icon

Je to normálne, že manželka chodí do krčmy?

16. feb 2022

Obaja mame 26 rokov dvojročne dieťa.Ide o to že žena tak dva krat alebo niekedy aj tri krat do týždňa chodi do krčmy na nejaké 3,4 hodiny kedy ako..Ale háčik je vtom,že vždy príde uplne triezva a nikdy ju necitit za alkoholom.Ale stále povie,že ide do krčmy s kamoškou.Pytal som sa jej nato a trvá,že chodí do krčmy len moc nepije alkohol..Myslíte že to moze tak byť?

Strana
z2
retatka
16. feb 2022

Zrejme je to typ extrovertky ,ktorá potrebuje sociálny kontakt .Určite si vedel ,že partnerka je spoločenská .Ked ti to vadilo mal si si nájsť introvertku,taká určite nebude mat takú potrebu socializácie.Nie každá sa nájde v materstve a presedi 24/7 pri dieťati .Niektora ide cvičiť do fitka ,niekto po obchodoch behať ,do kina ...Sociálne siete nenahradia osobný kontakt .A to ,že možno lokál nazýva krčmou ,je len zvyk .Keď nebola nikdy spoločenská a zrazu začala chodiť ,tam by som spozornela,to neveští nič dobré...

sari24
16. feb 2022

Podľa mňa to nie je normálne ani keby ste dieťa nemali. Neviem si predstaviť 3 x do týždňa vysedávať v akomkoľvek podniku s kamarátkou, dokonca ani s vlastným partnerom, aj keby sme mali na stole len džbán vody. Existujú aj zaujímavejšie miesta kde tráviť čas, ved to musí ísť aj do peňazí.
Ak máte dieťa tak je to o to viac divnejšie. Samozrejme, že aj ženy majú počas materskej občas niekde vypadnúť a vyvetrať hlavu ale tvoja manželka ju musí mať vyvetranú až až.

jozefmatej
16. feb 2022

Nie

Strana
z2