Je toto možné?
Píšem sem, lebo možno nájdem radu, pochopenie pre moju situáciu...
Mám malého drobca s partnerom, ktorí je momentálne chorý ma herpanginu...plnu pusinku pluzgierov teploty do 40...trvá to už od štvrtku Dr vravela, že to môže trvať od 5 do 10 dní...partner má ešte 8rocne dieťa z predošlého vzťahu mame ho na striedavu...dieťa jeho ex už párkrát poslala k nám chorého..väčšinou angína, zápal priedusiek a pod. keď jej partner napíše či nevidela, že je chorý...napíše že nebol chorý musel ochorieť u nás 🤨🤔 ok neriešila som...partner má náročnú prácu takže chlapca liečim stále ja...no včera po neho bol u mamy v noci už grcal a dnes ráno teplota kašeľ boľavé hlasivky...tak som sa pýtala chlapca čí nebol cez víkend chorý...jasne, že bol mamina mu povedala, že nevadí pôjde k tatinovi a tam sa o neho partnerova frajerka postará...akože to ma totálne nahnevalo...drobec mi celý deň visí na prsníku...plače ja totálne vyšťavena... Pomoooc...tak volám partnerovi nech si berie OČR na syna a on že nemôže lebo ma veľa praaaace čože???? A ja sedím a špáram sa v nose ci ako????

@h2 vsak pise, ze bol u mamy, zostal chory a ona (jeho matka) s nim nebola u lekara, ale choreho ho poslala k otcovi. Ale to je jedno, kto nechce nepochopi.