Je tu žena, ktorá by chcela dieťa, ale partner nechce?
Zdravím dámy nájde sa tu niektorá taká ktorá by veľmi chcela bábetko ale priateľ / manžel nechce ? 😢
@psychokatrina Ak si myslíš, že "ten tvoj" dieťa nechce, "len" preto, lebo má strach, tak by som na tvojom mieste počkala. Ten dôvod je totiž viac, než pádny. Niektorí dnešní takmer tridsiatnici, sú totálne nevyzretí, vidia svoju budúcnosť ako z veľkej reklamy a nejaké obetovanie sa rodine, tam veľmi nezapadá. On si to zrejme (našťastie) aspoň uvedomuje a pri troche šťastie za pár rokov dozreje a bude schopný a ochotný sa starať o rodinu. Ale momentálne všetko ukazuje na to, že NIE JE pripravený. Na tomto mieste by ti mala blikať červená kontrolka ako blázon a nie že prerušovaná súlož, ale ešte by som pridala aj inú ochranu, aby ani náhodou som neostala tehotná s "nepripraveným" jedincom. Aby si nakoniec s vytúženou Dorotkou neostala sama a nevyplakávala tu potom, aké je to ťažké.
@timea7 no ja som to proste potrebovala vediet aj na temu manzelstvo a tak a ked som odpoved dostala tak som to vyse neriesila pre nma to bolo zodpovedane.ale ked sme uz spolu zili tak som to znovu otvorila.ale tiez som to otvorila v dobe ked som bola bez prace asi 2 mesiace sme sa snazili a potom obaja uznali ze nie je to vhodna doba.tak ked uz bola tak sme sli toho.
@alaguema polovica tých smutných tém, čo tu denne pribúdajú, začína takto - muž sa na to necíti, žena sa snaží otehotnieť čo najskôr a za každú cenu (prečo netuším), dieťa sa narodí a muž zisťuje, že sa necíti vo svojich rokoch na to, aby denne riešil dieťa, jeho potreby, úlohu zabezpečiť finančne celú rodinu berie ako príliš veľké bremeno a zdrhá....nie síce vždy zo vzťahu, ale ju svojim koníčkom, za kamarátmi a pod. Netvrdím, že to musí byť prípad autorky témy, to vôbec nie, ale jej partner sa na dieťa evidentne necíti. Ja by som volila rozhovor na rovinu.
Dámy no ja niekedy fakt netuším 😀 on je celkom zvláštny jedinec momentálne žijeme v nájme a ja mu hovorím že na čo nám je 3 izbový byt že je to veľké pre nás že sme sami a on a že a potom čo bude ? On no vieš čo ak bude Dorota 😀 to isté aj pri téme že si kúpime časom spoločný byt ja hovorím stačil 2 izb a on že nie nie 3 izb potom nám 2 izby budú málo tak aspoň toto mi dáva nádej že predsa ho to raz prejde ... ten strach a tak ... ja by som teda v tých 25 chcela aspoň porodiť
@psychokatrina ja by som skôr tlačila do vlastného bytu, prenájom trojizbového pre dvoch ľudí sa mi vidí ťažký luxus pri akomkolvek príjme.
@mrkvicka060 presne toto hovorí aj ten moj vieš čo to bude keď bude Dorota 😀 že už nebudeme mať kľud a tak no je to veľký krok ... viem že mnoho mamičiek čo poznám teraz aj trošíčka ľutujú majú 3-4 ročné deti a hovoria samé že to bolo skoro a tak no len vtedy keď im niekto dohováral že 18 -19 rokov je fakt skoro vraveli nie nie ja to zvládnem niektoré sú dokonca aj same smutné
@emilia25 My o mnoho skor 😀 teda ... takže s toho si nič nerob ale to tu nechcem nejako špeci rozoberať 😀
@psychokatrina Tak ste este relativne mladi.. Horsie to ma ma moja segra,kedze je podstatne starsia ako ty.
V kazdom pripade by ste sa mali o tom otvorene pozhovarat. To som povedala aj segre..
Koniec koncov aj ja som musela sama povedat svojmu,ze ako si to predstavujem. A otvorene,ziadne naznaky a on tiez obdivoval detske oblecko ci topanky a deti mal rad.. Len prosto im to treba povedat priamo.
A dat argumenty,preco dieta teraz a nie neskor..
@timea7 nežijeme na SVK ale v CZ a ten byt máme veľmi výhodne takže sme spokojný 🙂 a riešime aj to tak do 2 rokov 🙂 chceme niečo vlastné možno aj trošíčka neskor 🙂 podľa situácie
@siska53 tak my sa o tom často bavíme ... len ja sama niekedy neviem čo si myslieť je to raz tak a raz tak
@psychokatrina tak to chápem, ale netlač na neho, užívaj si a skús navrhnúť kondóm, ako spôsob ochrany, čo on na to. 😉 😉 😉
@timea7 on o tom nechce ani počuť dokonca sa s toho smeje 😀 takže ja neviem je to podivín
@psychokatrina smeje? Tak mu budúci mesiac oznám, že si tehotná, aj keď si tú druhú čiarku dokreslíš a hneď budeš vedieť, na čom si.
@psychokatrina Pozri,tak sa ho opytaj,ze a kebyze otehotnies,tak co spravi?
Ako ja zas aj tuzim.po 3.,ale..viem,ze nie je vhodna doba,absolutne nie.. Takze ja nesilim a netlacim,len chapem.tvoju tuzbu... Trbe sa este moze naplnit,ja sa uspokojim s mojimi dvomi detickami.. A myslim,ze takych,ako si ty,je kopec..ci uz tuzia po prvom,druhom ci x-tom dietati.
@siska53 tak to nebolo uplne rande stretavali sme mesiac predtym a ked sme sa dali do kopy tak som sa ho to proste spytala normalna otazka normalna odpoved to bolo vsetko.vyse sme to neriesili a uzivali si jeden druheho okrem 8hodin mojej prace sme boli stale spolu.v case chodenia.
@psychokatrina reči sa hovoria a chlieb sa je 🙂 Trojizbový byt, lebo čo ak bude Dorota 🙂 Bože, ženy, niekedy fakt nechápem, ako sa viete upínať ku každému slovíčku, ktoré vám vleje aspoň kvapku nádeje. Si až taká zúfalá? Veď si mladá žena. On zrejme vníma, ako ty veľmi chceš, tak ti zahrá do nôty takými poznámkami, ako spomínaš a má chvíľu od teba pokoj. Keby dieťa naozaj chcel, tak netrapkujete s prerušovanou súložou a následným absurdným kupovaním testu. Jednoducho by ti to bábätko urobil a vedel by úplne presne, že ho chce. Ak je to raz áno, raz nie, potom zas áno, možno, alebo radšej nie (?), tak proste nechce, ale nevie ti to povedať, ako normálny muž, čo len svedčí o tom, že je naozaj nezrelý.
ja som mala ten isty problem nakoniec sme sa kvoli tomu rozisli a teraz mam zo svojim terajsim muzom rocneho syna 🙂
@siska53 na to som sa pýtala a povedal mi tak bude Dorota a nič iné že čo by sme robili keď bude tak bude .... ale pred tým mi na to odpovedal že no neviem to by bol prúser a tak ale teraz vždy odpovie no : Tak keď bude tak bude a pousmeje sa
@psychokatrina no vidis. Naozaj, ved mas cas, keby si mala o 10 rokov viac, chapem.. ale dva tri roky ta nezabiju. A mozno ta ta tuzba po babatku este aj prejde na cas 🙂
@psychokatrina pozri, tebe sa tu páčia odpovede, ktoré ťa utešujú, že keby sa niečo stalo a ty si otehotnela, tak budete šťastná rodinka. Možno áno, ale na čo sa do toho hnať? Nemusí to vyjsť, ak partner s tým nie je stotožnený a tvoj teda evidentne nie je. On ti povie to, čo chceš počuť, aby neprišlo k hádke a aby neprišiel o výhody ktoré s tebou má. Čo myslíš, aký má iný dôvod na to,aby si si robila test? No len aby si odfúkol,že chvalabohu, nič sa nestalo. Vezmi to do vlastných rúk, ak nechce používať prezervatív, zvoľte iný druh antikoncepcie, nemusí to byť zrovna hormonálna, prerušovaná súlož môže vyjsť, aj nemusí. Zbytočne sa dostaneš do situácie, ktorú by si si ty možno želala, ale ktorú tvoj priateľ nemusí zvládnuť, lebo si ju momentálne neželá. Neodpovedala si mi na otázku, koľko ste spolu, nemusíš, ale predpokladám, že nie dlho, vzhľadom na tvoj vek a na päťročný vzťah, ktorý spomínaš. Nechaj to rok, dva tak, ale s priateľom sa porozprávaj, žiadne uhýbajúce odpovede, ale na rovinu, ako si predstavuje váš ďalší život.
Tvoj priatel nie je podivin, ale dieta nechce, len ta takymi recami/testami natahuje, lebo mi momentalna situacia vyhovuje. Iba caka, dokedy to budes zrat. Podla mna vie velmi dobre, ze mu neuslo ale lepi mu, ze co ak by motyka vystrelila. Mne sa zda neseriozny a divim sa, ze sa toho chytas ako topiaci stebla. Mas 23 rokov, mozes si najst niekoho, kto na dietati bude povedzme po roku, dvoch vztshu chciet pracovat. Podla mna to budes mat lepsie ako s tymto, co s vlastnou priatelkou jedno tak nie uplne ferovo. Alebo je pomateny. Ani jedno vyhra.
Alebo ste spolu kratko a potom sa mu nedivim, iba sa divim, ze ti na rovinu nepovie teraz nie, najskor o rok, o x rokov
Ja osobne si myslím že nemá žiadné výhody ... alebo niečo podobné. A on teda nieje podľa mňa typ ktorý klame zavádza a tak ďalej ... pretože keby taký bol nikdy by som si s ním ani nezačala... A som s ním dostatočne dlho na to aby som dajme tomu do pol roka ostala tehotná ...Síce túžim po miminku ale, može sa stať že ho buď ja alebo on nebudeme mocť mať pretože sa deje hoc čo takže sme sa bavili aj na túto tému. Ja s ním mám všetky témy prebraté aj spoločný život bývanie a na všetkom pracujeme pomaly takže ja si myslím že nie je problém v komunikácii toto je jediné v čom som si nie celkom istá. Pretože raz je to tak a raz tak ako som povedala niekedy mám dojem že by aj chcel a zasa niekedy že vobec nie .... hľadala som tu vlastne niekoho kto je alebo bol na tom podobne ... Keby som pochybovala o ňom tak s ním ani nie som a určite by som sa za ním nesťahovala z Írska až do CZ to je asi všetko 🙂
@psychokatrina kolko ste spolu?

@mrkvicka060 tak tak, občas bych za jednu celú, vyspatú noc a pokojné, tiché raňajky aj vraždila 😂😂😂