Je reálny vzťah medzi športovcom a totálnym športovým antitalentom?
Je podla vas realy vztah športovo zalozeneho muza( skateboard, bicykel, tury) a sportoveho dreva co ani kotrmelec nevie poriadne urobit?
heh prečo nepovieš, že si to páve tu ako toto vaše zahmlievanie ala kamrátka má problém, už ma teda fakt nebaví. prečo by to mal byť nejaký problém, možno ťa práve potiahne a dačomu priučí ak budeš chcieť
Ak si drevo začni trochu makať. Na bicykel či túry nepotrebuješ byt talent, tam treba len chuť šlapať buď do kopcov, alebo do pedálov
Aj ja mám športovca a ja pritom nezabehnem súvislé ani do suseda 🤣🤣🤣 úplne drevo na každý šport som ale neriešime to ;) on nech si športuje kľudne ja ho neobmedzujem a ani on mňa nenúti že musím aj ja 🙂 neviem ani plávať možno ho požiadam na ďalší rok nech ma naučí 🤣
Myslim ze nie. Ja mam napr.rada svoj klud,dojdem z roboty,kavicka,pokoj,potom nejake domace prace,vecer telka,vinko. Ak by mi do toho chlap po prichode z prace skocil ze podme sa byciklovat alebo na turu,zabijem ho😂
@tncka väčšinou sú to aktivity čo sa robia cez víkend.Ja mám zase rada po robote ísť vyvetrať si hlavu na bicykel😉niekto behá, cvičí, doma cvici, druhá upratuje každý sa ináč ventiluje.
Autorka aspoň budeš mať viac naplnený čas, život.Ale určite sú ľudia, ktorí chcú mať pasívny relax doma na gauči, knižka.
Už viac takých divnych tém tu dnes bolo.. Ci stihly chlap môže chodiť s tucnou ženou, teraz športovec s drevom... Bud sa niekto strašne nudí alebo rieši hlúposti. Veď to je na každom, ako im to vyhovuje, tak nech robia...
Jasné, že áno. Môj muž je aktívny športovec, ja som sa nevedela ani bicyklovať, keď sme sa spoznali 😂 venovala som sa inému sportu, teraz už žiadnemu. Nijako nám to nevadí, ja mu nebránim v jeho aktivitách, občas sa hecnem a pridám sa na niečo lajt a občas trávime čas každý zvlášť. Ten spoločný trávime kompromisne 🙂 nevidím žiaden problem.
Určite je. S manželom sme spolu 15 rokov. On je vysekany športovec co beží Spartana ľavou zadnou a v rámci rozcvicky si dá 6km beh so psom.
Ja som lenivé malé pivo co si občas s ním sice zacvici, ae len tak rekreačne....mam nadváhu a behať nebudem ani v sebaobrane. Na turistiky chodíme štýlom ze bud ma čaká a zatiaľ si spraví 20anglicakov alebo chodíme v partii kde zdatnejsi idú dlhšou tazsou trasou a my lemry lemrave kratsou alebo ich niekde počkáme v krčme 😂
Da sa to všetko je o dohode ako dokážete zladiť svoje koníčky. Hlavne je nebránit druhému a podporovať ho.
My teraz keď máme malé dieťa mam to jednoduchšie lebo malý toľko nezvládne takže muž ho nosí a tým pádom ide pomalšie a ja stíham.
Alebo dovolenky su také že s deckom športuje on (bicykel a pod) a na hranie na mieste, kúpanie a pod ma zase mňa 😊
My to nemame ako vediet, ci moze sportovec chodit s antitalentom na sport, to vy musite vidiet, ci sa to da. Ale pochvalit sa tu sportovcom, ma vyznam? Ked napiseme , ze nie, prestanete spolu chodit??
Každý to ma inak si myslím. Niektorim parom to takto vyhovuje, niektorim nie.
Mne by vadilo byť s niekym kto sa nepohne z gauča. Milujem spoločne behy, cyklistiku, túru. Ked sa na víkendovom programe okamžite zhodneme, pretože je vždy o pohybe. A tučný ľudia sa mi ani nepáčia.
Ale zas poznám dvojice kde iba jeden/jedna športuje, vyvetra si hlavu, z relaxuje o samote a ta druha polovička sa zase venuje niecomu doma, číta knihy atď...
@jaskolka proste je to tučibomba a športové drevo v jednom a pokukuje po štihlom svalnatom puberiakovi a teraz nevie, či uspeje a či odíde s dlhym nosom

prosím ťa a ty si ktorá z týchto menovaných? aha asi tá tretia že....😉