icon

Je normálne, že moja mama dáva môjmu ročnému synovi jej prsník?

Včera o 19:04

Je to normálne že moja mama dáva môjmu ročnemu synovi ochutnať jej prso???? Akože “sranda”? Keď tam nie som tak malý si to jasne že dá do úst ale len na chvíľu. Keď tam som tak vie že nemôže. Som paranoidna?? Hovorím jej nech to nerobí ona aj tak . Toto

autor
Včera o 19:44
@anonym_246a4e

@anonym_autor ročnému synovi? Keď tam som tak vie že nemôže.Podľa mňa ročne dieťa nevie čo môže a nemôže robí si čo chce toto je výmysel a ak nie tak matka nech sa ide liečiť

@anonym_246a4e neviem akože čo je pre teba vymyslené načo by som to robila. Moje ročne dieťa vie a presne to chápe keď sa na neho pozriem a nepáči sa mi to. Keď som tam pozrie sa na mňa ja sa na neho pozriem a ani sa toho nedotkne.

anonym_e5d282
Včera o 19:44
@anonym_autor

Práveže ona je normálna celý život ale ako sa nám narodilo dieťa alebo na starobu jej prepina. Ma 47 rokov a posledné dni je vkuse lenivá akože chodí do prace.
Vkuse niečo ma Jakeby ide proti mne..
Vkuse aký je malý chudý ako schudol. Vkuse mu niečo dáva jesť aj kee vie že to nemoze. Napríklad banan v čokoláde.

@anonym_autor jezis, na starobu 🫣😅, ja ked si predstavim, ze v 47 budem mat 4 rocne dieta, pomooooc. To je este moc mlada zena na nejake "starecke demencie" atd., ale urcite ma nejaku psychiatricku diagnozu.

autor
Včera o 19:47
@anonym_e5d282

@anonym_autor jezis, na starobu 🫣😅, ja ked si predstavim, ze v 47 budem mat 4 rocne dieta, pomooooc. To je este moc mlada zena na nejake "starecke demencie" atd., ale urcite ma nejaku psychiatricku diagnozu.

@anonym_e5d282 prepaaac to som nechcela uraziť vôbec také ženy. Skôr som to myslela tam že sa chová ako 70 ročná nič sa jej nechce nestará sa o seba viete čo myslím. A čím je staršia tým jej viac šibe

anonym_67af60
Včera o 19:47
@anonym_autor

Len mi je luto môjho otca pretože on s malým veomi rad trávy čas a malý ho lubi velmi. Inak by som dávno obmedzila kontakt.

@anonym_autor pomôžte jej a nebojuj proti nej ale za jej psychické zdravie
Nikdy nevies v budúcnosti co sa stane tebe, s tvojou psychikou a na to je rodina aby podržala a pomohla
Ak je to tak ako píšeš...

anonym_cea021
Včera o 20:02

dalsi zaplateny troll? lebo ak nie, uz sa necudujem, ze zijeme v takom bananove ked tu ziju take osoby

anonym_a60507
Včera o 20:05

Je to choré

anonym_ce00f2
Včera o 20:07

možno má matka pri tom orgazmus. Kto vie.

anonym_0d975e
Včera o 20:08

@anonym_autor fuj, uchylacka

alex49
Včera o 20:48

Ani minútu by so synom ne strávila osamote. Tvoj otec môže malého navštevovať v tvojej domácnosti. Dúfam, že spolu ne žijete.

chrobak7
Včera o 21:03
@anonym_autor

Ano nahé!!
O čo jej ide nechápem

@anonym_autor "O čo jej ide nechápem"

Asi akože sranda.... no nevyšlo to. 😵😨

abbey1
Včera o 21:54

Niekto tomuto verí?

1sally12
Dnes o 02:40

To ako fakt? Vymyslené🙄 inak by sa nikto takúto koninu ani nemusel pýtať

anonym_d27fcb
Dnes o 04:22

Toto musi byt vymyslene... už ked to spravila prvý krat, si mala zakročit a nie jej ho tam nechavať... a vlastne dovod naco tam akoze chodis ? Ty nemas muza? Nemas kde byvat ? Otec moze svoje vnuca navstevovať u teba alebo tam kde ty byvas...

lucimichi
Dnes o 05:51

@anonym_autor tvoja matka by mala navštíviť psychiatra. Keď to nebudeš riešiť, čo s ním bude robiť keď bude starší?!

anonym_dbe0cf
Dnes o 05:56

Kde to chodite na tieto pribehy??? Bravicko mam problem

anonym_3b9f8f
Dnes o 06:16

Nepotratila tvoja mama niekedy v minulosti? Možno si týmto správaním kompenzuje neuzavreté rany v sebe. Baby majú pravdu v tom,že by mala vyhľadať odborníka.

anonym_e5d282
Dnes o 06:34
@anonym_autor

@anonym_e5d282 prepaaac to som nechcela uraziť vôbec také ženy. Skôr som to myslela tam že sa chová ako 70 ročná nič sa jej nechce nestará sa o seba viete čo myslím. A čím je staršia tým jej viac šibe

@anonym_autor nie v pohode, neurazila som sa ani nic, ale naozaj to myslim, ze musi mat nejaky psycho problem, ale predpokladam, ze Ta vysmeje, ak by si ju poslala za doktorom s tym. Ale je to divne. My sme mali so sesterkou deti, rozdiel 5 dni, tak keby som strazila a dieta by chcelo (malicke), tak ho nakrmim, ak by bola kriza, ale aj tak som zvazovala, ci vobec by sa vedelo a chcelo prisat. Ale toto je strasne mimo, fakt...

anonym_98b19f
Dnes o 06:53

Ja som niekoľko krát nakojila synovca. Mala som strašne veľa mlieka a švagriná nemala. To boli ale úplne malinké detičky a bolo to po vzájomnej dohode, že s tým nikto nemá problém a teda ja som zároveň vtedy keby kojila svojho syna, ktorý je len o týždeň starší ako synovec. Takže som mala reálne mlieko, ktoré pre neho aj bolo vhodné.
Ale toto by som nepripustila.

anonym_9240f1
Dnes o 07:25

Ja neveriiiiiiiiim,že toto nieje troll

anonym_b7eba6
Dnes o 07:39

Nie si jedinacik? Alebo nie je to v tom ze ona nedojcila tak si to chce nejako "kompenzovat"?
Aj by som povedala že vymyslene- no ja som raz počula od svokry že keby mohla tak mi deti nadojci 🙈 fakt som sa nezmohla na slovo...

lucimichi
Dnes o 07:47

@anonym_autor u nás v dedine je jedna psychopatka, ktorá si od vnúčat vyžadovala, aby ju oslovovali mama. Lieči sa na psychiatrii.

anonym_abefad
Dnes o 07:57

@anonym_autor takze tvoja mama sexuálne obťažuje tvojho ročného syna, nerešpektuje ta a dava mu banány v čokoláde okrem inych nevhodných veci pre babatko.
A ty miesto toho, aby si chránila svoje dieta a nestretavala sa s narusenou mamou, kym sa neda liečiť vypisuješ na MK a plačeš ako ta nerešpektuje.
Akoze bez urážky, ale co sa na tebe da rešpektovať? Ked toto dovolíš aby ti hocikto robil s dietatom? Keby mu dedo dava penis do úst tiez by si veselo dalej chodila na navstevy?
Nehnevaj sa na mna, ale tak ma vedia vytočiť taketo matky, nezodpovedne, co maju jednu jedinú úlohu na svete a to chrániť svoje deti a nerobia to.
Poviem raz: mama, neželám si aby si dávala svoj prsník do ust môjho dietata a akokoľvek sla proti mojej výchove. Nedodrží to? Zodvihnúť sa a odísť domov. Ak zopakuje aj pri ďalšej navsteve obmedziť kontakt aj vysvetliť preco.
A ze chudak dedo neuvidí vnuka? No velmi chabá výhovorka. To je výhovorka zbabelej matky, ktorá sa boji riesit konflikt. Keby dedo chcel, pride k vam, na ihrisko, hocikam bez uchylnej babky.
Ďalšia vec, takto chces vychovávať aj dieťa? Ze mu budes dookola hovoriť : nesyp druhým detom piesok do oci ale on to bude robit dalej a ty sa budes iba pozerat a opakovať aby to nerobil? A potom plakat, ako ta nerešpektuje? Akoze autorka naložila som ti ale vytocila si ma riadne. Uvedom sa a zájdi sa poradit s odborníkom. Cele zle

anonym_abefad
Dnes o 07:58
@anonym_b7eba6

Nie si jedinacik? Alebo nie je to v tom ze ona nedojcila tak si to chce nejako "kompenzovat"?
Aj by som povedala že vymyslene- no ja som raz počula od svokry že keby mohla tak mi deti nadojci 🙈 fakt som sa nezmohla na slovo...

@anonym_b7eba6 keby som nezažila v rodine podobnú situáciu tiez poviem na prvú, ze vymyslené, no takito ľudia bohuzial existujú.

kaki3
Dnes o 08:00

toto spravit moja mama, tak k nej nepachnem. a maly uz vobec nie.

katkazatka
Dnes o 08:06

Ak to nie je vymyslene, tak tvoja mama je dost stara, aby mala rozum. Je vo veku babky, tak by sa tak mala spravat. Toto je normalne na psychiatriu.

autor
Dnes o 08:25

Myslite že to môže byt tým že mi zomrel súrodenec?.. že si to tým kompenzuje?..
prečo spm nezakročila? Pretože som si myslela že to mysli zo srandy ten prvýkrát a že ho iba “provokovala” vtedy si nedal do ust nič.. myslela som si že chce len vidieť jeho reakciu chápete .. ale posledné návštevy to opakovala . A verte mi že som jej to povedala rázne a nie len raz. No ale včera to už tak prehnala že mi preplo a zobrala som malého a odišla som..

anonym_886d80
Dnes o 08:30
@anonym_autor

Myslite že to môže byt tým že mi zomrel súrodenec?.. že si to tým kompenzuje?..
prečo spm nezakročila? Pretože som si myslela že to mysli zo srandy ten prvýkrát a že ho iba “provokovala” vtedy si nedal do ust nič.. myslela som si že chce len vidieť jeho reakciu chápete .. ale posledné návštevy to opakovala . A verte mi že som jej to povedala rázne a nie len raz. No ale včera to už tak prehnala že mi preplo a zobrala som malého a odišla som..

@anonym_autor To pred tebou vytiahla prsnik a pchala dietatu do ust? Naozaj treba ju objednat ku psychiatrovi.

evazhoufova
Dnes o 08:38

Volam zandare

magdalienka11
Dnes o 08:39
@anonym_autor

Ano nahé!!
O čo jej ide nechápem

@anonym_autor zrusila by som návštevy u nej a odporučila jej psychiata.

autor
Dnes o 08:43
@anonym_886d80

@anonym_autor To pred tebou vytiahla prsnik a pchala dietatu do ust? Naozaj treba ju objednat ku psychiatrovi.

@anonym_886d80 nie ona mu ho ukázala a malý si ho dal do ust. Ešte ho dojcim