Je normálne, že matka volá synovi každý deň?
Je normalne ze priatelovi mama vola kazdy den ? Ma 45 rokov priatel. Aj tam byva ale chodi domov len na vikendy.
Ano
Ze ty nemas komu zavolat sorry
@anonym_autor a co je na tom nenormálne? Je to jej syn a ty si iba priatelka
@anonym_autor tak toto mi ani nenapadlo riešiť. Áno volajú spolu takmer každý deň, minimálne si napíšu. Aj my s mamou si takmer každý deň zavoláme pokiaľ nie je v zahraničí, vtedy si prevažne píšeme. Ja sama občas svokre napíšem a zavolám. Bývame všetci v jednom meste.
Neviem, mne nepríde normálne, že ona volá jemu každý deň. Keby jej občas zavolal i on, prišlo mi to normalnejšie. Že i on chce vedieť ako sa má, že chce vedieť, čo má nové... Takto mi to príde, že ona ho kontroluje, či je o neho dobre postarané atď. keď on nezavolá...
Nie, nevidím dôvod, aby muž v tomto veku potreboval volať každý deň s rodicmi a ešte u nich aj býval. Pre mňa red flag, ale každý to môže mať inak. Mne sa to nezdá v poriadku. Tá pupočná šnúra sa musi prerušiť, aby mal muž alebo žena na prvom mieste svojho partnera/ partnerku a deti, nie rodičov.

@anonym_autor v tejto spoločnosti je to zaujímavy jav, dcery (alebo naopak)môžu vyvolávať svojim mamičkám dennodenne ale chudaci synovia môžu cca raz mesačne? (Matka synov, ktora sa už teraz boji, co ju čaká)