Je normálne živiť chlapa s tým, aby nemusel chodiť do roboty?
Otázka čisto hypotetická,zatial vzťah nemam.Ak by ste boli bohatá,zdedili resp nejakym spôsobom získali veľa peňazí,pripadalo by vám normálne živiť chlapa,stym aby nemusel chodiť do roboty?Bez problémov by ste ho financovali?Zamýšľam sa nad tym preto,lebo veľa ľudí sa oháňa frázou,že financie sú vo vzťahu spoločne
Vyhrala si v loterii?? Za mna osobne nie nezivila by som niekoho len preto aby nemusel chodit do prace zatial co ja makam x hodin....
Ja uz som dost stary na to ze som pochopil ze jedine peniaze z ktorych mam radost su mnou zarobene a najvacsia radost je z veci na ktore si musim pockat kym si na ne zarobim... Dalsou vecou je radost z prace. Tyzden ked nic nespravim do roboty tak sa uz neviem dockat kedy budem moct nieco vyriesit, niekto bude ocakavat vysledky a k tomu ked to aj uspesne funguje tak si hovorim ze ja teda na dochodok nikdy nepojdem :D
V tomto sme s mužom za jedno. Nikdy sme nikoho neposielali do roboty. Sme obidvaja povahy, žeby nám bolo blbé, keby sme sa tým druhým nechali vydržiavať, takže takéto debaty sa u nás nemuseli viesť, ani jedného by nenapadlo doma hniť, kým ten druhy musí makať. Keby som sa dostala k veľkej sume peňazí, tak by sme si ich užili spoločne, pracovali by sme menej, alebo by sme robili niečo zadarmo ako dobrovoľníci. Predstava, že by som mala 40 rokov len tak prehniť doma ma neláka a ani muža.
Čo ma prekvapuje, že ženám sa to moc nepáči, žeby doma muži nič nerobili a nechali sa vydržiavať ženou, ale keď to robí žena, kým jej muž maká od rana do večera, tak to je pohoda a úplne v poriadku
Neviem najst ten spominany suvis medzi spolocnym partnerskym budgetom a tym, ci sme ochotne robit dospelemu zdravemu chlapovi sugar mammu.
Zlatokopkov ci lenive vyuzivacne hnidy nemusim. Je to ale asi vec vnutorneho nastavenia a velmi individualne.

Ak by som bola naozaj bohatá, tak by mi nerobilo problém, že môj muž nechodí do práce. Skôr by mi bolo divné, že ja mám kopec peňazí, užívam si ich a chlapa posielam makať do roboty. 🤷♀️ Ale určite by sa mi nepáčilo keby voľný čas trávil len hnitím doma. Ja by som si tie peniaze chcela aktívne užívať, žiť aktívny život... Proste si ich užívať spoločne 🙂🙂🙂