icon

Je toto zmýšľanie mojej mamky normálne?

1. feb 2023

Baby, mama ma otravuje, aby som mojho cerstvo 2 rocneho syna zacala ucit sa bit. 🤦🏻‍♀️ Aby sa vedel ochranit, lebo je velmi mily a pokojny chlapcek. 🤦🏻‍♀️ Ako, to je pavda, ze mu vsetko vysvetlujem, nekricim (niekedy sa stane), nebijem ho. Necha si vsetko vysvetlit, nema amoky, nehadze sa o zem, proste je rozumny chlapcek, ale mama do mna neustale, ze ho urcite budu bit. 😪 A teraz mi dala chrobaka do usi... 😪 Ako to je fakt, ze uz sa stalo, ze ho buchli na ihrisku a nevratil, ale napriklad hracku neda, ak od neho zoberu, tak si ju vezme naspat, ale nie je agresivny.

A teraz sa bojim, aby fakt mi ho nebili...

Strana
z2
renab
1. feb 2023

Chapem tvoju mamu, ale aj napriek tomu, co som aj ja zazila so svojimi synmi, by som neodporucala ucit dieta bit sa. A uz vobec nie take male. Tam su na mieste dospeli, aby ho ubranili.
Moj starsi syn bol sikanovany a nechal sa bit, lebo bol proti nasiliu. Sikanu v skole sme riesili s policiou, zriadovatelom, ministerstvom. Mal stastie, ze bol na vyberovej skole a odtial mozu vylucit ziaka aj ked este trva povinna skolska dochadzka.
U mladsieho to zacalo v prvom rocniku. Spoluziaci ho bili a chvilu to trpel. Ked sa nic nezmenilo, aj on stratil nervy a jednemu z nich vytal. Dostal poznamku, ze zbil spoluziaka. Moja mama napisala: konecne. Odvtedy mal v triede respekt. Zacal sportovat, zosilnel a v puberte sa zacal venovat bojovym sportom. Vie sa ubranit, ja som spokojna a on ma tiez pokoj.

sidicek
1. feb 2023

Musí sa vedieť ubrániť a nenechať sa otlkat, lebo bude terčom. Stačí keď ukáže, že sa nebojí a vie aj on vrátiť, nemusí sa vyslovene biť, ale napr. najobľúbenejšia hra muža so synom je zápasenie 🙂

nicegirl369
1. feb 2023

Nie, toto zmyslanie nie je normalne. Je smutne, ze ho chce viest tymto sposobom dokonca uz od tak utleho veku. Potom deti, ktore su vedene k dobrote k druhym, k sucitu, k nesebeckosti maju byt akoze tie slabe. Velmi smutne.

lululilien
1. feb 2023

@bimbambom keď sa niečo takéto dialo tak vždy niekto pre dospelého utekal. Vyrastala som na sídlisku, všetky deti vonku, rodicia na nás volali z okna alebo boli v robote, niektoré mamy niekedy sedeli na lavičke pred vchodom.

lavinis
1. feb 2023

Mame fakt hrabe, nepočúvaj ju🤦‍♀️

mirco50
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2