Je to urieknutie?
Ahojte, idem si po radu. Už neviem ako máme žiť. Posledné obdobie sa našej rodine nedarí... samé úrazy...za 2 mesiace sme na urgente skončili 5 krát so zlomeninami, skoro udusením...ja, môj syn, teraz došiel brat z urgentu - zlomenina lopatky....😢 Ako nám pomôcť, aby toto už prestalo.... pomoc
Och to mi je luto....ci vad niekto uriekol to neviem ale ak si to myslite skuste urobit jednu vec(nam to pri synovi zabralo keď nam ho niekto uriekol).Naliat do pohara vodu zapalte 3zapalky....tak že ich budete držať hore.Keď zhasnu tak škrtnuť popol o pohar a ak padne všetok popol dole ste urieknuty ak nie tak ste nieje.A ak padnu tak tou vodou urobiť krížik na čelo.
Už za nás dali známi aj na omšu.... už to fakt nie je normálne...už sa bojím čo zase bude
ved je leto, vela prace, su take obdobia v zivote. Obetovat to za dobro v rodine.
Povery niciace rodiny
http://www.kumran.sk/zrusene-produkty/17558-pov...
riešite nejaké problemy v rodine? v poslednej dobe nejaké stresové situácie, zmeny- . aj u detí?
@arama nuž, tak to je vo vás. Musíte byť na seba viac opatrnejší ako vraví aj @janette321, viac si dávať na seba pozor, na svoje zdravie, máte len jedno. Tu vám nepomôže modlenie sa. Ak si človek čosi zlomí, je to pre to, že bol nepozorný, že sa ponáhľal, nevšimol si, podcenil niečo. Aj havárie na ceste sa dejú z nepozornosti vodičov.
V živote je to tak stanovené.. to, čo sa má stať sa stane.
Neverim na urieknutia, ale za svojho zivota som si vsimla, ze byvaju blbe roky.. Niektore su cele zle, niektore priemerne a zase naopak, niektore roky su stastne.. Najhorsie roky co som doteraz zazila v dospelosti boli 2004, 2011 a teraz 2017.. Neviem cim to je, ale zvacsa naozaj zle obdobia trvaju cely rok a vela veci co sa udeje sa ovplyvnit neda.. Proste blbe obdobie, ktore musi prejst.. Raz vsetko prejde..
@libawet ako som si urobila to, ze moje dieta sa narodilo s hydrocephalom????????? Mladde zdrave, 20rocne dievca, co níkdy nepilo, nefajcilo, stravovalo sa zdravo???? Ako som za to mohla? To je trosku silne kafe, napisat, ze si za to mozeme sami... Ale fajn, tvoj nazor, ale uplne od veci. Ver tomu, ze som velakrat rozmyslala, co som urobila zle, ale zial ja som neurobila nic zle, proste smola, jedno z XY deti sa narodi s hydrocephalom a bum, vyslo to na mna, ako som za to mohla?
@maciatkolulu zvacsa maju taketo nazory ludia co ich najvacsi problem byva, ze v praci dostanu vynadane, alebo podobne male problemy..
ja sa riadim skôr tým ..." na posratého aj hajzeľ spadne" zlé udalosti vyvolávajú zlé udalosti . Sú dni že deň blbec aj u mňa, poserinkám čo mi príde do ruky , aj rovnú koľajnicu by som pokazila 🙂.
Za niektoré veci môžeme a niektoré sa nedajú ovplyvniť , je to zhoda blbých okolností a byť v nesprávny čas na nesprávnom mieste. Na urieknutia a povery ja neverím .
@libawet
To je vcelku slusna blbost, co si napisala.....ak napriklad niekomu ochorie dieta na leukemiu....Na boha nehadzem nic, neverim v neho, ale nie za vsetko si pomoze sami
Ono bohuzial skor si myslim, ze funguje, ze hajzlikom sa dari, lebo nemaju svedomie. a casto shit happens to nice people.
@arama moja známa pred pár rokmi prežívala niečo podobné, samé choroby aj úrazy, prišla o prácu a zakrátko aj jej muž, no proste obrovská smola. Už bola na prášky, tak jej niekto poradil, nech navštívi vešticu. Tá urobila niečo také ako "očistu domu". Alebo skús pozrieť na webe nejaké domáce "obrady".
Ja na to napríklad verím, a to sa považujem za racionálneho človeka. Niekto má také oči, že ma až strasie, keď do nich pozriem, a cítim zimomriavky. Ale obrana proti tomu je nedívat sa tomu človeku do očí, niečo si prekrížiť napr. ruky ako obranný postoj. Niekto kto je menej senzibilný to považuje za sporostsť, alebo výplod fantázie, ale kto je viac citlivejší napr. ako ja to dokáže vycítiť. A dokáže vycítiť, čo ten človek vyžaruje, akú auru.
Nie je to o tom,že si nedávame pozor... Ja som sa dusila až tak,že som skončila na urgente... Neprajem nikomu ten pocit,že sa nemôžeš nadýchnuť...s nevedia ti pomôcť ani lekári... týždeň na to znova na urgente - vykĺbené palec na nohe.,.syn sadra na ruke.... teraz Brasko v sade...to doteraz sme si dávali pozor...a akurát cez leto nie? V zime chápem... ľad - veľa možností na takéto úrazy ale teraz...a tak často za sebou...no to už na náhodu nevyzerá....😒
@arama ja si myslim, ze ci.
@obsadenemeno To poznam. Pojdeme domov, ci? Ci. Dame si mrkvicku, ci? Ci 😀
@arama blbe obdobie, nahoda...., jednoducho sa to stalo!
Ako hore pisu na !posrateho, aj hajzel spadne "
U nas ked sa nieco vysere, tak to chodi do tretice a potom je klud, ochorie, jeden, druhy, potom este treti a je klud........
@arama je mi luto ze mate take zle obdobie..
Sama som si tym presla, obdobie trvalo cca rok aj nieco a mala som pocit ze to nikdy neskonci..
Vsetko sa rucalo zdravotne mne a mojim najblizsim (u mna vazne ochirenie, moj otec skoncil v umelom spanku po chripke v kritickom stave, po zobudeni mu diagnostikovali leukemiu, mame sa zlomili stavce a rok nebola schopna normalne fungovat, nas psik- co nam je ako dieta- zacal mat zachvaty, len sa to zhorsovalo, liecba nas stala cca 10tisic a uplbe nas to zruinovalo..) taktiez co sa zvysku zivota tyka- v praci sa nedarilo, na co sme siahli v zivote sa pokazilo- zdochlo nam auto prave v dnoch ked sme sa museli komplet prestahovat do ineho bytu (pri pozicani auta z pozicovne na nas zabudli a auto nepriviezli, dalsie sa n pokazilo:D) a pri kupe noveho auta nas osklbali o peniaze....o tom, ze som potratila vytuzene babatko uz snad ani pisat nemusim..to uz bola ceresnicka na to vsetko. Proste obdobie hrozne..bola som na dne. Kazdy den prislo nieco nove s cim som uz nevladala bojovat popri tom vsetkom ostatnom. Zacala som trosku riesit vyssie sily a karmicke zalezitosti (nie,neverim na nic nadprirodzene, som tazky realista ale topiaci sa aj slamky chyta)..a pochopila som ze moj dlhorocny postoj k zivotu a ludom okolo bol tak zly, ze sa moj pohar naplnil. Vraj to funguje priblizne tak ze ked zacnu prevazovat negativne emocie a skutky v zivote cloveka, tak pohar sa zacne plnit..niekde v polovici pohara sa cloveku zacnu diat nepekne veci,varovania a cim viac sa pohar plni, tak sa deju horsie veci..ked sa naplni uplne, clovek velmi trpi a zomrie. Nastudovala som si viac informacii o karme a zacala som sa riadit tym co bolo odporucane. Spociatku to bolo tazke lebo neustale prichadzali nove rany...ale pomalicky sa zacalo vsetko zlepsovat a menit. Venovala som sa aj meditaciam. Uplne som zmenila svoj zivot... a ani neviem ako a kedy sa to stalo a prelomilo sa to zle, no my sme zrazu vsetci zili opat svoj pokojny zivot🙂 poucila som sa a kazdy den dakujem za vsetko dobre, nechavam odist to zle a nepozastavujem sa nad tym- beriem to ako moznost stat sa lepsou, odpustila som a uz nenenavidim, viac pomaham... atd. Drzim ti velmi palce aby to vsetko rychlo prehrmelo a malo ste sa opat dobre❤

Budte opatrnejsi ...