Je to gamblérstvo?
Zdravím.Mozno je divne,ze tu pise chlap ale moc sa o tom nemam skym poradit.Mam priatelku,ma 23 rokov.Ide o to,ze stale ked sme v meste alebo vonku chodi stavkovat.Neni dna kedy nezajde do trafiky alebo stávkovej kancelarie podat.Viem ze chodi aj do herne.Je to normalne?
Takze to neje len muzsky problem,su aj zeny gamblerky
Ako by sa to dalo riesit?Povedala,ze ona stym neprestane ze je to jej vasen
Jedine riešenie je nestavkovat, ale keďže je to jej vášeň, tak ty si môžeš akurát tak trhnúť nohou
Ideálne je hľadať si inú priateľku bez patologických záľub
Áno, je gamblerka, a rieši sa to buď liečením, na ktoré sa ona zjavne nechystá, keďže to berie ako hobby a nie ako problém, alebo rozchodom.
Samozrejme,že aj ženy prepadnú "rýchlym" peniazom.
Pracovala som v herni, a chodili tam aj ženy, síce nie toľko ako muži, ale chodili.
2 tam chodili také,čo výplaty prehrávali 🤷
Toto,čo opisuješ....to je už proste potreba si podať.
Raz za čas,keď si človek podá, okej.
Prípadne keď si niekto stavi 1x do týždňa stĺpček Lota za 1€ ok.
Aj takí,čo si na lote každý týždeň 200€ podali.
A chodil mi aj taký,čo si tam podal 3tikety po 200€ 😶
Takže....áno, je to gemblerka, žiaľ.
Ano, je to závislosť. A jedine s tým prestať, inak sa to nedá riešiť, keď ona ti priamo takto povedala, že s tým neprestane, tak zbytočne budeš čokoľvek vymýšľať.
Pouvazuj veľmi reálne nad týmto vzťahom, lebo do budúcnosti môže byť obrovský problém toto. A samozrejme sú aj ženy gamblerky
Ja nerozumiem, ako sa ta taka zena mohla ocarit 🤷♀️ pre mna je teda odpudive, aj ked stavkuju chlapi, ale ked to robia zeny.... no to ani opisat neviem 🤢

nie