icon

Je to vyhorenie?

4. nov 2022

Ahojte, neviem ako to nazvať. Veľmi v skratke : mám pomerne blbé obdobie, vzťah nič moc, asi to dokopy už nedáme, práca neviem...Jedna bola ok ale zamestnávateľ covid neustál. Hneď som nastúpila do ďalšej, pracovný čas ušiel s prižmúrenými očami, ale zamestnávateľ žgrloš, malý kolektív, pri chorobách/dovolenkách všetko ťahal len jeden zamestnanec. Po roku som skončila. Bola som na 3och pohovoroch, všade ma vzali. Jednu prácu som odmietla, reagovala som skôr preto, že ak by nič nevyšlo, nech niesom nezamestnaná. Druhú som prijala, ale pracovný čas hrozný aj keď mzda prijateľná. Tretia práca tam zatiaľ čakám. Prijali ma, čakajú či vezmem, ja čakám aké dajú podmienky,lebo neboli upresnené.Práca v ktorej som teraz je časovo náročná, ani sa do nej neteším. Čakajú ma 3 dni a ja by som najradšej nikam nešla. Začiatky sú ťažké, viem, preto sa snažím nechať tomu čas zatiaľ aj nasilu. Som v skúšobnej dobe. Sama neviem čo diskusiou chcem docieliť. Akosi stagnujem, neviem aký kurz by ma bavil, čo by som mala robiť. Cítim sa akási stratená a nespokojná. Najradšej by som šla na úrad práce a mala chvíľu pokoj, ale to by bol až núdzový stav. Možno by som využila nejaký kurz napr administratívu. Ale sama neviem čo mám robiť. Mať pár mesiacov mizerný príjem, tiež nieje bohviečo.

dadka128
5. nov 2022

No ja cítim z teba, že sama nevieš, čo chceš, v dnešnej dobe treba ďakovať za každú prácu čo dostaneš, lebo to je ozaj ťažké 🙏

Ak si môžeš dovoliť ísť na úrad prace a si schopná sa uživiť a vyžiť a nebyť závislá od iných, kľudne choď, dáš si pauzu, možno nájdeš v sebe pokoj, ustojiš a sama zistiš čo ta bude baviť, budú ti prácu hladat na úrade, ale môžeš si ju hľadať aj ty... A co sa týka kurzu, neviem ako to je teraz, ale musíš polroka byť na úrade, aby si mala narok na kurz zadarmo tuším tak to bolo, a co sa este toho týka, je tam toho veľa, ale pokým nevieš co ťa baví nepúšťaj sa do žiadneho kurzu, pretoze ti bude na dve veci 😉 pekný deň

marianarem
5. nov 2022

Môžeš sa ísť poradiť s nejakým koučom, že kam ďalej s kariérou, mohol by pomôcť nájsť nejaký pre teba vhodný smer a kurz.