icon

Je toto využívanie?

14. dec 2021

Ahojte baby.Už asi tri mesiace sa stretavam s jednym mužom.Väčšinou je to po penzionoch,hoteloch.Citim sa trochu divne kvoli jednej veci.Ide o to,že stále to chce platiť aj to platí.Inak mi žiadne darčeky nedáva,nechcem to aj som mu to povedala,že ja od nehy žiadne dary nepotrebujem a nechcem.Len sa cítim trochu nepríjemne preto že stále chce platit,hotely,penziony.Vacsinou je to okolo 20,30€.Viac krat som mu povedala že chcem aby sme sa zložili na polovicu alebo sa s platenim striedali.Ale on trvá natom že to chce platiť on.Myslite si že je to využivanie?

Strana
z2
janulka1802
14. dec 2021

20,- 30,- sú z mojho pohľadu drobné. Som čakala nejakú horibilnú sumu.

kate211
14. dec 2021

Pytas sa ci ho ty vyuzivas? Tak to asi nie. Vsak ked chce platit noci v hoteli, nech plati. Ked ho noci s tebou prestanu bavit, aspon budes rada, ze si usetrila. Mas len milenca, bud rada, ze si ta aspon sexualne vazi tolko, ze hotel chce zaplatit on.

elizabet173
14. dec 2021

ale len ho nechaj, zrejme nejde o vzťah, len o sex, možno je ženatý, takže inak to nejde a každý špás niečo stojí. Keby si babu objednal, alebo išiel do bordelu, tiež by to nebolo zdarma. Muži berú spoločníčky na dovolenky do Dubaja, 20-30 eur je nič.

simca06022011
14. dec 2021

nie nie je:D ked moj chlap chcel prespat so mnou mimo dom, tiez ubytko platit. Vobec som sa necitila blbo ani divne a ani teraz mi to nepride divne.

mamina0078
14. dec 2021

Môj tiež od začiatku všetko platí na začiatku mi to vadilo ale už som si zvykla... Nemala som na výber 😂 ale mne kupoval/kupuje aj darčeky nie len hotely.... Ale veľmi dobre poznám ten pocit, najmä keď v mojom prípade to boli vyššie sumy, čo sama by som si nikdy nemohla dovoliť...

merlinja
14. dec 2021

Tak neviem kto tu koho využíva. On síce zaplatí ale neužije si? Či sa len rozpravate? Tak toto mi niečo iné pripomína, nie vzťah.

tenerifka
14. dec 2021

Nejako nechapem, preco sa 3 mesiace stretavate len po hoteloch, mate zavazky a ide cisto o sex? V tom pripade sa to da nazvat ako lacna prostitucia,len samotna fajka by ho vysla ovela viac.... Brrrrr

zuzubb007
14. dec 2021

Vychadzas ho jednoducho lacnejsie ako keby si vzal zenu z bordelu, jedine tak vidim dovod na stretavanie po hoteloch, ak ti to vyhovuje on malo plati, a ty si spokojna

iv007
14. dec 2021

Zakladna otazka je: aky je medzi vami vztah? Ste kamosi s vyhodami,milenci? Ty si zalubena? Preco sa nestretavate aj inde,u seba doma ci netravite cas zmysluplnejsie ako len valanie sa po hoteloch? Nejake vylety,akcie,nic? Ja by som sa citila ponizujuco, ale zas ja mam konzervativnu povahu..

cosmic_origin
14. dec 2021

Keď to sám ochotne platí, nevyužívaš ho, ale ak od teba niekedy v budúcnosti bude chcieť kompenzáciu (akoukoľvek formou), aj keď to platil z vlastnej vôle, tak on teba využíva.

lesana25
14. dec 2021

@tenerifka lebo doma ma manželku a možno aj s deťmi, tak tam ju na prietrtky zobrať nemôže

janai1
14. dec 2021

Nie, nevyužívaš...

Pracujem v hoteli a keď si chlapi vodia baby na sex, vždy platia oni, ženy vždy stoja pri výťahu a potom rovno na izbu 😀

danieladeley
14. dec 2021

20 eur za noc v hoteli? pri takych lacnych hoteloch nemaj vycitky 🙂 a preco hotel? on nema trvaly pobyt? inde nechodite, len do hotelov? ved pozvi ho ty na veceru, divadla

elizabet173
14. dec 2021

@danieladeley ozaj, veď za 20 eur dnes nocľah ani neexistuje.

danieladeley
14. dec 2021

@elizabet173 za 20 mozno za osobu, ale za izbu...tak to neviem neviem....ale mozno ma kartu staleho zakaznika :D

tenerifka
14. dec 2021
sasa1310
14. dec 2021

robíte si službu navzájom. Má lacnú "všetciviemečo"

twinflame
14. dec 2021

Penziony a hotely za posledne 3 mesiace? Na Slovensku? Od 25.11. je vsetko zatvorene.

janai1
14. dec 2021

@twinflame nie je

simca06022011
14. dec 2021

@elizabet173 ale existuje, platime robotníkom v ubytovniach cca 10eur 😁

miadi
14. dec 2021

Hotel za 20e a ty mas pocit ze ho vyuzivas? Ved on mà isto zenu a deti a je lacnejsie ist niekde stebou ako s profesionalkou . Keby Ta aspon zobral niekde do luxusneho za 500e na noc tak by si mohla mat vselijake pocity ked sa stretate len na sex .. este by si mu mala aj prispiet na benzin co mà cestu za tebou . Kokos ze Ta to bavi 3m takto .. ale Tak Snad je aspon mega super milenec a mas orgazmus s vodotriskom.

sissy27
14. dec 2021

Noc za 20-30€ ? No už keď mám niekomu slúžiť na sex tak aspoň v slušnom hoteli. Ako sorry, mám celkom slušný prehľad o cenách ubytovania na SK, a za túto sumu nič normálne neexistuje.

daniela2202
14. dec 2021

On využíva teba, je to lacný sex pre neho

taga
14. dec 2021

Neviem, ci si to uvedomujes, ale si pre neho prostitutka. Este horsie, alebo pre neho este lepsie, prostitutka zadarmo. Normalnej by zaplatil sluzbu + hotel. Pri tebe plati len hotel. Darceky? A preco by ti ich vobec daval? A prepac, ale ty mu este chces platit polku za hotel? 🙈 ten chlap ta musi mat za totalnu handru.
Prosim zena, vaz si samu seba!
Prestan robit niekomu lacny matrac.
Snad mas na viac. A snad chces viac!

zmrzlinka2021
14. dec 2021

No má ťa za stetku, takze tych 30 EUR je pre neho malina.

deti95060810
14. dec 2021

20e a hotel? nie náhodou ubytovňa kde sú len prične miesto postelí?

dilino
14. dec 2021

Ja byvám v kúpeľnom meste a sukromne prívaty pre turistov na noc v obyčajnom dome na jednu noc 20 eur.Tak aký to je hotel za 20 eur na noc.Snád nejaka turisticka
ubytovňa.Ked si chce užiť tak poriadne nech ti aspoň kupuje darčeky plati dovolenky lebo fakt tak ako si sa znižila na uroveň tak ťa nema za nič ked sa pýtaš na lacný hotel za 30 eur na noc ved to len nejaka turisticka ubytovňa a nie hotel all inclusive.A ked sa pýtaš či ťa využiva tak to ani neidem komentovať.

hanelka1
14. dec 2021

Využívanie? Akože ty využívas jeho? Ale prosím ťa...nie som si úplne istá, kto koho využíva. 20,30 e za sex je pre neho určite veľmi výhodný obchod. Prepáč nič v zlom, ale tak to vyzerá, keď sa s tebou vlaci po hoteloch.

marcellka32
15. dec 2021

Ty si asi nebola v hoteli ešte, to je nejaká lacna ubytovňa a ty si jeho matrac, lásku tu nehladaj

Strana
z2