icon

Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?

19. apr 2023

Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)

autor
22. apr 2023

@blue_violet I ked vypočula som si už aj názor, že ked má niekto partnera/ku tak ked ho miluje vždy na to musí mať chuť :DDD lebo keby odmietne tak ho asi nepriťahuje :DDD akože dobre trafený názor, a celkovo mi to príde sebecké, styk si majú užiť obe strany 🙂

certal
22. apr 2023

Ak tomu všetky takto krásne rozumiete, všetko je z vašej strany úplne normálne... tak potom nechápem načo zakladáte takéto témy a prosíte tuna o rady. @ Autorka naozaj si myslíš, že ti tuna tieto frustrované ženy zo svojho života aj poradia niečo normálne? Ak čítam vaše vyjadrenia... však vy svoj život v manželstve a v domácnosti opisujete ako najväčšiu tragédiu čo sa vám v živote prihodila... problém asi bude predsa len vo vašom prístupe.

autor
22. apr 2023

@certal prečo vždy hľadáš/vidíš chybu len na strane žien?

blue_violet
22. apr 2023

Autorka, to sa ťažko k takému niečomu vôbec vyjadrovať. Ale viem, že existujú aj chlapi s takým zmýšľaním

@certal takže chyba je len v nás ženách, áno? Tak si to otočme. Muž začne odmietať sex, žena si nájde milenca. Prosím o analýzu problému prečo tomu tak je? A za to, že ty si sa s takým mužom ešte nestretol, tak to neznamená, že také prípady neexistujú. Je ich mnoho. Aj vtedy za to môže žena?

certal
22. apr 2023

Však si poriadne prečítaj vyjadrenia , ani jedna žena tu nenapísala že je spokojá v manželstve, v domácnosti, že deti má zdravé.... iba samá frustrácia typu... som kuchárka, upratovačka, zabávačka, ja nevládzem, mám migrénu... to čo vy dovádzate so svojím zmýšľaním naozaj nerozumiem

aurora33
22. apr 2023

@certal ja som veľmi spokojná, manžel je super, deti su zdravé a šikovné, máme kde bývať, mame veľa priateľov, v prácu sa nám darí……o čom by mala žena ako ja pisat?

certal
22. apr 2023

@aurora33 zrazu 🤣🤣🤣 zabávate ma riadne

bessie12
22. apr 2023

@certal tak napríklad ja som nič také nenapisala. Frustrovaná nie som, varenie a pečenie ma baví, upratovanie síce neznasam, ale v bordeli žiť nebudeme. Celkovo som vo vzťahu s mojim priateľom veľmi spokojná.

blue_violet
22. apr 2023

@certal neviem čo si čítal ty, ale ja som sa nič také nedočítala, že by tu ženy boli frustrované. Nevieš zjavne čítať medzi riadkami. :D
Ja frustrovaná tiež nie som. Mám super muža, prácu, čas na seba aj vzťah. Ako kuchárka sa necítim, lebo varenie mám rada. Ako upratovačka tiež nie, lebo poriadok mám rada. Ale rozhodne ak niečo robím a prišiel by za mnou chlap lebo on ma aktuálne chuť, tak by musel počkať. Prípadne by to urobil on lebo na domácnosti sa spolupodieľame spoločne, vieš? Našťastie je normálny a nebude mi pri umývaní riadu trhať hubku z ruky. Nie sme králiky.

aurora33
22. apr 2023

@certal akoze zrazu? Ja som sa nikdy na nič nestazovala.

h2
22. apr 2023

@certal 🤦🏻‍♀️ Ty si fakt mimo. No dobre, keď chceš, tak: ja som veľmi spokojná so svojím mužom, sexom, domácnosťou, aj dieťa mám zdravé. Ale neviem, prečo som to sem mala písať autorke na jej problém. Nijako to s ním totiž nesúvisí.

autor
22. apr 2023

@h2 Dosť sme tu odbočili od témy. :DDD ale tak zase možno niekedy sú...nazvem to menej ,,vhodné" situácie na styk

aurora33
22. apr 2023

@h2 ja mám pocit že toto tu nové zjavenie je náš bývalý pomstiteľ.

h2
22. apr 2023

@aurora33 Presne ten dojem som mala aj ja. Ale ten nemal také názory, čo sa sexu týka. Ale ktovie, možno zahmlieva, aby sme ho neodhalili. Pre zora boli všetky ženy feministky, pre tohoto tu sú zase frigidné. Ale tvdrošinné omieľanie svojich bludov stále dookkola majú spoločné.

bessie12
22. apr 2023

@aurora33
@h2 tento tu zije v nejakom svojom svete, ktory je pravdepodobne len vyplodom jeho fantazie. Alebo sa pohybuje v divnej spolocnosti. Inak si tie jeho nazory neviem vysvetlit.

h2
22. apr 2023

@bessie12 Ja veľmi pochybujem, že má priateľku. A už vôbec neverím, že ona má pri sexe 5 orgazmov. Trošku sa chlapec vyťahuje.

bessie12
22. apr 2023

@h2 to on nieco take aj napisal ?? 😂😂😂😂 asi chce zaujat, ale nejako mu to moc nejde 😂

h2
22. apr 2023
aurora33
22. apr 2023

@h2 urcite to je on a len zahmlieva takto zo začiatku. Používa kamufláž :D
@bessie12 hej hej napísal to. Sikovny chlapec a hlavne vtipný :D

bessie12
22. apr 2023

@h2
@aurora33 ale aky komik z neho 😂😂😂 my zanedbavame chlapov 🙈 Mna sa opytal preco je so mnou moj priatel, ked mu nedam co potrebuje 😂😂

h2
22. apr 2023

@aurora33 Skúsim zavolať posily: @viestta ahoj, poď nám, prosím, pomôcť zistiť, či nový expert na chyby žien vo vzťahoch je ten istý, ako ten starý (veď vieš, o kom je reč). 😁

bessie12
22. apr 2023

@h2 ten koho netreba menovať 😂😂

h2
22. apr 2023

@bessie12 😂

autor
22. apr 2023

to čo sa tu deje ???

sticker
h2
22. apr 2023

Nooo, bol tu istý týpek.... nechce sa mi všetko písať, lebo by to bolo fakt na dlho. Podstatné je, že už tu nie je, admini mu zrušili účet. Zhruba niekedy v čase, kedy sa tento nový zaregistroval. Tak máme chrobáka v hlave. Je to on? Nie je to on? Toť otázka!

viestta
22. apr 2023

@h2 myslis toho bojovnika proti feminizmu? Ked budem mat cas docitam tych 11 stran.

autor
22. apr 2023

@h2 bojoval proti feminizmus?

h2
22. apr 2023

@viestta Áno, toho. 11 strán ti ani čítať netreba, dotyčný sa objavil až na strane 8. Registrácia 3/2023. Toho, ktorého netreba menovať, zrušili 26.3.2023.

h2
22. apr 2023

Bojoval proti ženám na modrom koníku. Feministky sme boli všetky do radu. A mnohé aj ateistky. Ale už dobojoval. 😁

bessie12
22. apr 2023

Ženy, ktoré odišli od tyrana, tak o nich povedal, že sú to slabé ženy, pretože sa im nepodarilo vyriešiť problém. Porovnával ich s matematickým príkladom. 🤦‍♀️