Je normálne žiarliť na partnerku kvôli pôrodu?
Ahojte, som veľmi smutná, že mi moje manželstvo nevychádza, tak ako by malo. Máme s manželom tri krásne detičky, obaja ich veľmi ľúbime. Môj partner nám však znepríjemňuje spoločne strávené chvíle tým, že ziarli . napr. na to, že ma videl cudzí muž /doktor/pri pôrode nahú . Je to normálne žiarlit na doktorov? Veľmi mi to sťažoval, keď som bola tehotná, bývam 300 km od rodiny. Napriek tomu som mu porodila tri deti, pri pôrodoch nebol, lebo nechcel. Vraví, že to je nič, oproti tomu, čo si musel v hlave upratať on, pričom to hocikedy vyťahuje /takže až tak sa s tým nevyrovnal /. Návštevu psychológa odmieta. Ziarli aj na môjho otca, nesmie ma vidieť, ako kojím malého. Alebo, že večer, keď som v pyžame , nemám pod ním nohavičky, pričom nenosim žiadne negliže, alebo priesvitné veci. Keď sa sklonim k deťom, nesmie mi byť vidno do výstrihu. Je to už psychicky náročné, byť veselá pri deťoch, dať im veľa lásky v takomto prostredí. Ako to vydržať ? Mám radšej odísť? Byt nechce predať, tvrdí, že to je náš domov a nedovolí mi odísť s deťmi. Nevie pochopiť, že ma strašne demotivuje byť pri ňom romantická a sexy, keď to vo mne už potlačil tými svojimi výčitkami.
@kvetinka4 a nekojim pred otcom , to len raz bol u našich, môj otec bol v obchode, tak som nakojila v obývačke pri mame . Vtom vošiel do izby otec, aby sa s nami zvítal , nepočuli sme kedy prišiel. No môj manžel sa so mnou vôbec nebavil celý týždeň. Pričom som sa stihla otočiť tak, aby nebolo nič vidno.
@marriah a inak je kompletny? nech si uvedomi, ze je to tvoj otec, ktory ta vypiplal. mozno aj prebaloval ci kupal. okrem toho neviem aka tragedia sa mohla stat tym, ze videl ako kojis dieta. preboha vsak tam nesedis cela hola s rozcapenymi nohami. dietatko sa da nadojcit decentne, predpokladam, ze tak robis. ta sa prekrit babo aj satkou keby uz islo o to, ze na verejnosti.
Tvoj muz je debil a chora osoba. prepac.
maximálne súhlasím s @lucka_220809 ...On bude zrejme dokonalý poloboh vo všetkom, nad tým treba riadne popremýšľať a hlavne si to pripustiť, lebo toto my ženy často nevidíme alebo nechceme vidieť, hlavne keď sú vo vzťahu už aj deti
uprimne...nie, nie je to normalne. To su typicky chlapy ako pises, ze ty dobre ze nie rolak az po krk a kolegynky mozu mat aj suknu pod rit ze ked sadnu tak vidno do zaludka a to je OK...tam slintaju (aj ked verejne pred manzelkou nepriznaju) ale doma to uz nieeeee...prepac, ale to si mala davno zasiahnut. Teraz uz nemas sancu take zatrhnut...onedlho ti bude vycitat aj nejaky make-up alebo ked si spravis vlasy. Budu take ziarlivostne sceny ze az! A co sa tyka otca...mne keby take povedal nejaky priatel/manzel na adresu mojho otca tak by som mu tak precistila zaludok ze az!!!! Moj otec bol pre mna vzdy velkym vzorom a oporou v zivote. Uznavam ze manzelia su potom najhlavnejsi muzi vo vasich zivotoch, ale nezabudajte ze tatinovia tu boli skor ako oni 😅 😅
@marriah pozor na toto, teda toho chlapa, je to nebezpečné a mal by sa ísť liečiť, žila som v takej rodine, viem čo to je, byť dieťaťom takého otca 🤐 ja by som osobne utekala, lebo ak nebude brať lieky, či sedieť na posedenia u mudr., nepohneš sa vpred 😅 a trápi ho toto aj pri iných ženách, či tam to obdivuje, tie výstrihy a tak?
@jahodka8 ona nekojila na verejnosti a nemá ju rád, je to obyčajný sebec a chorý človek a takýto chlapi, veľmi lúbia vykrikovať ako on miluje svoju ženu, ale on ju chce vlastniť, nie milovať, chce ju debtať, obmedzovať, to nie je láska 😉
@danielahamar a tak on ju svojim sposobom ma rad, len toto prehana a pojde to na ukor stastneho manzelstva. Lebo on ju tak zdepta, ze casom si bude pri kazdom obleceni uz sama seba presviedcat ze je to necudne a take bludne bla-bla 😠 ja len dufam, ze ked maju dceru tak to nedopadne tak ze ju nebude pustat nikde, ziadne randevu...ty kokos ja som mala v okoli taku rodinku, ze tam otec namontoval kamery do bytu aby mal dohlad nad celou rodinou. Dosiahol len to, ze dcera si raz pekne zbalila caky-paky (16 rocna) a utiekla..a socialka mala co setrit 😖 😖
@eliska31 môj foter mojej mame vykričal, že čo som to mala za šaty na vlastnej svadbe, že kto mi to odsúhlasil, že to som si už nemusela dať vôbec, ked som mala taký výstrih 🤐 a pritom som mala viazanie okolo krku a akurát mi to robilo dobrý dekolt, "žila" som s takým a nie je to láska, to je majetníckosť 🤐 proste potreba stále nad niekým dohliadať a kontrolovať ho, mama má svoje sebavedomie niekde úplne dole, nikdy nechodí, nemá kámošky a na novoty sa nechce dať, aj ked už je 6rokov po rozvode ale proste ak niekto žije 30rokov v týraní, tak to potom tak vyzerá
@danielahamar tak taky hej...to je smutne...ja poznam chalana co tiez tvrdi ze jeho dievca sa ma vyzliekat len pred nim...a make-up je najvacsi hriech...a my co pouzivame tak sme tie najvacsie hriesnice...ale na Plackovej slinta a si mysli ze ot om nevieme...trapne 😀
@eliska31 u nás to bolo tak, že mojej zakazoval sa aj umyť pomaly a on mal frajerku 🤐
Ty kokos...tak toto sa lieci. Nie, toto nie je v ziadnom pripade normalne. A uprimne, zlaticko, je mi to luto...ale toto nie je zivot. Toto je jedno obrovske utrpenie. A ak takto buzeruje teba, tak potom, co dcerky....teda pokial nejake mate. Och, toto je tak na prasky alebo na rozvod.
@marriah ja by som už bola z neho antikoncepčná...žiadna chuť na neho... podľa mňa je to súce na nejakého psychológa, inak pri ňom úplne rezignuješ, inak sa to nebude dať, bojovať a vysvetľovať už isto nemá cenu. Mal by dostať ultimátum...buď sa pokúsi liečiť a urobiť s tým niečo , alebo ostane bez teba, ak to nepomôže, asi Ti bude lepšie bez neho, je to psychicky náročné, prajem veľa síl do boja...
tak aj moj ziarli na mojho gyndasa aj vseobecne na lekarov, sice mi povedal, ze mu to nie je prijemne, ze sa mi tam pozera iny muz a ze by ho najradsej prefackal ( :D ) ale nechal to rozhodnutie na mne, normalne som mu vysvetlila, ze pri zene b som sa necitila dobre, lebo by som sa bala a pocula som na zeny gyndasky vela zleho... tak to pochopil, nehovorim, ze sa s tym stotoznil a ze nefrfle, ale urcite by mi neprikazoval, aby som isla k zene, ak mi to je neprijemne...
@borisvolcko veď práve, potom sa čuduje, že nemám chuť na sex. Že si bude inde hľadať. A viem, že si pozerá erotické fotky. To čo na mne kritizuje, inde hľadá na svoje uspokojenie.
@bayuska ja mam tiez muza gynekologa. Je to manzel mojej obvodnej lekarky...ci pana zeny nechcite vediet ako som sa hambila prvykrat ked som tam isla...ty kokos...a to som bola este panna ked som isla na vysetrenie (daaaaaaaaaaaavno) Ale po rokoch, musim povedat, som maxilmalne spokojna. Je to naozaj odbornik na svojom mieste a profesional. Uznavam, ze k nemu idem len ked uz fakt musim...ale nemenila by som 🙂
@marriah ale ja ti nevravim, ze ho mas hned poslat k vode 😖 Dobre si taky krok premysli, ked sa rozhodnes pre radikalny krok. Lebo potom spravit spatny krok, odpustit a take len umocni jeho poziciu...ako uprimne vobec sa ti nedivim ak nemas nanho chut. Predpokladam, ze chces vyzerat sexi prenho a on ta tak uzemni ze ladova sprcha je k tomu suviks 😠
@marriah Ja sa ho nezastávam - tvojho muža. Ja som si len myslela, že normálne kojíš pred otcom, môjmu otcovi je to napr. samému nepríjemné, tak ked videl že kojím, tak hned zatvoril dvere. Ja mám kamarátku, ktorá nosieva také výstrihy, že čiaročku vidno a k tomu minisukňu, že všetci chlapci za ňou slintajú na ulici. No je to tvoja vec ako sa oblečieš, môj mal také obdobia, že mi hovoril, že prečo sa obliekam do práce tak konzervatívne. Ale ked som išla niekam s deťmi, tak mu ho vadilo, tak asi závisí od situácie. No ked vám vzťah a milostný život haprujú, tak o to viac žiarli. Ved sa tak obleč doma pre neho. No ten môj sa do práce raz vystrojil tak, že som žiarlila dosť a doma žiadna iniciatíva z jeho strany. No to musíš jemu povedať, ja som môjmu povedala, že ak mieni čučať na nahé ženské v tv alebo internete, tak som z toho strašne sklamaná. No ale čo spravíš, tak sa pozrie na ženy na ulici, to sú muži.
možno by som sa aj smiala , keby som to nezažila 😒 , Veru aj takyto idioti medzi nami žiju . Normálne si mi oživila spomienky a uplne mám zimomriavky. Ja som s takym mužom musela chvilu žit nutene a ako bolo možne ihned som sa zbalila a zdupkala od neho , nenechala ziaden kontakt , nič a chvalabohu mám teraz od neho pokoj , ale zažiť by som to uz nechcela nikdy,. Je to psychopat !!! A tie deti ti robi preto , lebo si ta tak chce udržať , no mna by pri takom ani to neudrzalo . Boze prajem ti vela sily, keby potrebujes napis mi do IP . 😔
@marriah Mne sa sanka zasekla pri tvojom pociatocnom prispevku.....o dalsich ani nehovorim..... Ani neviem, co mam napisat......Myslim, ze takyto pripad ziarlivosti sme tu este na KONOVI nemali. Definitivne mas "vazny problem".
On je chorobne ziarlivy clovek a toto sa bude iba stupnovat. Sexualita je jedna z najkomplexnejsich veci v zivote cloveka. Ak sa cloveku nieco v detstve prihodi-tykajuce sa sexu a je to neprijemne a negativne , tak sa to s nim taha cely zivot..........Tvoj muz nezneprijemnuje zivot iba teba, ale coskoro mozu mat problem aj deti..... Uz len to, ze ziarli na vlastne deti je velky problem.
Ja by som od neho odisla....znici zivot aj tebe, aj detom. On je psychicky naruseny clovek, ci sa Ti to paci a ci nie. Mozes ho akokolvek milovat, posluchat, ale na takyto stupen chorobnej ziarlivosti treba odbornu pomoc.
URcite by som sa s tym zverila rodicom, aby ste vyhutali ako budes pokracovat dalej.
Kludne by som sa porozpravala aj s manzelom a dala mu moznost- ist psychologovi, ale pochybujem, ze pojde.
@marriah Aj môjmu vadilo, ked som obč as v župane vyšla von, tak narýchlo, no ale tu nikto nechodí von v župane, ani naši susedia, aj moja mama ma za to napomenula, ja som si to ani neuvedomila, že som v župane, nerozmýšľala som nad tým, ked som v noci 4x bola hore, tak to bolo posledné na čo som myslela, že čo mám oblečené. No ale povedala som si, že v pyžame a župane nebudem chodiť von z hygienických dôvodov, lebo som si župan zašpinila pred dverami, čo tam bolo trochu blata. Moja mama nikdy nechodila von v župane, ani pred dvere, to je stará škola, a tiež nekojila v parku, to bola z toho vyjavená, že ja ano. V pôrodnici ked som bola, tak akurát tam prišiel na izbu jeden starší údržbár, ten sa asi 3 minuty nevedel spamätať, ked vošiel a jedna mamička kojila. Nič nehovoril, ale bol akýsi nesvoj. Niektorí ľudia nie sú na to zvyknutí. Ved tvojho manžela to nejako prejde postupom času. Ale cudzej žene nemôže zakazovať veľký výstrih. Teraz vidí v tebe hlavne matku, ked máte bábo a ked kojíš. No ja ked som kojila a prsia som mala veľké, tiež som nenosila výstrihy, mne to akosi vadilo, radšej som mala v zime rolák a na tom ešte teplú vestu.
@jahodka8 nič v zlom, ale prečítaj si ešte raz príspevky @marriah... to nie je že vadí mu vyzývavé oblečenie - vadí mu len na vlastnej žene, nad cudzími sa ani len nepohoršuje, ale slintá nad nimi !! ešte jej bude diktovať aké má mať pyžamo keď sú sami dvaja doma... on nechce ani to, aby preňho v súkromí bola trošku sexy, to už je čo že žiarli na tie 4 steny? alebo sám na seba? a už len vyjadrenie, že on trpel viac ako ona pri pôrode, nie preto, že sa bál o ňu a svoje deti, ale preto, lebo mu j...e z toho, že lekár jej vidí medzi nohy !! chuj, mal by si pozrieť, ako to vyzerá pri pôrode, či sa mu bude zdať táto časť tela sexuálne vzrušujúca, odhliadnuc od toho, že koľko takých vidí každý jeden gyndoš a pôrodník denne? a zrovna celý život čaká na jeho ženu, nie? veď on sám takto priznal, že má problém !! on v nej nevidí ani ženu matku, ani partnerku, on je úplný primitív, ktorý v nej vidí kus mäsa, jeho majetok... toto mať doma, tak buď sedím ja v tretej nápravno výchovnej alebo on v tapacírovanej izbe s mrežami na okne a kľučkou len z vonkajšej strany... toto nie je už ani žiarlivosť, ani chorobná žiarlivosť, to je čistý kktizmus... a áno, musím byť teraz vulgárna, lebo nič slušné ma pri prečítaní tohto príbehu nenapadá 🙄
Ahojte,
asi nie je moc bežné, aby ste tu medzi sebou mali tú druhú stranu. Dlho som váhal, či napísať, alebo to nechať tak, ale, asi je to moja ďalšia zlá vlastnosť: dosť mi záleží, čo si o mne druhí myslia. Zároveň si dosť potrpím na súkromie /to ste už asi z príspevkov mojej manželky zistili/, a teda nemám moc rád, keď sa naše veci prepierajú na verejnosti. Preto som dlho rozmýšľal a tieto riadky sa mi veru píšu veľmi ťažko. Ale predsa...
Nuž, dočítal som sa od vás o mne všeličo, som psychopat, kôň, najväčší sebec, mal by som sa ísť liečiť a podobne. Nezaslievam vám to samozrejme, je to váš názor, ale ako všetko aj toto má dve strany, nič nie je čiernobiele. Viete, ako správne napísala tuším Jahôdka8, svoju ženu veľmi milujem. A deti rovnako tak. Nikdy som si o sebe nemyslel, že budem žiarlivý. Ale som. Začalo to dosť nevinne, keď sme raz išli na ples a neboli sme ešte spolu. Býval som v dome len so sestrou a mamou, oco mi zomrel veľmi mladý /ale to vo vás nechcem vyvolať k sebe ľútosť, len opisujem fakty, už je to dávno prebolené/. Keď sa manželka išla osprchovať, tak hoci som vedel, že nemáme na okne v kúpeľke záves, len takú záclonu /oproti v tome bývala len jedna starenka/, a hoci som vedel, že je tam v tej chvíli aj jej syn, tak som to neriešil, aby som ju neobmedzoval. Dokonca som jej sám zapol svetlo. No a to som nemal robiť. Po chvíli mi to začalo dochádzať, že ju vlastne kľudne môže pozorovať cudzí chlap pri sprchovaní a vtedy sa vlastne začala aj moja žiarlivosť. Samozrejme, celý večer bol pre mňa a uznávam aj pre manželku pokazený.
Ja viem, že žiarlim viac, ako iní muži. V podstate to všetko, čo manželka opísala, je pravda. Až teda na tie vaše niektoré komentáre, že som despota, že som psychopat, že ju začnem biť a ešte aj deti a podobne, to už priveľmi dramatizujete. Ja na rozdiel od vás trvdím, že láska, skutočná láska, nemôže byť bez žiarlenia, lebo tak, ako máte radi niekoho dušu, vnútro, osobnosť alebo akokoľvek to nazvete, bez toho, aby ste boli zamilovaní aj do jeho zovňajšku to asi nejde. Ja to nerozlišujem, naopak, mám manželku rád z oboch stránok. A iste mi /snáď/ dáte za pravdu, že keby váš muž povedal, že má rád inú ženu, že sa mu páči jej povaha, že je dobrá, milá, starostlivá... - aj vy by ste žiarlili. Tj. prečo žiarlenie na to, že vám niekto zobral jeho vnútro je v poriadku, ale žiarliť na telo je zlé, nehodiace sa k dobe a podobne?
Mne sa to, prepáčte, zdá trochu alibistické, keď v podstate hovoríte, že si môžete obliekať, čo chcete, nech sa iní muži obzerajú a nech si obzerajú... že môžete kojiť a ukázať tak svoje prsia na verejnosti, alebo trebárs pred otcom /to ako keby muži chodili nahí pred svojimi mamami a manželky by sa na to museli pozerať - ako by ste sa asi cítili/, že minisukňa je v poho aj na presklených podlahách a víťahoch... . Viete, tak ako dušou má človek patriť len jednému človeku, tak aj telom. Opačne to samozrejme platí tiež! Muži rovnako tak, nie len ženy. Ja som síce milý človek, ku všetkým naokolo, ale tým to končí. Tiež seba nerozdávam iným, iba manželke. To, čo vyžadujem od nej, robím sám. Som presvedčený, že to tak má byť, že je to tak správne. Nie som ale samozrejme žiadny suchár, viem povedať vtip aj sa na inom zasmiať, čo ani manželke nezakazujem, baviť sa - trebárs aj v spoločnosti iných mužov.
O ženách s hlbokými výstrihmi a mini mini sukňami si myslím ale svoje a nechápem, ako to ich manželom nemôže vadiť. To ako keby ste vy posielali svojich mužov na ulicu s slipoch, veď nech sa poriadne iné ženy pozrú, čo nosí ten váš pod nohavicami. To by bolo divné, nie? Tak prečo potom upierať rovnaké pocity chlapom?
Aby sme sa ale dostali k podstate, nejdem tu opisovať, ako žiarli moja manželka /ma síce opísala dôkladne/, už len keď sa dám s niekým do reči, ako mi tiež nedovolí hocičo si do práce obliecť, nedovolí mi ísť samému plávať, nebodaj na služobke v spoločnosti iných /aj žien samozrejme/, hoci služobne chodím po hoteloch aj s bazénmi, plávať asi ako jediný nechodím a podobne. Tých zákazov by bolo dosť, čo tiež nesmiem a čo tiež musím vysvetľovať a za čo si tiež zlíznem, aj keď často neoprávnene, nadávky a krik aj pred deťmi. Pritom ako ja môžem za to, keď sa mi raz prihovorila jedna žena /na ktorú ona žiarli/ sama od seba... a pod. Ona si napríklad na FB píše so svojím bývalým. Aké to asi pre mňa je? Ja napríklad ani žiadne bývalé nemám, ak viete, čo tým myslím.
Ale čo sa týka napríklad toho pôrodu - áno bolo to pre mňa veľmi ťažké, podľa mňa pre veľa mužov sú gynekológ a podobné veci dosť ťažké, len akosi dokážu na to nemyslieť. Ja som mal veľké obavy pred prvým pôrodom, ako to so mnou bude. Aj som chcel nájsť a zaplatiť doktorku na telefón - uznávam. Ale nakoniec som to prekonal a máme ďalšie dve deti a hoci som pri pôrodoch nebol /asi by som naozaj doktorovi vrazil/, chcel som byť, podržať manželku, len viem, že by som to nezvládol a že by to neprospelo ani jej. Nie je však pravda, že som povedal, že pôrod je nič oproti tomu, čo som si musel pretrpieť ja. Ja si ženy vážim a viem, že pôrod je pravdepodobne najťažšia vec v živote a nič z toho mužského sveta sa tomu asi ani nepribližuje. Len som manželke pár krát /asi 5x za 10 rokov/ spomenul, že aj ja som musel veľa vecí "prežuť" /ale to súviselo skôr s tým, že ona zase mnoho nevie/.
Nuž a čo sa týka toho, kam ju púšťam a kam nie, v podstate okrem toho bazéna chodí moja Majka všade. Je na materskej, tj. celé dni sama, sám ju posielam sadnúť si s kamarátkami, ísť na zumbu, nechávam jej auto, aby mohla ísť cez deň do susedného väčšieho mesta za nákupmi, vozím ju k jej rodičom, je tam dokopy asi tak 2 komplet mesiace v roku /kým nechodil náš najstarší syn do školy, tak aj dlhšie/, takže bezo mňa je vlastne dosť často a dosť dlho. Tak ako ja viem o nej za tie roky dosť, aj ona vie, čo mi vadí a ja jej jednoducho verím. To musí vo vzťahu byť. Zároveň chodíme von veľmi veľa spolu s deťmi, ja by som rád aj len s ňou, len ona nechce.
A vôbec, hoci iste nie som /ako to jedna z vás napísala/ "poloboh" necítim sa byť ani žiadnym despotom. Som obyčajný milujúci a práveže citlivý manžel, ktorý sa príkladne stará o deti, slušne zarába, venuje sa rodine a keby manželka chcela, tak viac aj jej /ibaže dlhodobo už asi 10 rokov nechce, to je ale čo viem problém viacerých manželstiev s deťmi - a pozor - z toho môžu potom prameniť aj viaceré žiarlenia/. Čo sa týka konkrétne jej, vždy je prejavujem lásku, obdiv, hovorím, ako sa mi veľmi páči, pľasnem ju občas po zadku, pochválim nové oblečenie, od nej sa mi naopak dostáva z tohto súdka veľmi málo.
Takže len toľko som chcel, že všetko je viacfarebné, nemá len jednu stránku; keď som si prečítal manželkyn príspevok /sama mi o ňom povedala, vôbec ju nešpicľujem/ a vaše komentáre, jednoducho mi to nedalo. Odpusťte mi prosím, ak som vám vpadol takto do komunity, ale aj v novinách majú dotknuté strany /dokonca zo zákona 🙂 / právo na odpoveď. Odpusťte mi prosím aj dĺžku tohto príspevku, ale prvý krát som sa takto niekomu vyspovedal, ani pri kamarátoch o našom manželstve nehovorím a do práce tiež prídem aj napriek všetkému vždy s úsmevom a často sa premáham, aby som nebol ku kolegom nepríjemný, hoci sa tak v našom manželstve až priveľmi často cítim /manželka je z Južného Slovenska, žijeme na Strednom, nevie si už vyše 10 rokov zvyknúť a z toho plynú iné hádky ako z môjho žiarlenia, to mi teda verte/.
Je možné, že za tento príspevok schytám od vás ďalšie nadávky a nepochopenie, len sa prosím skúste zamyslieť nad tým, že vaši muži vás majú naozaj radi, aj tí žiarliví, aj tí menej žiarliví, a to aj napriek iným názorom na niektoré veci a pre tú lásku a tiež pre kľud v rodine častokrát ustúpia, lebo vedia, že to tak bude lepšie. V niečom sa pritom ustúpiť dá a v niečom zase nie. Skúste sa prosím zamyslieť, všetko to, čo vytýkate mne a čo ženy všetko môžu, lebo je to trendy a my nesmieme na to povedať ani jedno slovko, čo všetko musia a my nemôžeme /lebo nie sme ženy/, keby sme to museli absolvovať my a nie vy - prešli by ste to voči svojmu manželovi bez zdvihnutia obočia, bez kúska žiarlenia, prípadne tie viac žiarlivé bez trýznenia sa?
Bobo
@bobobbb ak miluješ svoju manželku a svoje deti, tak vyhľadáš odbornú pomoc... je CHORÉ žiarliť na pôrodníka, žiarliť na manželkinho otca lebo náhodou bol pri tom, keď kojila, a rovnako je choré v takej chvíli ako je pôrod myslieť na seba a svoje drbnuté myšlienkové pochody a fakt, že jej pôrodník vidí rozkrok !!! sa divím, že sa nebojíš, že gynekologička by mohla byť lesba... lebo fakt každý gynekológ a pôrodník študoval medicínu len kvôli tomu, aby mohol vidieť vagínu tvojej ženy, to je určite pre každého jedného zmysel života.... každý aspoň polonormálny chlap v takej chvíli myslí na zdravie svojho prichádzajúceho dieťaťa a jeho matky, nie na to, či ju gynekológ miesto šitia nepretiahol, alebo čo ti vlastne pochodovalo v dutine lebečnej... a ak si tento výlev predviedol už pri prvom pôrode, tak sa čudujem, že ti manželka bola ochotná porodiť ďalšie dve deti...

ak neprehanas,sorry za vyraz no cisty vol