Je vám ľúto, keď vaša kamarátka dostane niečo drahšie od priateľa?
Není vam ľúto keď nejaká vaša kamoška niečo dostane drahšie od priateľa alebo niekto chodí na dovolenky a vy pritom pracujete alebo sa učíte ako ja na skúšky na vysokej škole ? Neviem prečo veľmi ma štve že nikam nechodím a pritom priateľ pracuje v zahraničí a celkovo má aj štve že niekto si môže dovoliť chodenie po dovolenkách a ja dokončím školu a zas musím šetriť na bývanie tak zase nič 😁
Prestaň sa kukať na Instagram. Vyriešené.
Poviem ti rovno, že väčšinu mužov to fakt serie, keď partnerky vyžadujú vkuse nejaké hlúposti len kvôli tomu, že niekto koho poznajú, alebo len sledujú, to dostáva.
Priateľ je asi mladý, robí v zahraničí aby si mohol našetriť na bývanie, auto, či iné čo je nevyhnutné k rodinnému životu ku ktorému smeruje a ty ako klasická žena nevieš myslieť na budúcnosť a žiješ len v prítomnosti. Všetko potrebujete teraz hneď.
Chceš ísť na výlet? Fajn. Prehovor ho aby keď ste sa vrátili išli ste dakde na deň na menšiu túru, alebo prezrieť nejaký hrad. To môže byť veľmi dobrý zážitok. Ak ti niečo také nestačí, tak porozmýšľaj sama nad sebou.
Nezávidím, ani nikdy som... Vždy keď som niečo chcela tak som to urobila... Už ako 18 ročná som si nasetrila na prvú dovolenku s priateľom, jasné moje spolužiačky mi určite závideli. Ale teraz môj uhol pohľadu - ja som si popri škole zarábala svojou šikovnosťou, oni videli že som na dovolenke, ja že oni majú stale voľno a kludne si spia, chodia von a ja som vstavala o 4 ráno a niekedy robila aj do 1 v noci, aby som stihla urobiť čo som potrebovala a tvrdo som na tom pracovala aby som si nasetrila, takže ja som v noci robila a oni boli v bare, na diskotéke alebo sladko spali... Ja som rok šetrila a robila popri skole aby som týždeň bola na dovolenke a oni vlastne celý rok "nič" 🙂 takže nezáviď, nevidíš čo je na druhej strane! 🙂