icon

Je toto manželstvo?

lara1993
10. okt 2014

Ahojte babi,dufam ze mi poradite...som na materskej 10 mesiacov,mala je ziva a manzel lenivy....pride z prace unaveny pricom obcas v nej len sedi....sex raz za dva tyzdne...(obcas aj castejsie) ....manzel mi maloco pomaha a ked ho proim o pomoc ci s dietatom alebo s domacnostou (napr. vyniest kos,postrazit malu nech si oddychnem...) tak mi povie...ty si na materskej,ja chodim do prace to su tvoje povinnosti...vsetky peniaze ma na svojom ucte vratane mojej materskej...peniaze mi necha iba obcas a aj ked ich miniem na jedlo tak som marnotratna...ze tie veci vobec netreba...chodieva von na pivo s kamosmi ja sedim doma lebo nemam s kym ist von a sibe mi doma...a k tomu vsetkemu urazky nadavkypri....ana,p..a,spr..ta kr...va....,casto mam pocit ze si ma nevazi...aj mne obcas vyleti z ust ale to uzmusim byt vytocena az aztaktiez je casto nervozny a naozaj nema preco o vsetko ma postarane a v praci tiez sa nepretrhne co viem.....obaja fajcime no mne zakazuje pretoze nezarabam (kedze som na materskej) nechava mi z nervami pridelok 4 cigarety skoro na cely den on vyfajci zvysok ....idem ho objat tak radsej sleduje tv...musim mu nadvihnut ruku aby som sa dostala k nemu...a je toho vela zapisala by som cely toaletak :D neviem ako to zvladat...samozrejmä !obcas! mi doma pomoze,aj ma obcas obijme ci postrazi malu..ale je toho malo...a to sme len rok aj dva mesiace manzelia.....poradte mi a povedzte co si myslite o mojom manzelstve?

Strana
z5
lara1993
autor
12. okt 2014

Dakujem Vam za Vase nazory! S manzelom som vsetko vydiskutovala a videla som na nom,ze ma pochopil, urcili sme si iste pravidla,ktore sa obaja budeme snazit dodrziavat....dufam,ze nam to vydrzi co najdlhsie 🙂

bonavoxa
12. okt 2014

@lara1993 Přeju hodně štěstí a tolerance 🙂 Doufám, že to nejsou jen plané sliby, takových jsme byla nakrmená dost.... Ale tak už víš, co máš doma, jak s ním pracovat..co je v životě lehké, že 🙂

jane19
13. okt 2014

Tiez zelam vela trpezlivosti si mladucka a on tiez, este je tam mozna naprava. A co sa tyka chodenia na pivo s kamaratmi ... ja osobny by som sla tiez 🙂 ved aj ty mas pravo s nim ist na to pivo vo dvojici a nocna prechadzka malej len prospeje. Nezabudni sietku na kocik proti komarom a teplu deku 🙂 uvidis ako si to uzijete a cierne pivo prospeje aj na tvorbu mliecka ak kojis takze mas aj argument.

januli74
13. okt 2014

@lara1993 Mila Laura, cele zle. Jedine co ju ucis je pretvarka, k akemu dobremu dopekla, ved ju k spravnemu! Ako keby si nechapala co svojim konanim sposobujes. Ale hladas a to je sympaticke, preto sa ti asi aj dostane pomoc. Vsetko dobre praje J.

pat_mat_minnie
16. okt 2014

Moj manzel bol taky isty.Len nefajci.Prestala som s nim sexovat, ziadne pusy,objatia,ziadne mile slova, beriem ho uz len ako spolubyvajuceho, ani spolu nespime v jednej posteli, spi sam na posteli v detskej.Ja spim v obyvke s dcerkou na gauci.A je nam dobre.Na nete som si nasla kamaratov - chlapov, s ktorymi si pisem a by si mala vidiet, ako to s nim pohlo, do zadku by sa mi sprepacenim vopchal, ale stale ostavam chladna.A on seka dobrotu, lebo sa o mna boji.Ja sa mu nepcham do zadku, nerobim z neho "pana urodzeneho" a zacal pocuvat.🙂

Strana
z5