icon

Je toto podľa vás v poriadku?

12. jan 2021

Zdravim a zaroven pekny den prajem. Nechcela som to sem pisat ale rada by som sa dozvedela vas pohlad a mozno aj to ako to mate vy doma a ako zijete, hlavne v tejto dobe, ked je to tazke. Potrebujem nazor niekoho nezaiteresovaneho. Pisem v skratke. Mam brata ktory ma uz svoju rodinu. Ma zenu, 2,5 rocneho syna. Ziju spolu u nasej mamy lebo si stavaju dom a vsetky prostriedky investuje brat do toho domu. To je vysvetlenie preco su zatial u nasej mamy. Ja zijem s mojim partnerom vo svojej domacnosti. Mamu a brata navstevujem casto. No idem k veci. On ma manzelku ktora je zvyknuta ze jej rodicia dali vsetko a mysli si ze nemusi nijak prispievat do domacnosti. Teraz sa aktualne vyhovara na to ze je na materskej s malym a ze ma toho az az. S rodinou teraz kontakt nema iba vraj s jej sestrou. Jej Rodicia nesuhlasili ze si berie mojho brata. Cela jej rodina je povysenecka a pri prachoch. Otocili sa jej chrbtom. My sme ju prijali medzi seba, moj brat drie nonstop v praci, dobre zarabal, nosil peniaze domov, mal firmu ktora mu bohuzial skrachovala nasledkom korony, tak isiel robit ako radovy zamestnanec do jednej firmy. Snazi sa ako vie, no ona mu len vycita kde su peniaze ze stale robi a peniaze domov nenosi. Ona nerobila od vysokej skoly, zivil ju vzdy iba moj brat lebo on je aj tak nastaveny, ze chlap ma zivit. Ano je to spravne, tak by to malo byt. Ale on uz to financne nezvlada. Treba kupovat malemu, domov nakup, jej nejake veci co si objednava ako sialena z internetu lebo sa doma nudi. On by jej dal vsetko. Prednedavnom toto co sem pisem z neho vyslo ked sme sa stretli. Chudak vidim ze je na pokraji sil, dala som mu nejake financie aby aspon nakup urobil. Dalsia vec je, ze uz aj nasa mamina sa navrhla bratovi , ak potrebuju, tak vie maleho postrazit ved nieje batola. Mama je momentalne doma, ale pracu ma. Cize nie je problem so strazenim. Milostiva moze chodit v pohode do roboty, aspon par krat za tyzden na par hodin. Lenze ona je prilis pohodlna. Nevieme co s nou brat mi toto povedal, ze ona ani zaujem nema ist robit len sedi doma hovori ake to ma tazke a pritom jej nasa mama stale pomaha a aj vari a podobne. Je to ich zivot ako to budu mat zariadene ked budu v spolocnej domacnosti, ale na dom nedala ani cent a vsetko co ma jej kupil on a ona len nadava ze nema zaco kupit hento tamto hentamto. Takze chcem vediet vas nazor dievcata. Nesudte, ze sa dotoho staram, je to moj brat a mam ho rada. Dakujem za slusne komentare a komentare k veci

Strana
z4
janeninka
14. jan 2021

Tak ja som tvoj prispevok pochopila inak. Mam pocit ze tu vnasas stale nove veci..Z coho usudzujes ze si to nevazi?

elizabet173
14. jan 2021

@janeninka neries, neprecitala si tu to, vo chcela, tak to ukoncuje.

autor
15. jan 2021

@elizabet173 prosim ta laskavo prestan prispievat do tem ku ktorym nemas co povedat. Vsade len vyskakujes

elizabet173
15. jan 2021

Ak dovolis, budem prispievat tam, kde uznam za vhodne. Toto je verejne forum, ak si si nevsimla.

autor
16. jan 2021

Nech sa paci. Vcera za to ze jej brat povedal aby si nasla nejaku pracu ze sa to neda tahat ze jej to tu naznacuje pomaly 3 mesiace, ze ci to doteraz nepochopila ze tu uz ide o ich dieta a celkovo o buducnost. Ona zacala robit bordel ze zajtra odchadza. Bola som akurat vcera tam u mami oni to akurat riesili a co vsetko zacala vykrikovat ako chora zena. A podotykam ze my s mamou sme nepovedali ani slovo predsa ako pisete je to ich vec ale nebolo mi vsetko jedno ked zacala hulakat aj pred malym. No tak dnes cakame ze sa teda spakuje a odide

autor
16. jan 2021

@elizabet173 si otravna ako plostica

makova333
16. jan 2021

autorka: na zaklade coho urazas ine prispievatelky? Lebo nesuhlasia s tvojim nazorom? A k vcerajsiemu incidentu: Nech je brat hrdina a ked mu to tak strasne vadi, nech jej spakuje veci a posle prec. Aky problem? Dnes jej moze zbalit veci a poslat prec. Vobec nemusi cakat na to ci si ich zbali sama. Len na to by musel mat gule. A k tomuto: "ze sa to neda tahat ze jej to tu naznacuje pomaly 3 mesiace, ze ci to doteraz nepochopila" Naznacoval? Ten problem trva len tri mesiace a on len naznacoval? Konstruktivny (alebo aj akykolvek iny) rozhovor nic?

elizita
16. jan 2021

Ked chcem rozhadzovat, mat decko a dom,tak sa musim aj ja pricinit. Ked nemienim pohnut prstom, hold smola, treba sa uskromnit. Co by som ja za to dala,keby mozu babky deti postrazit tolko kolko kvoli praci potrebujem.

elizabet173
16. jan 2021

Aj ja ta mam rada

Strana
z4