Je normálny partner, ktorý nedáva žene peniaze?
ahoj myslite si za partner ktory nedava zene peniaze je normalny ?vobec mi nadava peniaze on plati najomne sem tam stravu dost nam pomaha jeho matka ja ked od neho chcem musim si pytat jak niejaka chudera a stale sa vyhovara ze nema ale popritom ma len je zrglavy ☹ ☹
@leuskafojtova, baby sa ta dobre pytaju, chcu ti pomoct, nikto ti nedal otazku, na kt. by si sa mohla urazit. Ja som bola na rodicovskej 4 roky doma, nikdy mi manzel nedaval peniaze. Neviem ty mas mozno predstavu ze tak a tu mas z vyplaty 500 eur a nakup,a lebo neviem. Kazdy to ma zariadene inak. Niketo si ucty deli. U nas plati vsetky uctu manzel. Z coho? Z penazi. My mame spolocne. Ajkeby dostal napr. peniaze na narodky od niekoho a nebude na chleba, tak bez rozmyslania kupi z toho. My sme nikdy ani za slobodna kasu nedelili. Nikdy sme sa nebavili o tom, kto co zaplati. Z koho penazi to pojde. Ajked peniaze neboli na forme a bolo treba zaplatit dan, alebo nieco na firmu, tak to islo z mojej vyplaty. Ja som nikdy nemusela riesit ziadne ucty, toto riesi manzel, a je to lepsie lebo ma aspon prehlad a ja nemam starost. A bolo bezne, ze som napr. povedala, ze chcela by som pre malu tuto a povedal mi ze nie su peniaze. Som na to zvyknuta, normalka, kupi sa ked budu. Nikdy som to nebaa tak, ze mi nechce dat. Raz je lepsie, raz je horsie. Ale viem ze niekde to funguje aj tak, ze muz da cast z vyplaty zene a ostatne si minie ako chce. Manzel a seba neminie ani korunu a ak si chce napr. kupit nieco pre seba, rifle alebo oblecko, tak o tom viem, sama mu poviem kup si ved potrebujes. My sme nikdy na seba neminali len tak poza chrbat tomu druhemu, vzdy som boli samy na seba lakomi ale druhemu by sme dali aj posledne.
tiez som s takym zila,peniaze na vacku,ja doma s detmi,a ked sa nieco stane? pojdes si k mojej mame pozicat....no vo vaznej situacii clovek na ine ani nema cas len peniaze si zhanat....nieje to normalne...ked prislo na lekarov,on nema peniaze,ked prislo na nieco do zahrady,alebo na chov hydiny,peniaze mal vzdy.....a potom ze su hadky na dennom poriadku,kvoli hentakemu cloveku
baby ja som chodila s chlapom, ktorý ma pozval napr. na pizzu a ked prišlo na platenie spýtal sa ma či nemam z roboty dejeunerky, lebo on má iba celých 20e a nerád by si ich rozmienal 😀 nehovoriac o tom, že ked sme isli spolu do obchodu kupiť si niečo na jedenie, strávili sme tam min. polhodinu-lebo musel vybrat zo všetkého len to najlacnejšie. alebo mi kupil v bižu náušnice za pár eur a tváril sa aký poklad mi to kupil, a to by som mohla spomínať este mnoho takých situácií. rozišla som sa s ním. chvalabohu 😝
Hladaj riešenie v sebe! !! Zmen svoj postoj k ludom ! Bud uprimna a neklam.Neslubuj či nemôžeš dat.zNechod na taketo stranky ak nevieš dodržat čo slubiš.Sklamala si na celej čiare.Tvoje sladkosti si? Ak klameš o svojom mužovy tak jak klameš na konikovy.Tak niet sa čomu čudovat.
Ja si skôr myslím, že niekto pod touto prezývkou akú ma zakladateľka si robí riadnu prdel 😝 Už niekoľko tém od nej bolo úplne odveci a bolo jasne z nich cítiť, že je to irónia a sarkazmus 😀
Ale inak nikdy by som nechcela partnera, čo by ma musel dotovať poprípade by som dostávala peniaze na prídel ako stredoškoláčka. Ak sú v tom deti, tak potom spoločná kasa a nie deliť, že ja som kúpil toto a ty nič a navzájom si to vyčítať. Ak nie sú deti, tak si rozdeliť kto čo zaplatí alebo sa zložiť a vlastné potreby si hradiť z vlastného vrecka typu oblečenie, topánky alebo make-up, šminky, bižutéria. Jedine ak nemáš na topánky a súrne potrebuješ tak vtedy nech ti požičia.
Potrebuješ psichologa a nie peniaze. MERY0000

@leuskafojtova, ja neiem ako to myslis? Mne chodi vyplata na manzelov ucet, ja som si ucet nechcela robit kvoli poplatkom. Nenosim so sebou hotovost, niekedy ani kartu. Ked potrebujem hotovost, vypytam si. Nijako tym netrpim, hotovost nenosim, aby som neminula, lebo vacsinou som si pokupila sladkosti. Nakupy robi on, ja mu napisem zoznam, alebo mu poviem, nakup co treba. Ked si chcem kupit nieco pre seba, tak mi da kartu. Ajked bolo penazi ovela viac a nemali sme dieta, peniaze som nenosila, vypytala som si kartu, alebo hotovost, ja som nikdy tu potrebu nemala. Ved sa s nim dohodni. Normalne je to, co vyhovuje vam, tebe aj jemu. Pre kazdeho je normalne nieco ine. Mne by zbytocne niekto hovoril, ze to co je u nas nie je normalne, ked mne to prave takto vyhovuje. Samozrejme, keby som mala pocit, ze na mne muz ide setrit, alebo ma nejako obmedzuje, ci uz financne, alebo inym sposobom, tak spokojna nebudem. A zbytocne mi Janka, Danka bude hovorit, ze co by som este chcela, ved Anicka ani tolko nedostane..... to co ti nevyhovuje, to si musite vydiskutovat medzi sebou a pokial sa to nezmeni, tak bud sa s tym zmieris, alebo nezmieris.