Je partner žiarlivec?
Ahojte ženy, rada by som sa podelila s vami o skusenost ohladom mojho partnera. Je podla vas normalne ked partner kontroluje partnerku ,chce stale vediet o kazdom kroku kde som s kym som a podobne. Alebo mu vadi ked si chcem s kamaratkou zajst na wellness vikend, alebo kontroluje obcas telefon a velmi casto vynucuje pozornost,lasku a casto sa ma pyta ci ho lubim,ci si s niekym nevypisujem alebo ma len tak obvini ked chcem travit cas doma s rodicmi ze urcite mam nejake plany ine a ze ho klamem a jeho dovera je veelmi slaba ku mne popritom snazim sa realne jak sa da lubim ho ale on stale nieco si v hlave vymysli a toci si svoje .Nikdy som ho nepodviedla on mna 2x .(o tomto sa ale bavit nechcem). Obaja mame viac ako 20 rokov. Sme spolu 3 roky. Bola by som rada ak by ste mi nato napisali vase nazory.
@majka_7778 nebojí sa aby si mu to náhodou nevrátila ? 😂😂😂 tak tá kontroluje. Jednak tá obdivujem že si s ním ostala a jednak to nieje normálne. Ja som mala podobného ex partnera. Šla som k starým rodičom a stopoval mi čas kedy som mala prísť. Meškala som 5 minút a už patral kde som bola. Vycúvala som s takého vzťahu a to sme spolu boli 7 rokov. Dnes mám krásneho 5 mesačného syna a úžasného otca môjho dieťaťa. Nieje celkom dokonalý ale kto sme. 🙂
On nieže neverí Tebe on neverí Sebe hlavne.
Ako úplný despota. Skús to ukončiť lebo nič dobré Ťa nečaká.
Dievca, ty mas nulove sebavedomire. NULOVE!
@majka_7778
Urob si s ním dieťa, on sa určite zmení. 🤦♀️
Len pre istotu. Ak by si to náhodou nepochopila, tak to bolo myslene ironicky.
@majka_7778 vztah s manipulatorom sa ukoncuje podla moznosti co najskor a razne. Ukoncit to a zablokovat kontakty. Nereagovat, neodpisovat, nedat sa naviest na reakciu, lebo pre neho je to len novy zaciatok dalsieho a dalsieho vynucovania si pozornosti a pocitu, ze mu patris (a nevies odolat).
Mozes citat, co pise (ak on nevidi, ze si to rozklikla), nech si v obraze. Ale mat pevnu volu a neozvat sa na to, nedat sa vyprovokovat, neodpisat.
Cim kratsie spolu ste a cim skor tak urobis, tym prv bude chvilu domrzat, a potom presmeruje pozornost inde.
Cim dlhsie spolu ste, tym viac si uz majetok. A majetok si nema co dovolovat mat vlastnu volu. Takze tym tazsie sa odchadza, tym tazsie sa ta on vzdava (nie z lasky), a tym viac je presvedceny, ze si za to zasluzis trest, ze si drzo slobodne od neho odisla.
Takze utekaj uz teraz. Nehladaj za jeho spravanim lasku (plachost, neistotu, zavislost na tebe,…). Nemiluje teba, miluje seba a chce mat kontrolu a istotu, ze si poslusny majetok. Takze ta kontrolou postupne vycvici ako border koliu respektovat jeho volu a v prvom rade hladiet na to, co chce on. (napr. podozrievanim - ktorym ta nepriamo nuti mu davat dokazy, ze si verna, atd. Hoci na zaciatok su to len slovne dokazovania v rozhovore, ked sa branis jeho podozrievavym osoceniam, napr. ci hovoris pravdu, kde skutocne prave si - takze ti to ako “vycvik” ani nepride.)
VYSER sa nanho, dôvera je zrejme narušená, ked ta tolko kontroluje a taka verná baba si najde urcite menej žiarlivého frajera s ktorým budes šťastnejšia.
@majka_7778 z vlastnej skusenosti ti vravim,bez od neho co najskor. Nenechaj sa citovo vydierat pri rozchode.