keby jej občas zavolal i on, prišlo mi to normalnejšie. Že i on chce vedieť ako sa má, že chce vedieť, čo má nové... Takto mi to príde, že ona ho kontroluje, či je o neho dobre postarané atď. keď on nezavolá...

ghoul_
Včera o 18:13

@anonym_autor nie je to choré, a je mamičkár

anonym_ddd863
Včera o 18:26

Nie, nevidím dôvod, aby muž v tomto veku potreboval volať každý deň s rodicmi a ešte u nich aj býval. Pre mňa red flag, ale každý to môže mať inak. Mne sa to nezdá v poriadku. Tá pupočná šnúra sa musi prerušiť, aby mal muž alebo žena na prvom mieste svojho partnera/ partnerku a deti, nie rodičov.

Strana
z2