Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?
Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)
@majka4555 obaja sú na rovnakej pozícii. A áno príde mi to divne, že len ju pozve. Keď tak nech mňa pozýva a nie cudzie ženy
@8aslan147 to si nemyslím a vyjadrila som sa k tomu na nejakej predošlej strane, že čo mi príde v poriadku a co by mi vadilo
Tiez by sa mi to nepacilo..neviem ako to mate medzi sebou nastavene, ale ak ty nechodis s cudzimi chlapmi na kavicky a cajiky, tak potom.ked ide on je to nefer voci tebe. Co ti na to povedal, uz si mu povedala, ze sa ti to nepaci?
@majka4555 povedal mi, že mu je veľmi sympatická a vraj sa vedia super rozprávať a smiať
@majka4555 Tod vše 😶
autorka, a rozprávala si sa s ním o tom v tieto dni? Povedal niečo alebo ako to riešite?
Fuuu, no toto je v riti. Je pekná?
@ankare to je veľmi subjektívne ale škaredá nie je to nemôžem povedať tak 5 až 6 z 10
@blue_violet áno, správa vyššie co povedal
Tak ti správne blikali Kontrolky, dobra intuícia, toto nie je ok.
Správny chlap takéto niečo utne v zárodku a nebude skúšať pokušenie, proste sa ďalej nestretne s inou lebo vie, že doma ma tu svoju.
Co máš v pláne?
Zas pozitívne je, že ten chlap nie je neverník od prirodzenosti, keď sa takto "neopatrne" vyjadruje. Skúsený neverník by to veľmi ľahko utajil.
Sexujete normálne ako vždy?
@ankare tak každý deň to nerobíme :D ale nikdy sa nesťažoval
@stevvvka môj citák ma nikdy neklame
Dobre, že ti to povedal. A ty to nejak aj riešiš? Lebo keby mne toto povedal muž, tak ho pretrhnem ako hada
@blue_violet som mu povedala, že mi to vadí a vysvetlila mu, že aké mám z toho obavy ale neviem ako to dalej riešiť lebo jeho reakcia bola ,,ale tak ked sme si dopre sadli, dobre sa nám kecá a takto rýchlo som si s nikým z kolegov nesadol..."
dobre*
ja by som mu povedala, že v poriadku, že si si s niekým sadol a v práci sa s ňou kľudne bav. Po práci si neželáš ich stretnutia, pretože ti to vadí a pokiaľ nemieni na teba brať ohľad, tak sa podľa toho zariadíš. A už je len na tebe, či to vieš tolerovať dlhodobo alebo vieš byť aj radikálna. Každopádne v takých situáciách by u mňa existovalo buď - alebo.
@blue_violet dlhodobo si to nedokážem predstaviť, kebyže sa bavia počas práce tak dobre, nech pokecajú ale zase po práci? to nie, toto mi vadí ale aj mi príde divné, že si s ňou tak sadol, ked ju po 2 týždnoch pozval von a kým sme sa my stretli tak to ťahal zhruba mesiac a až potom sme sa 1. krát stretli
no preto hovorím, že je potrebné to radikálne riešiť a vymedziť si hranice. Lebo takto len pozerať na to ako ti chlap uteká za druhou nemá zmysel. Zbytočne polemizuješ nad tým, že ju pozval na kávu, teba nie a pri tebe mu to trvalo. Proste už sa to deje tak to rieš
@blue_violet dnes mu poviem a vysvetlím čo/prečo sa mi to nepáči
Skus, som zvedavá na odpoveď.. Ale ako sme písali, reči sú zbytočné, to chce ciny
Na moje rázne vysvetlenie reagoval niečím v zmysle, že nechcel som v tebe vzbudiť takéto pocity ale, že keď mi je s ňou tak dobre, rozumieme si a chcel by som ju viac poznať a uvažoval som, že aj vás dve zo známym...
Ale po pravde ja nemám záujem sa s ňou poznať, nevidím v tom zmysel
To je debil... 🤦
@ankare neviem ale načo ma s nou chce zoznámiť
Najradšej by Vás mal obe a svorne by ste si žili v trojici. 🤦
@ankare 🤦🏻♀️ja síce niektorých kolegov jeho poznám ale zase oni sa roky bavia ale toto ešte čo s tou novou ešte s takým neprišiel. Ale príde mi to divne

A tak hej blbe od neho..mal to povedat skor ked planoval pozvat...alebo ak neplanoval, ok ocenila by som, ze ti to povedal...nooo a co uz len take ze robi, na akej su prac.pozicii ked museli po robote riesit pracu? Co ti ja viem..len blba zamienka aby si si nenamyslala...my sme v praci perfekt kolektiv, mame aj firemne akcie, aj ideme posediet...ale viaceri...mam v robote aj zenatych kolegov, aj mladych, aj sympatickych...ale nesla by som s nimi sama...bolo by mi to blbe...a naco..neviem mala by som pocit, ze je to nefer voci mojmu muzovi a beriem aj z jeho pohladu, keby tak on urobi nepacilo by sa mi to...a zas cert nikdy nespi, aj keby to neviem ako co mysli tvoj muzicek, ona moze byt potvora a kadeco sa stava...ale pokial.si to on sam neuvedomi to s tym.nic nenarobis, iba zbytocna hadka...takze jedine mu zmienit, ze sa ti to nepaci
A ci uz si to uvedomi alebo nie, sa nemusis ani dozvediet, lebo keby s nou aj ide opat na cajik ti uz mozno nepovie