Je toto v partnerstve normálne?
je normálne aby mi partner stále vyhadzoval na oči hocičo, o čom sme sa kedysi rozprávali, čo som mu povedala, na čo sa ma pýtal a čo som mu odpovedala, dajme tomu aj nejaké intímne veci, alebo o bývalých priateľoch niečo... hocijakú blbosť mi vyhodí na oči, najmä pri nejakej výmene názorov, hádke... úplne to zneužíva proti mne a stále mi to vyhadzuje na oči... normálne premýšľam, či som sa mu mala vôbec takto zdôverovať s hocičím... on keď sa mi zdôveril, ja mu to nepredhadzujem stále na oči, teda vôbec. ale on mne naozaj hocijakú blbosť. je to zvlášnte :/
Išla by som odneho čím skôr, ja som od takého odišla , bohužiaľ aj s dieťaťom už. Bude to len horšie.😊
Ja ta ale povzbudim, stalo sa obcas ale pri vazne drsnej hadke ze manzel nieco nadhodil co som mu v dovere povedala. Parkrat sa to zopakovalo a dala som si s nim rozhovor ze bud to prijme, alebo nech taha do prdele. Odvtedy to nikdy ale ze nikdy nespomenul. A ze sme sa posekali uz odvedy velakrat. Ja som ale svata tiez nebola, ked vytiahol nieco na mna tak ja na neho obom nam to ublizovalo, ale da sa na tom pracovat, bolo to pred par rokmi, chce to komunikaciu taku intimnu. Drzim palce, ale nie je to na rozchod/rozvod
Šlahnutý
Urcite ukoncit, moj otec toto robieval mame, povedala si, ze vydrzi a teraz je to horsie a horsie, urcite ukoncit pre tvoje psychicke aj fyzicke dobro. Takyto clovek sa nedokaze pohnut z miesta, sebestrednost, vzdy to bude iba o nom a bude sa to zhorsovat, neni to normalne.
Nieje to normálne čítala som už podobný prípad. Najlepšie nič nevedieť aby ti nič nevykrikoval. To nieje láska ale žiarlivosť a majetnickost
Žijes s ženskou? 😂
Otazka neni, jestli je to normalni nebo neni, otazka je, jestli jsi ochotna to akceptovat a nebo ne. Primarne jde vzdy o nas samotne a az pak o druhe- mozna to zni sobecky, ale neni- pokud clovek nedokaze udelat zodpovedna rozhodnuti sam za sebe, pokud se clovek nedokaze postavit za svou vlastni spokojenost a sve vlastni stesti, tak jak se pak dlouhodobe dokaze zodpovedne starat o vztahy s druhymi, o spokojenost a stesti lidi, ktere ma na blizku? Nas zivot po nas nechce, abychom se stali obetmi toxickych vztahu, nespokojenosti a frustrace. Nas zivot je nas.
Tak si odpovez sama za sebe, jestli je vas vztah normalni nebo neni a jestli v nem chces zustat 😉
Poucenie do buducna,nevesaj na nos nikomu z minulosti. To su tvoje sukromne zalezitosti. A nie,nie je to normalne aby ti to partner vyhadzoval na oci.
Ak ide podľa klasickej šablóny, tak ak sa s ním rozides naslubuje hory doly a romanticky bude ako od Pilcherovej, tak na to neskoc. Potom zas tipujem otoci a bude ti chvíľu robiť peklo. Potom by sa mal prepnúť do továrenskych nastavení a zamerať sa na novú obeť
Skúsenosť hovorí, že takéto veci (a iné, čo im na žene vadí) začnú vyťahovať vtedy, ak sami majú niečo za ušami ;)
Nie je to normalne ale je to jeho obrana pri hadkach. Neviem co este okrem tohto mate ale nie je to dovod na rozchod. Teda ak sa viete aj normalne porozprwvat. Ale poviem ti. Nie je jediny... Ak ho neberies s touto chybou tak sa s nim rozid...
Tak si predstav zit s nim do konca zivota a pocucat tie vycitky....typujem ze dalsimi rokmi ich len pribudne.
Vravi sa ze najlepsia obrana je utok. To chlapi robia ked nevedia nic ine zene vycitat. Staci ak zena na to zareaguje ze ano viem ze toto a tamto... Alebo na blbe poznamky nebude reagovat vobec. Zalezi skor na tom ako casto sa hadaju a teda ako casto sa toto pouziva....
Aj tak si myslim ze sa s tym da pracovat. Aj nie tak si zvyknut ze k tomuto dochadza a brat to jednym uchom dnu a druhym von...
Treba sa zamysliet ci tento partner je najlepsim akeho ste mali. Ak je odpoved ano tak tento jeho utok pri hadke skus nejako vzdy prekusnut..
Ruku na srdce....ktora z nas nikdy nepovedala pri hadke nieco co neskor lutovala???? Muzi nie su az tak odlisni od nas....
Keď chcel pannu tak mal rovno povedať na začiatku
Neviem preco tu vzdy padaju “dobre” mienené rady na rozchod vzdy ked sa niekto trochu posťažuje na chlapa. Autorka napisala len par slov, neviete pozadie toho celeho ani aky ma vztah mimo tohto problemu a automaticky to vyhodnotite, ze tomu ma dat definitívny koniec. To by sme mohli stale skakat zo vztahu do vztahu a nikdy nepride k spokojnosti lebo nikto proste nie je dokonalý. Podla mna treba podniknúť viac snahy na hľadanie riesenia. To nenajdes tuto na koniku. U niekoho pomoze debata, u ineho partnerská poradňa. Samozrejme ale musis chciet. Ak si rezignovala, potom uz naozaj nie je o com
@dooominika som rada ze este niekto ma rovnaky nazor ako ja
Zažila som to, všetko obracal proti mne, ku koncu sa to vystupňovalo až do fyzického napadnutia. Bol to chorý človek. Ukonči to, pokiaľ sa dá, čo najskôr!
Nie, v ziadnom pripade nema....
Pokiaľ nemate deti... pošli ho do prdele!!! Nikdy Vam to nebude klapať... iba by si sa trapila celý život.... Nikdo nema pravo miešať sa do Tvojho života a vyčítať Ti tvoju minulosť 😉 Čas sa neda vrátiť späť 😅 A partner musí byť tvojou oporou v živote 😘 Veľa šťastia a pekný život ☺️
Ahoj Autorka, normálne to nie je, povedz priateľovi, ze si neprajes, aby sa k Tebe takto spraval, vysvetli mu aj preco. A ak sa to bude opakovať, radšej sa rozist, ako sa trapit.
@dooominika asi si nikdy nič podobné nezažila, ja to mám v blízkej rodine a je to veľmi zlé, taký človek sa proste nezmení a autorka najlepšie urobí, keď ho opustí, ušetrí si veľa problémov, je to podobné ako s alkoholikom, áno, môže prestať piť, ale koľko ich to reálne zvládlo? Prečo si dopredu komplikovať život, ked nemá žiadne záväzky, je mladá a može si nájsť "normálneho" partnera?
Normálne to určite nie je,pokiaľ nemáš s ním záväzky,deti tak čím skôr vzťah ukonči,lebo bude to ešte horšie a horšie,z vlastnej skúsenosti ti radím a prajem ti aby si bola šťastná a spokojná,ale snom určite nie
Ja by som to tak hrozne nevidela lebo ak ste spolu dlho tak pri hadke ti nepovie ze si krava ale dava verbalne kopance do tvare .... bud sa pretanete hadat alebo to prekrijes inou chybou vsak aj ty mu urcite rozpravas veci ktore mu niesu prijemne len on nema municiu
@dooominika prepac, ale snahu na zmenu musi mat predovsetkym jej partner! A to je mala sanca, ze sa to zmeni k lepsiemu. Skor naopak, bude sa to len stupnovat a zhorsovat. Viem o tom svoje.
@siska53 ja som sa sem neprisla hadat, napisala som svoj nazor ✌️
@dooominika mas pravdu je tu banda uplakanych dievcatiek

No je to úbohé🙏