icon

Je podľa vás ok mať kámoša s výhodami?

24. apr 2021

Je podľa vás OK mat kamoša z výhodami??

Strana
z2
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
hankm
25. apr 2021

@autorka hladaj si milenca, niekoho cudzieho, koho nepoznas, preklepni si ho, nech to nie je uplny idiot. Riesit to s niekym koho uz poznas a ste kamarati je hlupost. Nezabudni, najlepsie bez zbytocneho stretavania sa mimo funkcnych stretnuti. A eliminovat bonding.

matkahelka
25. apr 2021

@dmk_1 a preco ste sa prirodzene neprehupli do vztahu, ak ste si rozumeli aj mimo postel? pytam sa, pretoze v mojom pripade to presne takto bolo

judar
25. apr 2021

Ak on bude mat popri tebe dalsie kamosky s vyhodami :D tak cakaj aj pohlavne choroby s vyhodami..

july0
25. apr 2021

No poviem ti moju skúsenosť ja som mala kamoša z výhodami z nezávazneho sexu bolo zrazu chodenie .. spoločné bývanie.. a momentálne čakáme aj babatko :D a to sme boli najlepší kamaráti dlhé roky obaja sme si prešli svojimi vzťahmi a išli sme do toho ked sme boli obaja slobodný stým že však čo nikdy sa na mna nedíval ako na kočku kt. by chcel ani ja na neho :D ešte mi aj povedal že mna ako babu by nechcel :D

dmk_1
25. apr 2021

@matkahelka rozumeli sme si, lebo sme neriesili, co nemalo zmysel riesit, napr. ak mate s partnerom vo vztahu opacny nazor na nieco, tak diskutujete. V tom kamaratstve, ked sme mali opacny nazor, mavli sme rukou a nechali tak. Obaja sme nemali citovo doriesene predchadzajuce vztahy, vyhovovalo nam to, ze sme sa nemuseli viazat a zodpovedat jeden druhemu. Ale na vztah, to vobec, to by sme nevydrzali ani pol roka, uplne ine povahy, ine predstavy o zivote.. My sme si proste v tazsich casoch robili navzajom spolocnost.

dmk_1
25. apr 2021

@judar boze, tie nazory, co chlap, to musi byt hned prelietavy kohut, ked sa nechce hned viazat, hned zenit?

panelacikova
25. apr 2021

áno, je to OK.

akbara77
25. apr 2021

Áno, hlavne ak vie pravopis.Aspon by ta doucil 😂

whatever1
25. apr 2021

Podla mna je kamararat s vyhodami dobre riesenie, pokial si nezadana, vztah nevyhladavas a nechces aby ti to tam dole zarastlo pavucinami. Urcite lepsie ako striedat chlapov. Ale treba sa vopred dohodnut ze je to len o naplneni fyzickych potrieb.

Strana
z2