Je toto manipulátor?
Mám priateľa 3 roky. Mame spolu syna. Samozrejme počas tehotenstva a po porode rok som bola vkuse doma. Asi si nato zvykol. Mesiac mu vravím o rozlúčke so slobodou mojej najlepšej kamarátky. Najprv sme mali ist na diskotéku , to sa mu nepáčilo , nezakázal mi ale provokoval ma, mal blbe narážky tak sa to radšej zrušilo. Povedal že kebyže si ideme niekde normálne večer sadnúť tak nepovie ani slovo. Tak teda dobre , vybrali sme len taký podnik pri vode kde hra hudba a sedí sa, fajčí vodná fajka pijú koktejly atd.
Povedal že dobre. Keďže nemám veci takto do spoločnosti skoro vôbec a chcela som sa aspoň trosku dať dokopy isla som si nakúpiť oblečenie. Dva dni pred rozlúčkou- mal problem s tým že som si ŠPECIÁLNE nato nakúpila veci a že pôjdem VYFINTENA. Potom že som chcela ist domov MHD že či mi toto treba? A či mi to chyba s “naje**nymi ko**tmi” sa flakat v autobuse.
Potom som povedala že vies čo , ja ta počúvať nebudem nejdem nikam už si mi pokazil celu náladu. Lenže asi to nezobral vážne ja som to medzi tým zrušila aj tej najlepšej kamoske pohádali sme sa a potom ma ON PROSIL aby som išla (viď foto)
Tak som jej teda na hanbu sveta ako uplny idiot napisala že nakoniec pôjdem.
Plan bol že pôjdem o 21 z domu a maximálne o 2:00 prídem. Už počas chystania mi prišiel kričať do kúpeľne že “ 4 hodiny sa chystaš cely víkend v p*c*”
A podobne podryvačky, čím mi chcel zase iba pokaziť náladu tak sme sa pred odchodom ešte pohádali.
Vypila som pár pohárov šampanského a vola mi že maly sa zobudil a veľmi plače tak som sadla na taxík a utekala domov prisla som asi o pol 1 Chcem ešte dodať že toto bolo prvý krát za 3 roky čo som niekde bola sama s kamoškami večer.
No a tým že ja nepijem tak to šampanské trosku cítim v hlave neni mi najlepšie a on naschval trieska do všetkého od 5 rana sa sprchuje trieska so sprchou potom sa pýta či chcem spat do večera ? Že on ma v pi*i že môžem spat do večera.
Ja už neviem je mi zle jak psovi ale ja mám 100chuti sa pobaliť a odísť aspoň na mesiac preč odneho.
@xckaret nešla by som na potrat ani kebyže to mám s najväčším feťakom čo by ma tlkol. A keď si stará škola tak by si mohla vedieť že sa občas zadarí a dieťa je prekvapením. To už je jedno čo sa stalo sa už neodstane
Hrozne ako sa niektori muzi casom vyfarbia. Najst normalneho muza okolo 40tky je nemozne asi🤔. Uz chapem moju sestru ze ma problem najst si bztah v strednom veku pritom slobodna a bezdetna
Moja manželka išla včera na prvé rodičovské malej do škôlky, boli sme dohodnutý že postrážim malú..potom mi volala či môže ísť s kamoškami na kávu, povedal som jasne chod ..potom mi volala či dám malú aj spať že by ostala dlhšie.. tak som dal malú spať a keď prišla okolo jedenástej sme dali ešte dobry sex.. dá sa to aj tak ale je to na oboch, nie každý vzťah je prechádzka ružovou záhradou ale na každom vzťahu sa dá pracovať..
Sorry je to debil a nechápem aku máš úctu k sebe samej keď dovolíš dakemu blbkovi takto sa k tebe spravat
@bosorka2302
@karhu
@hennyinnsbruck
@katka13katka
@aaao
@marcellka32
@liljana
@0silvia0
@liljana
@katka13katka
@danica2711
@simsalabim
@elizabet173
@brita7777
@bluka2
@bluka2
@brita7777
@ewelinka21
@brita7777
@ewelinka21
@lucka_ke
@littlebubble
@katkati
Baby tak davam update, medzi časom som si našla prácu , našla som si byt a do dvoch týždňov keď mi príde výplata sa s malým sťahujeme.
Vrátila som sa k tejto diskusii lebo nastala podobná situácia ako v lete a zase som sa pobalila a on opäť seká dobrotu a hra mi na city. No z nejakého dôvodu mám pochybnosti či to je dobrý nápad , ako naschval mi chodia na rozum teraz iba tie pekne chvíle a to všetko čo pre nás urobil. Tak celé dni len čítam hádky a jeho urážky na moju osobu aby som sa uistila že to je správny krok.
Snáď to sama zvládnem. Držte palce. 🙂
neboj sa isto to zvládneš a všetko dáte na jednotku. takého chlapa si proste nezaslúžiš a hotovo. bude vám dobre nebojkaj
Veľa šťastia na sťahovanie a nenechaj sa uz manipulovať. Ak ti je to ťažko, kľudne sa posilni u psychologa... Drž sa!
Ja som nastavená asi inak. Sme spolu 15 rokov a ani môj muž ani ja sme nikdy bez seba nikde neboli a mohla by ma aj neviem aká kamoška volať nešla by som. Mne by sa nepáčilo keby išiel on a jemu keby že ja. Ale to tak musia byť nastavený obaja. A nemáme žiadny problém. 🙃 otázočka. On chodí niekam bez teba ?
@pictbridge prečo by sa ti nepáčilo, keby išiel on? Čo by sa ti na tom konkrétne nepáčilo?
Asi budem za "zlú"...
Na jednej strane nesúhlasím so správaním a vyjadrovaním toho chlapa. To určite nie.
Ale na druhej strane sa mi nepozdáva, že "keď sa s krútiacou hlavou zobudím, iný by mi priniesol kávu a bol ticho".
Možno som divná, ale v živote som nikdy nebola opitá, aby sa mi krútila hlava.Vlastne som nikdy nebola ani opitá vôbec. A tiež by som mužovi ani ja ráno nepriniesla kávu a nesedela ako múmia, len aby jemu nebolo zle. Som hnusná, ale ja vtedy reagujem spôsobom, keď si sa opil, a je ti zle, tvoj problém, trp si teraz. Podotýkam, že to je len ak mu je zle z alkoholu. V inom prípade (choroba, úraz) samozrejme sa o neho starám až príliš. Ale nie v prípade, že sa opil...
Môj manžel sa dvakrát opil poriadne (teda za 3 roky, čo ho poznám) ale na druhý deň som nemala pocit, že ho extra musím ľutovať a nepustit ani syna k nemu aby ho nerušil. Nemal sa opiť. Bodka.
Takže toto jedine sa mi nepaciko na autirkinom vyjadrení. A nie, neberiem ani vysvetlenia typu "veď nechodí často, veď nepije často" práve preto ma vedieť, že jej to buchne do hlavy a dat si pozor.
Ale to je môj pohľad...
@jaskolka No to zase pozor ja mám doma 15 mesačne dieťa a viem čo sa patrí , ja som nebola opitá. Ale keď si dám aj víno aj keď s mužom večer pri filme ráno to v hlave cítim. Nie cely deň len tu chvíľu kým sa nerozhybem, to je snáď normálne.
A nečakala som aby ma hladkal a plakal nad tým ako musím trpieť , jedine čo som chcela aby nerobil naprieky a netrieskal o 6 ráno so všetkým čo mu príde pod ruku 🙂
@pictbridge áno občas ide s kolegom ale to ho musím vyslovene nútiť lebo on by najradšej bol len mne pri zadku a potom mu to leze na mozog, teda obom.
Ale o tom hovorím. Nezastavam ho, ale v tomto prípade ha by, som tiež mimoriadne ticho nebola. Možno on vôbec "netrueskal" len tebe to tak sa zdalo. Neviem...nebola som tam.
Ja ta len citujem, že iný by kávu priniesol... Nie ja by som ti ju tiež nepriniesla. A nie tiež by, som ohľad nebrala... Môže sa ti to nepáčit, ale nie...
V ostatnom ale súhlasím, že to nie je správanie dobrého muža...
Zas musí niekto pokaziť radosť a odvahu...
Držím ti palce, aj drukujem že si sa nevzdala a riešila.
Nie si kôň a neplatí na teba cukor a bič. Urobila si dobre že sa staviaš na vlastné nohy, henten geroj nie je partner pre teba, lebo on neprestane a ešte pritvrdí a budú scény.teraz však máš možnosť to stopnúť. Nezabudni na súdne zverenie malého do tvojej opateri, styk podľa pravidiel - žiadne také podľa dohody, výživné na dieťa aj na teba, s bio otcom malého rieš iba dieťa. Je tu plno rád a odporúčaní ako na to, aby ťa naďalej neťahal za fusekle,.
Otcom a dobrým môže byť, ale ty ho už k sebe nepustí, len by si mu dala nové baterky na názor že on môže a ty nič, ani krok bez neho.
To že si spomínaš na pekné chvíle je ok, to sa mozog resetuje a lieči zo zlých zážitkov.
🍀🍀🍀
@pictbridge jasne , neviem si predstaviť chodit všade snim. Koľko krát sa mi nechce vystrčiť päty z domu dva dni okrem ihriska s malým tak čo mám ist snim nasilu? Kvoli čomu? Nevidím dôvod.
Každý potrebuje v každom vzťahu čas aj pre seba. A keď chce ísť s kolegami na pivo tak sa mu tam mám nasačkovať aby vyzeral ako totálny podpapučnik? To nieje môj štýl. Bol aj na predĺžený víkend v Nemecku s bratom a s kamaratmi.
@0silvia0 lebo proste takto žijeme že všade chodíme spolu a nám to takto vyhovuje. Nejde o to čo by sa mi páčilo. Niesom na to zvyknutá a ani on. Všetky aktivity robíme spolu a mame ich požehnane. Môj chlap ma naomrzel po 15 tich rokoch a ani ja jeho a vôbec sa nikdy nevyjadril ze si potrebujem od neho oddýchnuť. Mam takú prácu/ manikerka/ že zo ženami kecam až až. A on zase je človek ktorý nepotrebuje pivo kamarátov a podobne. Ma svoje koníčky napr hra v kapele kde chodí 2 krát týždenne na 2 hodiny a rybačky. Ale ta chodí sám alebo ideme spolu. Takže ja vzťahy ako on tam ona tam neuznávam ale ani neodsudzujem 🙂 toľko
Súhlasím ak sa ti nechce nieje o čom. To je samozrejme. U nás je to tak ze keď sa nechce mne nejde ani on . Ak opačne. Jeden druhého sa pýtame. Ideme nejdeme ? A nie ideš? Lebo ja idem. Ale ja proti tomu nič nemám neber to ako útok. Píšem len ze aj takto sa dá fungovať. A každý to pivo a kamarátov na ňom nepotrebuje. Mam takého muža brata ktorý idu z prace domov a sú proste s rodinou a nikam sami nechodia.
@pictbridge trochu si protirečíš, píšeš, že všade chodíte spolu a hneď na to, že má kapelu a dva krát týždenne tam chodí a tiež na rybačku sám alebo s tebou. Takže on sám áno, ty nie?
@elizabet173 PU no moment . Bavíme sa o nejakých zábavách po vonku . Diskotéky pivá a podobne. Na skúšku chodí s 2 kamošmi ako načo by dom tam išla keď je tam 2 hodiny vkuse hluk nepočuť vlastného slová. Ale po skúške niekedy kamoši idu na pivo a on domov. O tom píšem. A ryby. Keď ide cez deň ide sám ale ma noc chodíme stále spolu . A ide sám nie s partiou kde sa chlastá a podobne.
@elizabet173 a ešte som zabudla napísať to dôležité. Vola ma aj na skúšku aj na ryby. Stále. Ale mam 2 deti tak nie Stále môžem ísť ísť. Ale chodím aj tam.
@pictbridge tak aby jeden z páru išiel sám na diskotéku, to mi príde divné. Ale som za, aby každý z partnerov mal priestor pre vlastné záľuby a koníčky. Ty vlastne bez neho nechodíš absolútne nikam? My tiež väčšinou chodíme všade spolu, ale idem aj kávu s kamarátkami, alebo bývalými kolegyňami, kde ho samozrejme neťahám, čo by tam aj robil. Chodievam plávať, čo môjho partnera až tak nebaví, on si chodí zahrať futbal, volejbal alebo nohejbal, kde tiež nechodím ja. Je pravdou, že malé deti nemáme, ale aj keď som mala malé dieťa, mala som to rovnako, Neviem si predstaviť, že by som nešla na stretnutie zo školy, či už z tej alebo tej a neviem, prečo by tam mal ísť môj partner, chodíme bez partnerov, veď s nami nemajú spoločné zážitky, teda ani témy na rozhovor. Tiež on chodí na takéto stretnutia samozrejme sám. Do krčmy na pivo nechodí, keď, tak ideme spolu, aj na výlety a dovolenky. Ale dokážem si predstaviť aj to, že muž ide sám, ak je napr. horolezec, potápa sa alebo ide na safari. A vlastne bola som na dovolenke aj sama, bola som na týždeň vypnúť, keď som bola unavená zo starostlivosti o rodičov, partner chodil do práce, pripojil sa ku mne cez víkend. Tým chcem povedať, že ak vám to vyhovuje tak, ako to máte, je to v poriadku, ale ja si myslím, že je fajn, ak má každý z partnerov čas a priestor aj na svoje koníčky, šport, stretnutia bez toho druhého. Nijako to vzťah neohrozí, naopak, môže ho to obohatiť, my sme spolu približne tak dlho, ako vy, aj moji rodičia to tak mali a prežili spolu takmer 50 úžasných spoločných rokov. Každému ako vyhovuje, mňa by to asi dusilo, partnera milujem, ale niekedy som rada sama. Sama doma, alebo sama sa ísť prejsť, ísť si zaplávať, prejsť nordic walking zopár km, posedieť s kamarátka i na káve, ani neviem, čo by som im povedala, prečo nejdem.
@elizabet173 nie nechodím ale práveže mne to nechýba vôbec. Ja som v práci tak vyťažená zo žien 😃 že jediné po čom túžim je zavrieť dvere doma a mat svoj kľud. Napr chodíme veľa na chaty stanovacky rybačky a tam chodia aj iné pariky kamaráti takže sa stiahneme baby bokom a kecame. Ale naozaj ja mam toľko toho ze nestíham ani myslieť na to ze mam ešte niekam ísť a to som dosť spoločenský človek. No vyhovuje mi to tak keď ideme ako partia a zabavime sa spolu. No krčmy to niesu stále je to príroda 🙂🙂

Ja som asi stara skola, ale preco si najprv urobis dieta a potom riesis partnera a vztah????