icon

Je toto využívanie?

14. dec 2021

Ahojte baby.Už asi tri mesiace sa stretavam s jednym mužom.Väčšinou je to po penzionoch,hoteloch.Citim sa trochu divne kvoli jednej veci.Ide o to,že stále to chce platiť aj to platí.Inak mi žiadne darčeky nedáva,nechcem to aj som mu to povedala,že ja od nehy žiadne dary nepotrebujem a nechcem.Len sa cítim trochu nepríjemne preto že stále chce platit,hotely,penziony.Vacsinou je to okolo 20,30€.Viac krat som mu povedala že chcem aby sme sa zložili na polovicu alebo sa s platenim striedali.Ale on trvá natom že to chce platiť on.Myslite si že je to využivanie?

Strana
z2
elizabet173
15. dec 2021

@simca06022011 no hádam so robotníckej ubytovne by ju nevliekol 😂

simca06022011
15. dec 2021

@elizabet173 no toto su take kvazi malé ubytovne 😂 kdekto tam chodi... Vyzera ako penzion. Tak kto vie... Riadny hotel to urcite nie je teda za 20eur. Alebo nevie slecna cenu...

elizabet173
15. dec 2021

@simca06022011 to kam až tie ženy klesli? Má ju len na sex a ona má ešte pocit, že ho využíva, lebo jej zaplatí noc v nejakom hotelíku, ktorý má pol roka pres demoláciou. Zvažuje, že by mu prispievala polovicu 🙈

simca06022011
15. dec 2021

@elizabet173 no tak ak je dobry v posteli... tak mozu ist 50:50 :D kazdy z toho daco ma 🙂

elizabet173
15. dec 2021

@simca06022011 to by musel byť neuveriteľný, ale aj tak mi príde 20-30 eur za nocľah neskutočne málo. Pred rokmi mal môj ex kolegyňu, ktorá sa sklamala v mužovi, ktorého veľmi milovala a už nechcela vzťah, mala priateľa len na sex. Bola to krásna, vzdelaná, inteligentná žena, ten muž jej kúpil v BA jednoizbový byt, aby sa mali kde stretávať. Bol cudzinec, na Slovensko chodil pracovne. Ona bývala u rodičov aj so synom v rodinnej vile. Aj tak sa dá.

Strana
z2