icon

Je v poriadku, keď švagor nepozval na svadbu mojich rodičov?

lela867
18. apr 2023

Ahojte, myslite si, ze ked moj svagor nepozval mojich rodicov na jeho svadbu je to ok? Mna to zarazilo pretoze ich velmi dobre pozna a sme ako velka rodina. Plus je krstny otec mojmu dietatu. Plati si ju on sam nie rodicia.

dominkaveronika
19. apr 2023

@lela867 tvoj švagor ako ze tvojej sestry nastavajuci manžel ci ako myslíš?lebo ak áno tak to by bolo cudne

lessiie
19. apr 2023

@lela867 úplne normálne... ani moji rodičia neboli švagrine na svadbe...

denisahudecova
19. apr 2023

Švagriná chcela pozvať svoju svokru na našu svadbu. Povedali sme nie. Veď čo mi je jej svokra?

vevapeto
19. apr 2023

@lela867 ty by si pozvala švagrových rodičov ( ak to nie sú tvoji svokrovci ovšem)??? Svadby oslavy sú drahá záležitosť, každý si 2x premysli, koho pozve. Nech rodičia idú pogratulovať a chvíľku s vami posedia, bude aj vlk sýty aj ovca celá. 😉

audrye
19. apr 2023

@lela867 v zivote by mi nenapadlo pozyvat rodicov mojho svagra... :O mas divne predstavy...

h2
19. apr 2023

@dominkaveronika Nie. Prečítaj si pár odpovedí dozadu.

ouwecka
19. apr 2023

@lela867 jasne ze je to ok,moja segra tiež nepozyva svokrovcov to uz by sme.kde boli sak sa nedoplati

bylinka25
19. apr 2023

@kvietocek87 onii mali presne takú, ani rodičia neboli.

diablikovci
19. apr 2023

Keď to je švagor ako ze tvojej segry muz tak to je cudne ze svokrovcov nevolal. Ale keď to je švagor ako brat svojho muža tak nemusí vôbec ich volať !!

mamina7070
19. apr 2023

mne by bolo cudne keby ich volal

h2
19. apr 2023

@diablikovci 🤦🏻‍♀️ Nie je to sestrin muž! Veď je to jasné. Nechápem, ako toto môže vôbec niekomu napadnúť.

diablikovci
19. apr 2023

@h2 aby si sa čudovala 😂😂😂😂🤪🥳🥳😁☺️😢😌🥳🤪

h2
19. apr 2023

@diablikovci Tak v tom prípade to bolo stopercentne účinné, naozaj sa čudujem.

diablikovci
19. apr 2023

@h2 no vidíš som rada !!!!

dzulik_
19. apr 2023

Napr my sme na svadbu pozvali švagrininých rodičov. U nás normálna vec, nezamýšľala som sa nad tým prečo áno alebo prečo nie. Sú to svatovci našich svokrovcov. Aj moji rodičia keď mali oslavu okrúhlych narodenín pozvali svojich svatovcov na oslavu a aj naopak, svokrovci pozvali mojich rodičov.
Každý podľa svojich zvyklostí 😉

victoriab
19. apr 2023

@lela867 moj brat pozval svagrininych rodicov 😁 a v soku bola aj svagrina, aj rodicia 😁 svagrina cakala, ze postrazia malu, kym ona bude trsat, bracho narusil plany 😁 oni ani az tak nechceli prist, boli prekvapeni, ale my sa vsetci pozname, mame blizky vztah.

hlubik
19. apr 2023

@lela867 je to ok

seva22
19. apr 2023

@zuza265 muz muzovej sestry nie je svagor tak ako ani zena muzovho brata nie je svagrina…titul svagor a svagrina patri len surodencom mojho/tvojho muza ci sestry

seva22
19. apr 2023

@h2 no moze:D lebo svagor je sestrin muz nie?:D

h2
19. apr 2023

@seva22 A čo je potom mužov brat???

olusik112
20. apr 2023

@h2 aj mužov brat aj mužova sestraa aj muž sestry aj žena brata su švagrovci a švagrine

h2
20. apr 2023

@olusik112 Ja viem. Len niekto ma tu chce presviedčať, že to musí byť jedine sestrin muž. 🙈

olusik112
20. apr 2023

@h2 ano niekto to tak berie že moja švagrina švagor a manželova švagrina švagor.

h2
20. apr 2023

@olusik112 Ale manželov brat nespadá ani do tejto kategórie. Je to proste švagor. Keby mal manžel sestru, tak jej muž by mohol byť manželov švagor.

tulipanicek
20. apr 2023

@lela867 Mna by skôr prekvapilo ak by švagriná volala mojich rodičov 🤷‍♀️ Sme síce rodina ale má toto fakt dôvod nevidím.

olusik112
20. apr 2023

@h2 každopadne ak by sa ženil manželov brat (švagor) tak by som nečakala že by pozval mojich rodičov. Ak by sa ženil moj buduci švagor ktory si berie moju sestru tak by som očakavala že naši rodičia pozvany budu. Ale autorka myslela pravdepodobne že sa ženi brat manžela.

h2
20. apr 2023

@olusik112 Ale normálny človek nepovie "švagor sa žení", keď je ten švagor muž jeho sestry. Ale povie "sestra sa vydáva". Keby to bol muž autorkinej sestry, celkom určite by nenapísala "môj švagor nepozval mojich rodičov na jeho svadbu". Lebo pre ňu by to bola primárne svadba jej sestry. A rodičov by na ňu pozývala ona, respektíve obaja s nastávajúcim. Určite nie len on.

magdusaaa
20. apr 2023

@lela867 je to v poriadku

lucka12399
20. apr 2023

@lela867 je to ich svadba .. a je len čisto na nich koho pozvú.

zuza265
20. apr 2023

@seva22 moze byt, ze oficialne to tak nie je. U nas je zauzivane (mozno to mame chybne), ze muzova sestra s muzom su aj pre mna svagor a svagrina🤷🏼‍♀️ a ani som netusila, ze je to nespravne