Je podľa vás ok mať kámoša s výhodami?
Je podľa vás OK mat kamoša z výhodami??
@dmk_1 a preco ste sa prirodzene neprehupli do vztahu, ak ste si rozumeli aj mimo postel? pytam sa, pretoze v mojom pripade to presne takto bolo
Ak on bude mat popri tebe dalsie kamosky s vyhodami :D tak cakaj aj pohlavne choroby s vyhodami..
No poviem ti moju skúsenosť ja som mala kamoša z výhodami z nezávazneho sexu bolo zrazu chodenie .. spoločné bývanie.. a momentálne čakáme aj babatko :D a to sme boli najlepší kamaráti dlhé roky obaja sme si prešli svojimi vzťahmi a išli sme do toho ked sme boli obaja slobodný stým že však čo nikdy sa na mna nedíval ako na kočku kt. by chcel ani ja na neho :D ešte mi aj povedal že mna ako babu by nechcel :D
@matkahelka rozumeli sme si, lebo sme neriesili, co nemalo zmysel riesit, napr. ak mate s partnerom vo vztahu opacny nazor na nieco, tak diskutujete. V tom kamaratstve, ked sme mali opacny nazor, mavli sme rukou a nechali tak. Obaja sme nemali citovo doriesene predchadzajuce vztahy, vyhovovalo nam to, ze sme sa nemuseli viazat a zodpovedat jeden druhemu. Ale na vztah, to vobec, to by sme nevydrzali ani pol roka, uplne ine povahy, ine predstavy o zivote.. My sme si proste v tazsich casoch robili navzajom spolocnost.
áno, je to OK.
Áno, hlavne ak vie pravopis.Aspon by ta doucil 😂
Podla mna je kamararat s vyhodami dobre riesenie, pokial si nezadana, vztah nevyhladavas a nechces aby ti to tam dole zarastlo pavucinami. Urcite lepsie ako striedat chlapov. Ale treba sa vopred dohodnut ze je to len o naplneni fyzickych potrieb.