Je normálne, že priateľ sleduje cudzích na Instagrame?
Je podla vas normalne ze priatel sleduje na instagrame na FB kadekoho a este mne akoze j*be? Priatel sleduje na instagrame nejaku zenu ktora ma priatela ale je z Kosic ako my. Pytala som sa ho skadial ju pozna tak mi povedal ze ju nepozna ze ju zacal sledovat na FB a ze automaticky vraj je to tak ze ked niekoho zacne sledovat na FB tak aj na instagram lebo ich ma pripojene a ked som mu povedala ze je to divne az uchylne tak mi povedal ze dohoda bola ze si nebudeme vypisovat s inymi zenami/muzmi okrem kamosiek/kamratov ktorych pozname dlhodobo tak mi povedal ze mne j*ebe lebo este aj toto mi vadi ked niekoho cudzieho sleduje.
Aký je rozdiel ci sleduješ ty známeho herca z Ameriky alebo on ženu z vášho mesta? Rozdiel je v tom ze v jeho prípade je žena dosiahnuteľna a v tvojom prípade je herec nedosiahnuteľny? Tak v tom prípade máš ty osobný problém. Oba prípady sú rovnaké ale ty máš problém so sebadôverou.
Tu nebude problém v tom, že sleduje práve tú jednu z mesta… Ty ho lustruješ, on si vypisuje s inými otáča sa za ďalšími v tvojej prítomnosti… Komunikácia medzi vami tiež nie je ok. Toto by nemalo skončiť manželstvom, kým si to v prvom rade nedáte medzi sebou vy doporiadku. Ak sa to dá…
ja tiež sledujem kade koho, kvôli receptom, cvikom, cestovaniu a iným užitočným informáciám pre mňa a nevidím dôvod, prečo by malo niekoho zaujímať - partnera, manžela, koho sledujem. Ja tiež nesledujem na aké stránky chodí on. Sme predsa slobodní ľudia, každý si môže prezerať, čo chce.
@sheila121 prosím ťa a ktorý chlap sa neobzrie? Zase si nenamýšlajme. Ty keď vidíš sympatického chlapa nepozrieš sa?
Nehnevajte sa, ale mne to už príde, že vzťahy sú už len o tom aby boli muž a žena spolu, aby sa nepovedalo a môžu si v tom vzťahu robiť čokoľvek co sa týka soc. sietí. Tiež si myslím, ze to nie je normálne. Lebo skôr je to len sledovanie a potom písanie. Vlastná skúsenosť. Jednoducho ho omrzí jeho žena, alebo si zvykne, má svoje pohodlie, full servis tak si potrebuje dvíhať ego inde alebo len tak spríjemniť deň, popri tom ako sa žena o vsetko stara a on chudáčik nech si kľudne tlaci gauč, pozerá soc siete a aby mu nebolo dlho tak si aj popise. NIE toto do vzťahu určite nepatrí.... napísať napr niekomu nech sa usmieva lebo smútok jej nepristane???? Aj toto je ok vo vzťahu?
Preto potom vzťahy vyzerajú ako vyzerajú
Vôbec to tak nefunguje, ze keď niekoho začne sledovať na insta tak automaticky aj na fb alebo naopak, takže klamal...

@nicoletta98 Dakujem za podporu 🙂