icon

Je toto psychické týranie?

irinushqaa
25. máj 2017

Dobrý deň .Rada by som vedela váš názor .. Odkedy sa nám narodil druhý syn , všetko ide dole vodou a je to len horšie . Sex sme v tom čase skoro vôbec nemali , lebo som proste ja ,, nemohla "(jedného dňa mi odfotil brucho a to sin bola asi 2 týždne po pôrode a sa smial , že fuj to brucho ). Keď som sa vrátila z pôrodnice , hneď nastúpila poporodna depresia :/ ja som stále všetkému na vine , všetko robím zle , vraj sa poriadne nestarám o deti , že som hlúpa .. Komunikácia skoro žiadna ( len o deťoch + provokácia ) Proste , keď začnem rozprávať , tak on za každým mojim slovom niečo hľadá a hneď sa domna naváža .. Veď sa chcem len porozprávať , celé dni trčím len doma s detmi a keď náhodou chcem ísť vonku ( bez deti som sa už 3 roky nikam nepohla ) tak beriem samozrejme aj deti a keď sa zdržím viac ako 2 hod , už je zle ..To je zakaždým , keď chcem ísť vonku , na nákupy atd .. vrátim sa domov a predomnou ten arogatný, nahnevaný debil .. Už naozaj neviem ako ďalej , v poslednom čase len rozmýšľam o tom , že s detmi odídem .. už to nevydržím , ja sa tu tak dusím , cítim sa tak úzko 😕Vopred ďakujem za odpovede

Strana
z6
mimi1237
19. aug 2017

@irinushqaa citam to z tym syncekom,pre boha ako len mohol kriste az mi zle doslo 😢

sticker
mala_claire
19. aug 2017

Ale celkom nerozumiem v com má byt to psych tyranie? Ako konkrétne sa k tebe správa?

najstastnejsia
19. aug 2017

Chce sa mi plakať... Rýchlo preč!

irinushqaa
autor
6. nov 2017

Dobrý večer prajem . Tak som to nakoniec dokázala , nabrala odvahu a odišla . Momentálne sme v centre pre zeny už piaty deň . Jeho reakcia ??? Prosíka , vyplakáva a opäť prosíka .

bruneta880
6. nov 2017

@irinushqaa gratulujem ti, že si to dokázala!Koľko majú detičky rokov ja len že mám nejaké detské bundy, ktoré už nepotrebujeme...možno by sa ti zisli napíš mi veľkosti ak chceš a ja pozriem aké mám...veľa som pozostávala aj po sesterniciných synoch.Keď chceš pošlem ti.

ankare
6. nov 2017

@irinushqaa teším sa, vytrvaj, nenalet mu!!! Držím silno palce!!!

bruneta880
6. nov 2017

Podostávala 😀

kapustovafliacka99
7. nov 2017

@irinushqaa nezabudni sa k nemu vratit a nechat si spravit tretie!

Precitala som si aj dalsie tvoje temy! Nuz dobre rano, konecne sa ti otvorili oci. Ale ze musel kopnut do 2,5rocneho dietata aby ti to doslo.. nuz nieco tu smrdi.!

irinushqaa
autor
7. nov 2017

@kapustovafliacka99 nemusíš hneď rýpať bezdôvodne . Človeku sa ľahko píše zober sa o odíď s dvoma malými chlapcami ( 3 a 1,5 roka) a nie , nenaletim mu moja zlatá .

irinushqaa
autor
7. nov 2017

Ďakujem , ale momentálne nepotrebujem nič 🙂 každý týždeň od nich dostávam istú čiastku s ktorou si nateraz vystačíme , len ten tlak okolia .. @bruneta880

obsadenemeno
7. nov 2017

@irinushqaa na okolie sa ty vytoto.... okolie bude mat stale nejaky nazor a bude si mysliet, zs vsetko vie. Ty si len spomen na uvodny prispevok tejto diskusie a aku volovinu si vlastne isla riesit, ked si mala ovela zavaznejsie problemy a precitaj si tuto diskusiu este raz. A ked okolie zacne tlacit, pripomen mu, ze ten tvoj "otec roka" kope do syna, huli drogy a posmieva sa tvojmu bruchu, co mu toho syna vynosilo. A ked toto nezavrie okoliu hubu, tak potom mas nahovno okolie a treba zmenit sceneriu.

irinushqaa
autor
16. nov 2020

Pekný večer . Od môjho príspevku prešli už 3 roky . Pred rokom som od neho ušla druhý krát , tento krát bol však oveľa viac agresívnejší a vyhrážal sa mi smrťou priamo na ulici . Kde som teraz ? Zase uňho . No tento krát som pochopila , že najlepšie bude odísť z tejto krajiny raz a navždy , spolu s deťmi . Už len čakám na cestovný pas . Ani po troch rokoch sa nedokázal zmeniť .

mia78111
15. feb 2021

@cakamebabo odfot mu kkt a zacni sa smiat 😁😁😁👍

mia78111
15. feb 2021

@irinushqaa
@irinushqaa ach... Kym ta nezabije, tak to nepochopis ocividne. Komu niet rady tomu niet pomoci

Strana
z6