Je tehotenský test naozaj negatívny?
Žienky, hlavne ma neodsudzujte. Potrebujem niekoho s dobrym zrakom. Akurat sa obliekam na rozlucku so slobodou mojej kamosky a dnes som mala dostat ms tak ma napadlo spravit si test, kedze sma mali mini nehodu a čery nikdy nespi. Je to negativne vsak? Su to 2 testy z balenia Livsane z plus lekarne. Viete ako to chodi na rozluckach, chceli sme si dat nejake vinko alebo prosecko.fotky v komente

@anonym_autor ano negatívne. Nieje tam náznak ničoho
@anonym_autor ano negatívne. Nieje tam náznak ničoho
@anonym_3cd011 🙏🙏🙏 dakujem
Okrem faktu, že sú absolútne negatívne tak v tomto štádiu by si si ešte vypiť mohla
Božie tieto vymyslené témy. Tu uz ozaj aj ho..o odfotene daju, len aby to tu žilo.
@anonym_autor Aj keby si bola tehotna, tvoj plod nie je napojeny na tvoj krvny obeh. Pekny vecer.
Mne by sa teda už v nedeľu nechcelo ísť na žiadnu oslavu. A vlastne ma nikdy nikto ani nevolal v nedeľu na žiadnu akciu 😕
@anonym_autor je to negatívne 😃😃😃 aj keby si si test nerobila (nahodou) a vypiješ si, nič sa nestane ... ja som to tak maala pri treťom, 4 mesiace sme sa snažili v novembri sme isli na oslavu, cosi sa popilo, ale tak ako mne bolo na druhy deň zle tak ešte nikdy pri pití ( viem kedy dosť) a bum rano som si spravila test pozitivny .. haha 😃 to asi z toho alkoholu .. kupila som si toto a bum krasne ciarky kvitli 😅😅😅
No ono zavisi aj od toho, kedy ta nehoda bola. Ak pred tyzdnom, tak este aj tak nemusi byt na teste nic vidiet 🫠
Svata prostota toto🙄
@anonym_autor v nedeľu rozlúčka so slobodou??
K testu, je negatívny
@stellarstar ano, cestujeme 🙂
Svata prostota toto🙄
@anonym_69a1ad co je zas zle? Clovek sa nemoze nic spytat?
crta sa na jednej z foto nieco...
@anonym_autor ja neviem asi už je veľa hodin ale ja na tom poslednom nieco slabučke vidím 🙄🤣🥰
@anonym_autor Ja tam vidím slabú druhú čiarku a testy Livsane zvyčajne nebývajú nepresné. Ak by ti však mala menštruácia prísť už dnes, čiarka by mala byť pravdepodobne silnejšia. Vieš, kedy si mala ovuláciu? Podľa toho by sa to malo skôr posudzovať