Je normálne, že sa svokra stará do financií?
Ahojte. Je normalne ze svokra sa stara do muzovich financii ? Ze kde mina peniaze. Ak by nahodou dal na mne nejake peniaze je ohen na streche lebo ze ho taham dole vodou.. aky je vas nazor ?
Autorka sa neozyva. Asi dosla na to, ze sa maju najprv odstahovat a mozno potom da "svokra" pokoj🙃
@anonym_ea9922 riešiť svoje financie s bratom v ohľade kecania do výdajov, je rovnako mimo ako riešiť ich s matkou.
@tiezjedna a to kto povedal, že je to mimo? všetko okrem frajerky je mimo?😅
To je názor za opicami
@anonym_ea9922 samozrejme, že je to mimo... Alebo si má nechať aj riť od neho utierať?? Ty si za opicami😉
@tiezjedna ja som za to aby každý bol svojpravny a ked chce s ňou to rozberat,nech rozoberá
A nie ďalšia sekera čo rozhoduje kto s kým kde ma chlap robiť
Ved každý robí co chce a mu vyhovuje
@anonym_ea9922 ako vieš, že on to s máti chce rozoberať?
@tiezjedna ale nikto ho nenúti
Fakt,chlapi majú svoju hlavu keby nechcel,tak jej nepovie nič
Ale pre niečo chce
Len podľa mňa problem je to, že svokra ma na svoju nádejnú negatívny názor a to by mala riešiť
Lebo vieš všeobecne ..Beres to- jeho mama sekera tak čo urobíš? urobíš z neho nesvojpravneho?alebo budeš ta podpora,kde sa chlap môže rozhodnúť ako chce a sa zaujímať o to prečo to citi tak, že sa obráti na matku ,,miesto frajerky,,?
@tiezjedna ale nikto ho nenúti
Fakt,chlapi majú svoju hlavu keby nechcel,tak jej nepovie nič
Ale pre niečo chce
Len podľa mňa problem je to, že svokra ma na svoju nádejnú negatívny názor a to by mala riešiť
Lebo vieš všeobecne ..Beres to- jeho mama sekera tak čo urobíš? urobíš z neho nesvojpravneho?alebo budeš ta podpora,kde sa chlap môže rozhodnúť ako chce a sa zaujímať o to prečo to citi tak, že sa obráti na matku ,,miesto frajerky,,?
@anonym_ea9922 my nevieme, či sa na ňu obrátil... Možno len odpovedá na paľbu otázok 😉
A možno ani sa s ňou neradi ,len svokra vyjadruje svoj názor a obavy v neprospech autorky
Lebo autorka tuším ani nenapisala, že on hovorí niečo o peniazoch
Bohvie aký ma svokra na to dôvod,to ani autorka nevie a ak ju to trápi, nech zistí
@anonym_autor treba vymenit zamky, kupit psa a ist do kostola pomodliť sa
@anonym_autor aaaaaa, čo má ona spoločne s vašimi peniazmi. Nech si preratava svoje a mužove peniaze a do vašich nech sa nestará.
@anonym_autor
Tak pred zákonom si cudzia žena, takže možno je jeho mama len stará škola a by rada, keby si robil nejakú finančnú zásobu na horšie časy, prípadne pre budúcu rodiny. Ale máme málo informácií. Možno nemáš bohvieaké pracovné návyky, nevieme. Mne teda príde divné, aby mi dával frajer peniaze.

@anonym_e061b9 svokry sú tiež matky 😉