icon

Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?

19. apr 2023

Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)

viestta
22. apr 2023

@h2 precitala som dve strany, som si ista, ze tento nie je tamten. Tomuto po rozume chodi len trt-kacka, tamten bojoval za to aby zeny chlapov obskakovali. Ale iste je jedno, jeden aj druhy su uplne mimo a niet nadeje, ze by "prekukli". Som rada, ze takych poznam len virtualne a pri sebe mam chlapa, ktory uzna, ze ked som chora, unavena tak nebude ani trt ani kacka. Som rada, ze mam pri sebe chlapa, ktory sa podiela na chode nasej domacnosti a robi to preto, ze to treba, nie preto aby vecer mohol zastrcit. Som rada, ze mam chlapa, ktory ma miluje a nema ma len ako sluzku a madrac v jednom. Som rada, ze mam pri sebe chlapa, ktory vie, ze aj zena je clovek, dokonca aj ta jeho vlastne je clovek s povinnostami, starostami, radostami a uplne a celkom rovnocenny jemu a uplne a celkom svojpravny. Som rada, ze ten moj nerozmysla tym co nosi v trenkach.

stellarstar
22. apr 2023

@certal ale chlapy nemajú problémy že?

h2
22. apr 2023

@viestta Vďaka, dúfam, že máš pravdu. Keby to bol on, už by medzičasom 10x odpísal. A možno by polovicu toho zmazal. 😂

viestta
22. apr 2023

@h2 tento rozmysla korunnymi klenotmi, tamten nerozmyslal nicim. Nevie co je horsie a co lepsie

h2
22. apr 2023

@viestta 😂🤣

aurora33
22. apr 2023

@bessie12 a tie ktoré jej radili odísť boli feministicke chudery, pretože skutočná žena sa snaží chudacika tyrana pochopiť a pomôcť mu.

blue_violet
22. apr 2023

Inak keď napísal že kým sa on urobí tak tá jeho sa spraví 5x. To je skôr dosť smutné ako hrdinské :D :D

bessie12
22. apr 2023

@aurora33 presne tak. Myslím, že tam tiež niečo písal ohľadom opotrebovavania nábytku a celkovo veci v dome. A ze žena má za užívanie platiť ci co 😂 myslím, že @viestta si tu diskusiu pamätá.

autor
22. apr 2023

@blue_violet What???? :DDDD ak trollí je to zábavné ale ak seriozne= ubohosť

viestta
22. apr 2023

@bessie12 ano, tu si pamatam obzvlast dobre.

bessie12
22. apr 2023

@viestta na tie jeho fantazmagorie sa len tak zabudnut neda. Nevies ci ta tema este existuje ?

viestta
22. apr 2023

@bessie12 neviem, ale fantazmagorie neprecitas. Mam pocit, ze vsetko co kedy kde vypotil zmazali stlacenim jedneho tlacitla

certal
22. apr 2023

@viestta no dámy až teraz mi došlo, že sa tu bavím so ženami 40+ s ťažkou nadváhou. Beriem späť svoje rady, vám toto už nijako nepomože, pre vás je vrchol orgazmu zjesť šalát s rezňom 3 krát za deň.
@ autorka.... viem že je to nevkusné, ale ak je toto aj váš prípad potom ste ani tému zakladať nemuseli... stačí vám obmedziť stravu a 2 hodiny bicykel denne. Poďakuje sa vám manžel a aj vaše budúce ja.

h2
22. apr 2023

@certal 😂😂😂 Áno, mám nad 40, ale nadváhu nemám a želám ti, aby si mal v mojom veku aspoň spolovice taký aktívny sexuálny život, ako ja.

viestta
22. apr 2023

@certal samozrejme, dosli argumenty budeme chrlit "lichotky". Od teba to ani nie je prekvapujuce. Len si poslednym komentom potvrdil, co som tusila po precitani tvojich desiatich komentov. Ale v konecnom dosledku, nam vyzretam zenam mozes len zavidiet, rovnako mozes zavidiet nasim manzelom. Nam sa nestava, ze sme odkazane na samoobsluhu ako ty na Ancu Dlanovu, my sme s partnermi uz vycibrili techniku tak, ze si uzivame obaja a casto.

bessie12
22. apr 2023

@certal musim ta sklamat, ale ja nemam este ani 30 r. 😂 do 40+ mam daleko 😂

autor
22. apr 2023

@certal ked dôjdu argumenty tak začnú utoky a urážky :DDDD a ked tak jedálniček a váhu si stráž ty ked tak

aurora33
22. apr 2023

@certal netrafil si ani vek ani váhu, ale rozumiem, keď už nemáš čo vypotiť, tak začneš urážať. Chod radšej tej svojej aktuálnej spôsobovať tych 5 orgazmov aby ta náhodou nevymenila.

blue_violet
22. apr 2023

@certal :D:D;D pobavil si. Mám 29 a 53 kg aj s topánkami.
Len aby za monitorom nesedel starý tučný ujo ktorého jediná žena v živote bola jeho mama.

stellarstar
22. apr 2023

@blue_violet 🤣🤣👍💪

fantaghiro21
22. apr 2023

@viestta strasne som rada,ze ked sa takyto hotentok nevie ani spravit,kym sa akoze spravi jeho matrac 5x po sebe ,tak je nadej,ze sa taketo individum ani rozmnozovat nebude...co je veru vyhra si myslim a nadej....

Nuz co,chapem,ze posttraumaticke obdobie je pre neho asi tazko zvladnutelne tak ma jediny ventil ako" dospely muz" najst si portal pre mamicky a dobijat sa svojej (ne)pravdy .
V konecnom dosledku zhadzuje seba sameho.
Tento clovek nevie ani stiepacku na drevo drzat,sekeru ,cirkular ci kosacku ...jediny nastroj ktory vie drzat maximalne pri curani je jeho penis...ale neviem ci s nim v buducnosti drevo nakala,vymaluje a postara sa o dom....

viestta
22. apr 2023

@h2 vsimla si si, ze ked sa dostal do argumentacnej nudze pouzil rovnaku sablonu?

aurora33
22. apr 2023

@viestta ja si stále myslím že je to zoro, len sa troška kamufluje.

viestta
22. apr 2023

@certal ty musis byt extra vykonny v posteli, ked pre teba je sex len na 20 minut. Ani sa necudujem, ze ta ta tvoja odmieta. Kvoli 20 minutam neodlozi umyvanie riadu. Ked odlozit umyvanie riadu, tak to musi stat za to. A poriadny chlap necha svoju milovanu po sexe odpocivat v posteli a poumyva tie riady sam. Alebo jej kupi umyvacku aby mala viac casu na uspokojovanie akychkolvek potrieb svojho chrabreho princa v lesklej zbroji (ako nam tu bolo tym panom, ktoreho spominame niekolkokrat zdoraznene)

autor
22. apr 2023
viestta
22. apr 2023

@aurora33 vydrzime s nim este par diskusii. On sa tak ci tak ukaze (ci uz je to s tymto nckom, alebo pride s nejakym inym), vsak by mu bok vyvalilo ak by nemohol ventilovat svoje mudra. Uz mame oskusane, ze ked sa dostane do vyvrtky, tak sa nekontroluje. Pockame na debatku, kde ho do vyvrtky dostaneme 😅

fantaghiro21
22. apr 2023

@viestta ja tu az tak casto nechodim.teda mam obdobia .. kedze cakame 3 babo,som v 13tt (co pan dokonaly si asi mysli,ze sme vsetky frigidne)tak som tu sem tam prisla kuk,...pridem do diskusie a j....perla za perlou...
Len je udivujuce,ze ho pohorsuje,ked sme tu zeny 30+,40+...vyspele ,na inej mentalnej urovni ako on
Ja si myslim,ze solitaire pre 15rocnych najde na inej stranke,v inych funkciach telefonu ....

dadis
22. apr 2023

@viestta Ale tak to ma na kazdy jej orgazmus 4minuty ☝️

fantaghiro21
22. apr 2023

Nechcem robit reklamu atd...Prve v diskusiach a hned o zene,ktora miluje sex,no zial rozhodla sa pre milenca ,lebo ma doma sexualne nemozneho muza...tak ako je to s tou frigidnostou?

viestta
22. apr 2023

@dadis a to este chudera netusi ze je buduca byvala 🙂 Podava taky divadelny vykon, aby predstierala jeden orgazmus za druhym a on jej uz v duchu bali igelitku 😀