icon

Je spravodlivé, keď jeden môže mať zdravé dieťa a druhý vlastné bývanie?

28. aug 2025

Dobrý večer,je to spravodlivé keď jeden môže mať zdravé dieťa a druhý vlastné bývanie?resp jeden môže mať deti a druhý nie,ale zas má vlastný dom?
Ako sa na to pozeráte?

Strana
z3
anonym_082d49
29. aug 2025
@prasiatko30

Nevsimla som si, zeby vsetci tí co maju rodinny dom by mali postihnute deti/nemali ziadnych potomkov. Tocis o sprostostiach, uz aby zacali skoly🙏🏼

@prasiatko30 precitaj este raz. on sa stazuje, ze ludia co maju rodinny dom nemaju ziadne deti. A ze ake je nefer to, ze ti, ktori deti maju, tym nespadne zazracne z neba nejaky dom.

autor
29. aug 2025

Eeej ženy ako ste sa rozvášnili 😂. Mi našťastie máme kde bývať a ani nič nesplácame,nás sa toto netýka.. Ale vidno aké ste prajné.

anonym_32a513
Autor odpoveď zmazal
zuzana76
29. aug 2025
@anonym_autor

@malinkajozka
Nie tu nejde o bratov kto čo dostal,ani o to čo je v Sudane a tu nie a podobne. Ide čisto o tu slovenské rodiny,či je spravodlivé,že máš buď zdravé deti alebo vlastné bývanie,alebo opačne, samozrejme česť výnimkám.
A na to,že prečo má niekto dieťa keď nemá vlastné bývanie je asi taká odpoveď,že načo je komu vlastné bývanie keď nedokáže ani dieťa urobiť.. 😉

@anonym_autor a vies kolki maju aj zdrave dieta a aj vlastne byvanie a dalsi zase chore dieta a ziadne byvanie? Nic nie je spravodlive. Suhlasim s tym, ze tema je hlupa. V zivote neexistuje spravodlivost. Ci akoze niekto, Boh, alebo nejaka bytost rozdeluje ludom osudy a povie si: Tomuto dam zdrave dieta, ale nedam mu dom, ma zdrave dieta, moze pracovat. Tomuto dam chore dieta, ale dam mu dom a bude lahsie znasat, ze ma aspon kde byvat. takto nejako to podla teba ma fungovat?

natalka13
29. aug 2025
@anonym_autor

Eeej ženy ako ste sa rozvášnili 😂. Mi našťastie máme kde bývať a ani nič nesplácame,nás sa toto netýka.. Ale vidno aké ste prajné.

@anonym_autor Mi? Ako fakt ?

malinkajozka
Odpoveď bola odstránená
anonym_d82d7d
29. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor no mate kde byvat, a to je gde? U svokry?

lavender94
31. aug 2025

Nechápem čo maju tie dve veci spoločné. Bývanie si dokáže zabezpečiť každý. Ak nepocitam tých par ľudí, čo dostali lepší štart od rodiny tak každý mame úplne rovnaké možnosti nadobudnúť majetok. To akože keď je niekto šikovný a ešte ma aj to šťastie, že má zdravé deti je niečo nespravodlivé? Áno, je nespravodlivé keď sa komukoľvek narodí choré dieťa, bez ohľadu na to aký ma majetok. Alebo akože keď sa narodí dieťa s postihnutím nejakej celebrite je to menšie nešťastie ako keď sa narodí obyčajnému človeku?

Strana
z3