icon

Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?

19. apr 2023

Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)

makakova
19. apr 2023

Jasne že hej ,neslo o nič pracovné ,isli po práci a on ju pozval.. zlatý ale ze sa ti stým pochválil. Ja by som bola nasratá riadne

veronikalubko
19. apr 2023

@adrianka2606 👍 presne!

sense
19. apr 2023

Vieš autorka to ze napr pre x žien tu je to v poriadku pre ďalších x žien to v poriadku nie je, nijako nepomôže tebe.
Ak ti to v poriadku nepríde, treba si v prvom rade pohovoriť v kľude s mužom o tom a spýtať sa ho aj na to ci by to bral tak v pohode keď by to bolo opačne.

jana_eyre_2
19. apr 2023

Mne by to vadilo, ale samozrejme na MK sa nenajde takmer nikto nikdy s rovnakým názorom.. práve preto že človek je v práci viac ako 8h si neviem predstaviť že bude svoj volny čas ešte viac ukrajovať na budovanie vzťahov s kolegyňou osamote, ktorá je nová mimo pracovného času..

Aj ja sa bavím s mojimi kolegami, ideme na raňajky v kantine, ale ideme ako tím.. žiadne osamote spoznavacky, nerozumiem načo by som mala chodiť sa spoznávať len s jedným kolegom pri čaji.. intímnejsi vzťah tak ľahšie prerastie do romantického.. vôbec si nemyslím že by spolu spali, ide však o tu intimitu rozhovoru o samote.. mne by to jednoducho vadilo a môj muž to dobre vie..

veronikalubko
19. apr 2023

Raz mi kamarát (stará škola ) nech mu je zem ľahká povedal...
Na čo sa stretávať s inými opačného pohlavia na kávičku , večere,obedy aj keď niesme s polovickou manželia alebo aj sme...Je to detail no !
Na to aby sa v rodine a láske stalo peklo pre chvíľku byť pre niekoho zaujímavý ,pre pár flirtujucich slov a pohľadov.. stačí naozaj málo... prísť o dôveru ,ktorá možno už nikdy nebude ako predtým.
Načo hľadať kamene ,keď doma máš diamant...
Tohto sa držím aj ja ,aj muž a je to krajšie...
Je podľa mňa normálne žiarliť,predsa ,nerob druhému to ,čo nechceš aby bolo urobené tebe ...
Múdre slová ,ktoré podľa mňa majú aj hlavu aj pätu z toho množstva citátov čo človek prečíta na webe .

katkazocele
19. apr 2023

@fazulka21 Je to trošku divné veru, kedže sa jedná o ,, novú ,, kolegyňu 😕 Ani ja v tom nevidím logiku...

jana_eyre_2
19. apr 2023

@h2 presne toto ma vždy zaráža, pomaly aj na dovolenku zbalia, nech sa muž pobaví, veď nepodvedie.. na MK je toľko tolerantných žien že sa mi až veriť nechce..

Premna je napríklad dosť ťažko prekonatelne, že môj muž by mal niekoho psychicky blízkeho človeka opačného pohlavia.. my dvaja sme si najbližší partneri, neviem prečo by sa tam mala miešať nejaká iná žena s ktorou je defacto na rande pri cajiku..

katkazocele
19. apr 2023

@jana_eyre_2 Ale sme tu minimálne 3 ktoré nerobia svojím partnerom takéto ,, kávičkovanie,, so ženatými 😇

veronikalubko
19. apr 2023

@jana_eyre_2 hej a najlepšie tie čo povedia že sú radi že svojich mužov nevidia alebo že išli do práce ... To je teda laskaaa ,až praská vo švíkoch 😀👍

denisah6
Autor odpoveď zmazal
h2
19. apr 2023

@denisah6 Toto je tiež úplne iná situácia, než autorkina.

evaachesa
19. apr 2023

Káva v rámci pracovnej doby alebo spoločný obed v práci by mi nevadil. Posedenie na káve len oni dvaja mimo pracovnú dobu áno. A som prekvapená koľko tolerantných žien sa tu našlo. 😏

kvetinka75
19. apr 2023

@evaachesa ono je to väčšinou tak, že ľuďom nevadí, čo robí druhý ale keď to už je doma, je to iné. Mala som kamarátku, ktorá tiež nechápala, čo môže vadiť žene, ke´d ona ide s kolegom na túru, na víkend na chatu, keď jeho žena nemohla. Ešte aj spoločnú izbu mali. Keď si našla priateľa, zrazu jej vadilo, keď išiel po práci s kolegami a kolegyňami von.

autor
19. apr 2023

@kvetinka75 fiha tak toto by mi vadilo, s inou ženou na chatu, oni dvaja, keby idem aj ja alebo celá partia dobre ale aj tak by som bola radšej krby mi sami dvaja a nikto iný, ako náhle zasiahne medzi dvoch ludi niekto tretí všetko sa zmení

evaachesa
19. apr 2023

@kvetinka75 presne tak....keď som videla čoho boli ženatí kolegovia schopní na teambuildingu na chate, mala som dosť. Doma manželky, niektoré tehotné. 😒

kvetinka75
19. apr 2023

@evaachesa a nielen kolegovia. Kamarát chodieval tiež na teambuildingy a ten zase hovoril o ženách. Trochu si to vypije a je to ako odtrhnuté z reťaze. Že len kukal. Do vírivky hore bez. Úplne bez hanby, medzi kolegov.

berta100
19. apr 2023

@h2 Vieš základom vzťahu je dôvera .Nič nedosiahneš keď ho budeš mať na reťazi ,stalkovať,podozrievať, prikazovať …Aj tak ti môže povedať ,že je dlhšie v práci a bude s inou ženou … .A hlavne chlapi ktoré majú ,,zakázané ,,čo i len pozrieť na cudziu ženu ,nedajbože s ňou slovo prehovoriť ,taký čaká len na príležitosť podviezsť.Popracuj na svojom sebavedomí a nebudeš za všetkým vidieť neveru 😉

h2
19. apr 2023

@berta100 Jáj, ako strašne si mimo! 😁 Ja som už písala, že si myslím, že som vo vzťahu tolerantná. Môj muž nie je "na reťazi", nezakazujem/neprikazujem mu, čo má, či nemá robiť, kam, s kým a kedy má ísť. Nesledujem ho, v živote som mu nepozerala do mobilu. Dokonca aj sebavedomie mám, možno aj väčšie, než by som si reálne "zaslúžila mať". Pevne verím, že mi je verný, dôverujem mu. On nemá potrebu volať na rande iné ženy. To, že by ma sklamalo, keby mal, neznamená, že som nesebavedomá žiarlivá stíhačka.

ivangeline
19. apr 2023

Vadilo ci nevadilo. Normalne povedz muzovi,ze ti to vadilo a preco a pochval,ze povedal.. ;D Ked sa to bude opakovat,uz pisali vyssie..ze co..

sidicek
19. apr 2023

Podľa mňa ho priťahuje, keby nie, stačí mu na spoznávanie aj čas v práci , jednoducho by nemal potrebu nejakého intenzivneho spoznavania uz po 2 tyzdnoch , co ju pozna, hlavne ked ho ty cakas doma.Aj ostatných kolegov pozýval na čaj, keď nastúpili?

kvetinka75
19. apr 2023

@sidicek veru, je nová, neokukaná, smejú sa, asi nemá žiadne starosti, nemusí s ňou nič vážne riešiť, len sa zabávajú. Koho by to neočarilo

autor
19. apr 2023

@sidicek toto nie keď tak občas zájdu ale všetci.

alofinka
19. apr 2023

neviem mne by vadilo keby išiel s kolegyňou na kávu, ani by to neurobil to viem

kubkovamama
19. apr 2023

Povedal ti to v stave úplne v pohode,bez nervozity?Podľa mňa väčšina chlapov by zatajila,málokto sa prizná,že bol som vonku s novou kolegyňou.Moj chlap v živote takto nebol.Sice nemá takú klasickú robotu,že kolektív atď,ale stretáva sa s x ľuďmi,ženami,musí ísť k nim domov,cestuje,skôr mi večer povie,že videl toho s tou po robote a že je to divné.Aj podľa mňa.My chodíme po práci keď tak baby spolu.Mame 3 kolegov.Lepsie sa klebetí bez nich,aj keď sú to fajn ľudia.Ak by ma pozval jeden z nich,určite by som nešla.Aj ste sa o tom bavili?Povedala si,že sa ti to nepáči?Ja by som zatiaľ dala vyčkavaciu taktiku,či sa to bude opakovať,či ju bude často spomínať alebo začne pravidelne chodiť neskoro.To už by sa mi fest nepáčilo a by mi išli neverné scenáre hlavou.Nevypytuj sa,po jednej epizóde kašľať na to,čím viac budeš chcieť t.menej ti on povie a začne zatajovat-ak bude chcieť od kolegynky pravidelne cajíky.Najviac zistíš nenápadným pozorovaním.

autor
19. apr 2023

Povedal to tak normálne akoby mi povie, že ide kúpiť rožky. A ešte premýšľam ako povedať, lebo zase nechcem ist štýlom zákaz ale skôr vysvetliť prečo sa mi to nepáči a príde nevhodné

aurora33
19. apr 2023

Mne by to vadilo a veľmi. Je rozdiel obed cez obednú pauzu a len tak si ísť pokecať na čajíček.

sidicek
19. apr 2023

No vidíš ,preňho je zjavne vynimocnejsia ako ostatní kolegovia, keď ju jedinú ma potrebu spoznávať po práci. Otukavaju sa " ved akože o nič nejde" a ona ani nemusí vedieť, ze je zenaty

dharmasanata
19. apr 2023

A to si nereagovala nijak keď ti to vravel? Ja neviem mne to príde také smiešne, že ženy čušia keď sa im niečo nepozdáva a idú sa posťažovať na internet a potom robia to čo im iné povedia. Niektoré ženy akoby tu boli nesvojprávne. Je to tvoj muž, mali by ste byť najlepší priatelia, vravieť si svoje pocity, byť k sebe otvorení..

missviolet
19. apr 2023

@fazulka21 mna takto zobral kolega von na kebab, nas tim mal 3 ludi so mnou, treti proste drvivu vacsinu nemohol (ale tiez ma niekedy zobral sam niekam) bola som nova a cerstvo pristahovana, nicim to nesmrdelo, rozpravali sme sa len o cestovani, knihach a kulture, ziaden flirt, ziadna tesna blizkost, nicove nic, akurat co sme si roky takto vymienali tipy na cestovanie raz za cas na kave. pocas prace sme pracovali, nemohli sa sukromne vykecavat, to vam tu co citam asi mozem zavidiet, ze na to v praci priestor je... takze ja proste to co popisuje autorka nevnimam ako problem... ten by nastal, ak by klamal - tam by to samozrejme bolo podozrive, ved preco by klamal, ak o nic nejde? ale dobre, akceptujem, ze kazdy ma veci nastavene inak a vnima inak

kvetinka75
19. apr 2023

ešte by som brala to, že stretnú sa v meste, majú chvíľu čas, kým pôjde autobus, alebo ak na niekoho čakajú, tak si sadnú na kávu. Alebo ak by sa s niekým dlho nevidel a stretnú sa náhodou v meste, tak skočia pokecať. Jemu zrejme imponuje to, ako sa ona k nemu chová a ktožvie čo ona tým sleduje. Ke´d tak sledujem okolo seba, čo sa deje, niektoré ženy nemajú problém rozbiť vzťah, rodinu, len aby niekoho získali.