icon

Je to to isté?

3. feb 2023

Začnem tým ,ze som pár rokov uz na RD doma..nemam moc kamarátky, vždy som bola skor do.muzskeho kolektívu.mam skor známych a kamarátov mužov. Lenže ako som sa spoznala s mojím, tie priateľstva som dala.do úzadia.. bolo mi to blbé chodiť von aj s inými chalanmi ked som mala vzťah. A on žiarlil aj ked som si nejakým písala. Ja som tiež ziarlivka, takže som tomu chápala a vzdala sa toho.. mala som dokonca v sebe výčitky ked mi nejaky napísal a komunikovali sme si..lebo môj muz vraj so žiadnou ženou nepíše ani nič. On tvrdí ze medzí muzom a ženou neexistuje priateľstvo ale vždy jeden z nich chce sex alebo čosi viac.

No a teraz som zistila po dlhšej dobe, že ma v práci kolegyňu s ktorou pravidelne chodievajú kade tade, vraj pracivne. On mi to nikdy nespomenul,ze snou niekde bol autom..ze niečo spolu riešia.. pritom o práci mi vela hovorí , spomína aj ine ženy ale najmä mužov..ale tuto mi nejak zatajil. Netušila som ze su až takí dobrí kolegovia a trávia spolu toľko času.

Alo žiarlim jasné ale viac ma

Strana
z2
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
pipistrel13
3. feb 2023

vidim velky rozdiel v priatelstvach,ktore su nadviazane pred vztahom (aj ked s muzmi,jasne,ze sa maju obmedzit,ale ja som teda ziadne svoje priatelstvo nezrusila) a v priatelstvach opacneho pohlavia nadviazanych pocas vztahu,to nie je pre mna v poriadku
neviem si teda predstavit,ze by som teraz zacala chodit vo volnom case na kavu s kolegami alebo s nimi travila viac casu ako je pracovne nevyhnutne

tykat
3. feb 2023

"...budeme spolu neviem co robiť atd.."
Povedz mu, ze budete robit presne to co robi on s kolegynou. Nic, len sa stretnete ako kamosi.
Ale vies co ja mam pocit ze ti co najviac na tajnasa podvadzaju tak aj najviac ziarlia, lebo vedia ako im to prechadza, ze sa na to nepride.. tak sa boja ze to tak isto robi aj ich partner.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
1bambinko1
3. feb 2023

ten výraz v jeho tvári by som si veru rada pozrela a myslím, že ti to aj dosť napovie. no po pravde sa ti ani nečudujem, že ťa to trápi. mala by si si nájsť nejakú brigádu aby si bola viacej s ľudmi

miskamicha
3. feb 2023

Zeby podla seba sudim teba?

silvia_pekna
3. feb 2023

no tak tu skutocne sipim problem, vobec to neposobi dobre. preco by ti to inak tajil, ak by fakt o nic neslo? jednoducho sa boji, ze urobis to, co momentalne robi on, to je take bezne by som povedala. nechcem ti nasadzovat chrobaka do hlavy alebo co, ale asi by som si overila, ci skutocne nieco nemaju. az potom mozes spravit scenu :D

eva8
3. feb 2023

Pozvi tu kolegyňu k vám domov. Alebo pozvi kamaráta k vám domov, návrhmi manželovi, nech idete na túru s vami (dieťa k rodičom alebo s vami), nech ide s vami na tenis, môže pozvať aj kolegynu

mirco50
Odpoveď bola odstránená
h2
3. feb 2023

Tak neviem, či som niečo prehliadla, alebo čo, ale nepísala náhodou autorka, že muž s kolegyňou chodia kade tade autom PRACOVNE? Aj ja chodím kade tade autom pracovne s mojimi kolegami, mužmi. A môžete mi veriť, že s nimi nič nemám, ani by som nikdy nemala.
Autorka, obaja s mužom ste prehnane žiarliví. Mali by ste s tým niečo robiť.

retatka
3. feb 2023

Obaja chorobne žiarlite.A čo keď chodí s kolegyňou v aute počas pracovnej doby ?!Vy si neveríte ,žiarlite na seba lebo asi máte komplexy ,že jeden ,či druhy nájde niekoho lepšieho .Obaja popracovať na žiarlivosti ,dôvere k sebe ,ak to nepôjde smer psychológ …potom môže sa on v aute viezsť s kolegyňou a nebudeš mať scenáre v hlave a ty môžeš isť športovať s kamosom bez toho aby muž mal katastrofické scenáre v hlave …takýto vzťah bez dôvery Vám dlho nevydrží .

autor
Autor odpoveď zmazal
cacianka
4. feb 2023

Zmaž príspevok, lebo to tu nemá zmysel. Zbytočne zavádza, keďže všetko môžeš, dosť trápne čítanie, keď zostávajú 8ba príspevky žien, čo ti chcú poradiť,pomôcť, podporiť

Strana
z2