Je normálne, že sa svokra stará do financií?
Ahojte. Je normalne ze svokra sa stara do muzovich financii ? Ze kde mina peniaze. Ak by nahodou dal na mne nejake peniaze je ohen na streche lebo ze ho taham dole vodou.. aky je vas nazor ?
Že svokra je pi.. a tvoj muž maminkin maznáčik, daj nohy na ramená a utekaj preč
Muž čo sa nevie postaviť vlastnej matke je padavka a "mamánek". Daj mu jasne najavo, nech si to vyrieši s matkou čím skôr a hlavne, prečo jej vešá na nos kde míňa peniaze? Či mu kontroluje účet? Je nesvojprávny či čo ?
Muž čo sa nevie postaviť vlastnej matke je padavka a "mamánek". Daj mu jasne najavo, nech si to vyrieši s matkou čím skôr a hlavne, prečo jej vešá na nos kde míňa peniaze? Či mu kontroluje účet? Je nesvojprávny či čo ?
@anonym_26d4ef on sa jej postavil ale ona sa stale stara
A to ste ako manželia? To čo je zasa za chlapa 🤣 kde na to chodite 😅 mňa by zaujimalo, ako sa mamka dozvie, kolko kde na čo minul, čo mu účte kontroluje ? Alebo je nesvojpravny?
@anonym_autor nech odstrihne pupocnu snuru a to hned.Nevolat jej,neozyvat sa,nezdvihat.
@anonym_autor a ty sa tiez ozvy,ak ste manzelia peniaze su spolocne.
A to ste ako manželia? To čo je zasa za chlapa 🤣 kde na to chodite 😅 mňa by zaujimalo, ako sa mamka dozvie, kolko kde na čo minul, čo mu účte kontroluje ? Alebo je nesvojpravny?
@anonym_323fb8 boli aj také prípady kde výplata chodila na mamin účet a ona držala kasu
@anonym_autor ak je to manzel dohodla by som s as nim aby svokre o vasich financiach nerozpraval
ako vlastne hospodarite ? mate spolocny ucet ci ?
@anonym_autor tak nech jej neodpovedá. Čo sa ma babizňa starať do vašich veci. Aj keby ti daval liter na mesiac a je s tym on ok, tak nech sa nestara. Tvoj muž ma aj otca alebo ho vychovala len mama?
@anonym_323fb8 boli aj také prípady kde výplata chodila na mamin účet a ona držala kasu
@anonym_cbe069 panebože 🤣🤣🤣🤣
@anonym_autor a prečo jej rozprávate kam dávate peniaze a čo kupujete? Vy s ňou bývate?
Autorka, už by si konečne mohla odpovedať na otázku, či ste manželia alebo len partneri 😀 😀 To je totálne gro celej veci 😂
Dal na Teba peniaze ??? Ak ste manzelia, vsetky peniaze su spolocne. Posli svokrusu za mnou, nech vidi ako sa poriadne utracaju peniaze na zenu 🤡. Vysvetlime
Autorka, už by si konečne mohla odpovedať na otázku, či ste manželia alebo len partneri 😀 😀 To je totálne gro celej veci 😂
@danalop partneri zijeme spolu
A to je podstatné či su manželia alebo nie, keď sa to tu pýtate toľké? Nie je v poriadku keď sa mama stará do financií svojho dospelého dieťaťa. Máme so svokrovcami super vzťahy a keď treba bavíme sa aj o financiách, ale nikdy by si nedovolili starať sa do financií kde míňame
@danalop partneri zijeme spolu
@anonym_autor aj partneri mozu mat financie spolocne,ved ziju spolu.Tak sa musis ohradit aj ty aj tvoj muz,nech sa do vas nestara.
Autorka a co znamena u Teba ze by dal tvoj frajer peniaze Tebe, na Teba ? Co konkretne ju vytaca ?
Autorka a co znamena u Teba ze by dal tvoj frajer peniaze Tebe, na Teba ? Co konkretne ju vytaca ?
@ivik4 neviem proste stale sa ho pyta aka vyplata mu prisla ake ma vydavky kde dava peniaze a ze dufa ze nie na mna.
A aká je pointa? Priateľ jej má povedať svoje to je celé, ona za to nemôže, že je zvedavá tetka
@ivik4 neviem proste stale sa ho pyta aka vyplata mu prisla ake ma vydavky kde dava peniaze a ze dufa ze nie na mna.
@anonym_autor a vy jej musíte všetko vešať na nos? Keby sa vás pýtala suseda, alebo niekto na zastávke, tak mu tiež poviete všetko?
jaaj dalsi zo zlatou cicinou?
Starať by sa nemala... Ale ťažko povedať, aký má na to dôvod. Či je len zvedavá, alebo potrebuje mať kontrolu, alebo má obavy, že sa jej syn vráti domov do detskej izby s holým zadkom...
ja sa nečudujem že sa pýta ... na základe tejto diskusie, šak to dievča sa ani vymačknuť nevie ... tak asi ani nezarobí 😒
tak sa mama bojí, že syn rozfláka prachy na také dievča, no...
Vy ste tam vsetci traja trosku...ehm...jednoduchsi, ze? "Svokra", ktora sa stara dospelemu synovi do financii, on, ked ju neposle kadelahsie, a aj ty, ktora s takym tlkom si.

Ste manzelia???Ci len priatel a priatelka.
A nie,nie je to normalne,je to chore a dufam,ze tvoj muz ju posle do teplych krajin,hned.