Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?
Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)
Ak tomu všetky takto krásne rozumiete, všetko je z vašej strany úplne normálne... tak potom nechápem načo zakladáte takéto témy a prosíte tuna o rady. @ Autorka naozaj si myslíš, že ti tuna tieto frustrované ženy zo svojho života aj poradia niečo normálne? Ak čítam vaše vyjadrenia... však vy svoj život v manželstve a v domácnosti opisujete ako najväčšiu tragédiu čo sa vám v živote prihodila... problém asi bude predsa len vo vašom prístupe.
@certal prečo vždy hľadáš/vidíš chybu len na strane žien?
Autorka, to sa ťažko k takému niečomu vôbec vyjadrovať. Ale viem, že existujú aj chlapi s takým zmýšľaním
@certal takže chyba je len v nás ženách, áno? Tak si to otočme. Muž začne odmietať sex, žena si nájde milenca. Prosím o analýzu problému prečo tomu tak je? A za to, že ty si sa s takým mužom ešte nestretol, tak to neznamená, že také prípady neexistujú. Je ich mnoho. Aj vtedy za to môže žena?
Však si poriadne prečítaj vyjadrenia , ani jedna žena tu nenapísala že je spokojá v manželstve, v domácnosti, že deti má zdravé.... iba samá frustrácia typu... som kuchárka, upratovačka, zabávačka, ja nevládzem, mám migrénu... to čo vy dovádzate so svojím zmýšľaním naozaj nerozumiem
@certal neviem čo si čítal ty, ale ja som sa nič také nedočítala, že by tu ženy boli frustrované. Nevieš zjavne čítať medzi riadkami. :D
Ja frustrovaná tiež nie som. Mám super muža, prácu, čas na seba aj vzťah. Ako kuchárka sa necítim, lebo varenie mám rada. Ako upratovačka tiež nie, lebo poriadok mám rada. Ale rozhodne ak niečo robím a prišiel by za mnou chlap lebo on ma aktuálne chuť, tak by musel počkať. Prípadne by to urobil on lebo na domácnosti sa spolupodieľame spoločne, vieš? Našťastie je normálny a nebude mi pri umývaní riadu trhať hubku z ruky. Nie sme králiky.
@h2 Dosť sme tu odbočili od témy. :DDD ale tak zase možno niekedy sú...nazvem to menej ,,vhodné" situácie na styk
to čo sa tu deje ???

Nooo, bol tu istý týpek.... nechce sa mi všetko písať, lebo by to bolo fakt na dlho. Podstatné je, že už tu nie je, admini mu zrušili účet. Zhruba niekedy v čase, kedy sa tento nový zaregistroval. Tak máme chrobáka v hlave. Je to on? Nie je to on? Toť otázka!
@h2 bojoval proti feminizmus?
Bojoval proti ženám na modrom koníku. Feministky sme boli všetky do radu. A mnohé aj ateistky. Ale už dobojoval. 😁
Ženy, ktoré odišli od tyrana, tak o nich povedal, že sú to slabé ženy, pretože sa im nepodarilo vyriešiť problém. Porovnával ich s matematickým príkladom. 🤦♀️

@blue_violet I ked vypočula som si už aj názor, že ked má niekto partnera/ku tak ked ho miluje vždy na to musí mať chuť :DDD lebo keby odmietne tak ho asi nepriťahuje :DDD akože dobre trafený názor, a celkovo mi to príde sebecké, styk si majú užiť obe strany 🙂