Je v poriadku, keď švagor nepozval na svadbu mojich rodičov?
Ahojte, myslite si, ze ked moj svagor nepozval mojich rodicov na jeho svadbu je to ok? Mna to zarazilo pretoze ich velmi dobre pozna a sme ako velka rodina. Plus je krstny otec mojmu dietatu. Plati si ju on sam nie rodicia.
Švagriná chcela pozvať svoju svokru na našu svadbu. Povedali sme nie. Veď čo mi je jej svokra?
@dominkaveronika Nie. Prečítaj si pár odpovedí dozadu.
@kvietocek87 onii mali presne takú, ani rodičia neboli.
Keď to je švagor ako ze tvojej segry muz tak to je cudne ze svokrovcov nevolal. Ale keď to je švagor ako brat svojho muža tak nemusí vôbec ich volať !!
mne by bolo cudne keby ich volal
@diablikovci 🤦🏻♀️ Nie je to sestrin muž! Veď je to jasné. Nechápem, ako toto môže vôbec niekomu napadnúť.
@h2 aby si sa čudovala 😂😂😂😂🤪🥳🥳😁☺️😢😌🥳🤪
@diablikovci Tak v tom prípade to bolo stopercentne účinné, naozaj sa čudujem.
@h2 no vidíš som rada !!!!
Napr my sme na svadbu pozvali švagrininých rodičov. U nás normálna vec, nezamýšľala som sa nad tým prečo áno alebo prečo nie. Sú to svatovci našich svokrovcov. Aj moji rodičia keď mali oslavu okrúhlych narodenín pozvali svojich svatovcov na oslavu a aj naopak, svokrovci pozvali mojich rodičov.
Každý podľa svojich zvyklostí 😉
@lela867 Mna by skôr prekvapilo ak by švagriná volala mojich rodičov 🤷♀️ Sme síce rodina ale má toto fakt dôvod nevidím.
@olusik112 Ale normálny človek nepovie "švagor sa žení", keď je ten švagor muž jeho sestry. Ale povie "sestra sa vydáva". Keby to bol muž autorkinej sestry, celkom určite by nenapísala "môj švagor nepozval mojich rodičov na jeho svadbu". Lebo pre ňu by to bola primárne svadba jej sestry. A rodičov by na ňu pozývala ona, respektíve obaja s nastávajúcim. Určite nie len on.
@lela867 je to ich svadba .. a je len čisto na nich koho pozvú.

@lela867 tvoj švagor ako ze tvojej sestry nastavajuci manžel ci ako myslíš?lebo ak áno tak to by bolo cudne