Je toto využívanie?
Ahojte baby.Už asi tri mesiace sa stretavam s jednym mužom.Väčšinou je to po penzionoch,hoteloch.Citim sa trochu divne kvoli jednej veci.Ide o to,že stále to chce platiť aj to platí.Inak mi žiadne darčeky nedáva,nechcem to aj som mu to povedala,že ja od nehy žiadne dary nepotrebujem a nechcem.Len sa cítim trochu nepríjemne preto že stále chce platit,hotely,penziony.Vacsinou je to okolo 20,30€.Viac krat som mu povedala že chcem aby sme sa zložili na polovicu alebo sa s platenim striedali.Ale on trvá natom že to chce platiť on.Myslite si že je to využivanie?
Pytas sa ci ho ty vyuzivas? Tak to asi nie. Vsak ked chce platit noci v hoteli, nech plati. Ked ho noci s tebou prestanu bavit, aspon budes rada, ze si usetrila. Mas len milenca, bud rada, ze si ta aspon sexualne vazi tolko, ze hotel chce zaplatit on.
ale len ho nechaj, zrejme nejde o vzťah, len o sex, možno je ženatý, takže inak to nejde a každý špás niečo stojí. Keby si babu objednal, alebo išiel do bordelu, tiež by to nebolo zdarma. Muži berú spoločníčky na dovolenky do Dubaja, 20-30 eur je nič.
nie nie je:D ked moj chlap chcel prespat so mnou mimo dom, tiez ubytko platit. Vobec som sa necitila blbo ani divne a ani teraz mi to nepride divne.
Môj tiež od začiatku všetko platí na začiatku mi to vadilo ale už som si zvykla... Nemala som na výber 😂 ale mne kupoval/kupuje aj darčeky nie len hotely.... Ale veľmi dobre poznám ten pocit, najmä keď v mojom prípade to boli vyššie sumy, čo sama by som si nikdy nemohla dovoliť...
Tak neviem kto tu koho využíva. On síce zaplatí ale neužije si? Či sa len rozpravate? Tak toto mi niečo iné pripomína, nie vzťah.
Nejako nechapem, preco sa 3 mesiace stretavate len po hoteloch, mate zavazky a ide cisto o sex? V tom pripade sa to da nazvat ako lacna prostitucia,len samotna fajka by ho vysla ovela viac.... Brrrrr
Vychadzas ho jednoducho lacnejsie ako keby si vzal zenu z bordelu, jedine tak vidim dovod na stretavanie po hoteloch, ak ti to vyhovuje on malo plati, a ty si spokojna
Zakladna otazka je: aky je medzi vami vztah? Ste kamosi s vyhodami,milenci? Ty si zalubena? Preco sa nestretavate aj inde,u seba doma ci netravite cas zmysluplnejsie ako len valanie sa po hoteloch? Nejake vylety,akcie,nic? Ja by som sa citila ponizujuco, ale zas ja mam konzervativnu povahu..
Keď to sám ochotne platí, nevyužívaš ho, ale ak od teba niekedy v budúcnosti bude chcieť kompenzáciu (akoukoľvek formou), aj keď to platil z vlastnej vôle, tak on teba využíva.
Nie, nevyužívaš...
Pracujem v hoteli a keď si chlapi vodia baby na sex, vždy platia oni, ženy vždy stoja pri výťahu a potom rovno na izbu 😀
20 eur za noc v hoteli? pri takych lacnych hoteloch nemaj vycitky 🙂 a preco hotel? on nema trvaly pobyt? inde nechodite, len do hotelov? ved pozvi ho ty na veceru, divadla
@elizabet173 za 20 mozno za osobu, ale za izbu...tak to neviem neviem....ale mozno ma kartu staleho zakaznika :D
Penziony a hotely za posledne 3 mesiace? Na Slovensku? Od 25.11. je vsetko zatvorene.
Hotel za 20e a ty mas pocit ze ho vyuzivas? Ved on mà isto zenu a deti a je lacnejsie ist niekde stebou ako s profesionalkou . Keby Ta aspon zobral niekde do luxusneho za 500e na noc tak by si mohla mat vselijake pocity ked sa stretate len na sex .. este by si mu mala aj prispiet na benzin co mà cestu za tebou . Kokos ze Ta to bavi 3m takto .. ale Tak Snad je aspon mega super milenec a mas orgazmus s vodotriskom.
Noc za 20-30€ ? No už keď mám niekomu slúžiť na sex tak aspoň v slušnom hoteli. Ako sorry, mám celkom slušný prehľad o cenách ubytovania na SK, a za túto sumu nič normálne neexistuje.
Neviem, ci si to uvedomujes, ale si pre neho prostitutka. Este horsie, alebo pre neho este lepsie, prostitutka zadarmo. Normalnej by zaplatil sluzbu + hotel. Pri tebe plati len hotel. Darceky? A preco by ti ich vobec daval? A prepac, ale ty mu este chces platit polku za hotel? 🙈 ten chlap ta musi mat za totalnu handru.
Prosim zena, vaz si samu seba!
Prestan robit niekomu lacny matrac.
Snad mas na viac. A snad chces viac!
Ja byvám v kúpeľnom meste a sukromne prívaty pre turistov na noc v obyčajnom dome na jednu noc 20 eur.Tak aký to je hotel za 20 eur na noc.Snád nejaka turisticka
ubytovňa.Ked si chce užiť tak poriadne nech ti aspoň kupuje darčeky plati dovolenky lebo fakt tak ako si sa znižila na uroveň tak ťa nema za nič ked sa pýtaš na lacný hotel za 30 eur na noc ved to len nejaka turisticka ubytovňa a nie hotel all inclusive.A ked sa pýtaš či ťa využiva tak to ani neidem komentovať.
Využívanie? Akože ty využívas jeho? Ale prosím ťa...nie som si úplne istá, kto koho využíva. 20,30 e za sex je pre neho určite veľmi výhodný obchod. Prepáč nič v zlom, ale tak to vyzerá, keď sa s tebou vlaci po hoteloch.
Ty si asi nebola v hoteli ešte, to je nejaká lacna ubytovňa a ty si jeho matrac, lásku tu nehladaj

20,- 30,- sú z mojho pohľadu drobné. Som čakala nejakú horibilnú sumu.