icon

Je vaša kamarátka chudšia, aj keď sa stravuje nezdravo?

30. apr 2026

Dobrý deň,máte niekto tiež takú kamarátku,ktora je chudšia ako vy a pritom sa stravuje nezdravo? Moja kamaratka stále je pizzu,ma rada veľmi mcdonald atd a stále je chudšia ako ja,ani nechodi do fitka nič.Ja chodím trikrát tyždenne ,stravujem sa zdravo ale stále nic nevidno🤣 ja jej závidim ale v dobrom,no neštve to ak vás občas?🤣

arianna25
30. apr 2026

Nie, kedysi áno ale teraz už také neriešim. Môj muž má rád bacuľky a ja nie som bacuľka

rachel36a
30. apr 2026

Mam aj kamaratku, aj svagrinu...podstatne chudobe ako ja, ale fakt chuducke a zjedia tri krat toľko ako ja...svagrina zje v pohode 6 knedličky s gulášová...to ani môj muž nedá...a ma 42 kg....kamoška detto a ma 46 kg..tiez by som bola rada keby nemusím riešiť váhu...ale žiaľ...

anonym_b5b123
30. apr 2026

Ano mam take🤷

anonym_7249da
30. apr 2026

Ja mám dokonca aj krajšie ako ja. 😁😁😁Ale nerúcam sa.

anonym_7e4df2
30. apr 2026

Mne sa zdá že každý okolo mňa sa stravuje horšie ako ja a vyzerajú lepšie. Doslova mam kolegyňu ktorá raňajkuje monster a chipsy

anonym_04b006
30. apr 2026
@rachel36a

Mam aj kamaratku, aj svagrinu...podstatne chudobe ako ja, ale fakt chuducke a zjedia tri krat toľko ako ja...svagrina zje v pohode 6 knedličky s gulášová...to ani môj muž nedá...a ma 42 kg....kamoška detto a ma 46 kg..tiez by som bola rada keby nemusím riešiť váhu...ale žiaľ...

@rachel36a akoze fakt 6 knedlikov? Praskla by som, tak 2 max., take mensie a mam 20 kg nadvahu 🫣. Uprimne nerozumiem potom tym deficitom, ked ocividne ten prijem/vydaj u niekoho neplati 😆

anonym_000364
30. apr 2026

@anonym_autor mám dvojičky, rozdielne vo všetkom aj v čo sa týka postavy. Vždy som im nabrala rovnako ale kým jedna je stále tenučká (48kg)druhá druhá je v podstate plnšia(60). Sú už dospelé.
Môžeš si tipnúť ktorá vyjednala v puberte o polnoci chladničku...

anonym_15bfcd
30. apr 2026

Rýchly metabolizmus lebo sa nesleduje🙂😃

anonym_144b07
30. apr 2026

V mladosti som zjedla dost a kadeco … a aj tak som mala figuru na hranici podvyzivy … bo a okolo 50 sa nadychnem a priberem … co uz

anonym_83b0a2
30. apr 2026

Ja som tiež tak na tom. Som chudá, zjem toho veľa, ale prevažne zdravú stravu a nepriberiem. A cvičiť musím každý deň, aby sa mi tvorila svalová hmota. Plus, nech mám kondičku.

anonym_e13190
30. apr 2026

áno, keď sme boli deti a mladé kočky tak ona bola vždy tá chudšia so super postavou. Ja som musela drieť aby som sa jej aspoň troška priblížila.
Prišiel vek určitý vek a situácia sa poriadne zvrtla. kamarátka z detstva celkom slušne rozkysnutá a ja omnoho chudšia naučená v hlave rátať čo môžem a čo už nie.

simsalabim
30. apr 2026

Mala som taku kolegynu - uz je na dochodku. Sledovat, co pozerie za pracovny den bolo na porazenie. Zaden to, co by som ja mala na 3-4 dni. A ona tenka ako cverna.

midka
30. apr 2026

ale tak nie vzdy je to len o tom jedle,, minule som bola v potravinach, jedna pani ma poprosila nechjej vyberiem nejaku cokoladu, lebo nema okuliare,, tak som jej podala este potom 2 nejake cokoladova tycinky, tie zje cestou doma a potom si doma cokoladu, ledva 50kg , no, ale hned povedala, ze robi postovu dorucovatelku, do fitka nechodi,,,denne nabeha x km a ked pride domov,, proste musi energiu doplnit.... vies mnohi maju taku sedavu pracu, max pracu v stoji, prejdu par m,,, a potom niekto sa cely den len mrvi,, nie je v klude,, stale v pohybe, ,,,ale to uz mnohi nevidime

anonym_440b61
30. apr 2026

Ja som taka kamaratka 🤣 a ano, spliechaju mi to do ksichtu na kazdom spolocnom obede.

anonym_6536fc
30. apr 2026

Hej ja som tá kamoška no potom som začala cvičiť a pripadám si rozkysnutá keď jem samé hlúposti 😀

anonym_b6c163
30. apr 2026

Nie, po štyridsiatke toto prestáva platiť. Všetky kolegyne a kamarátky, ktoré sa stravujú horšie ako ja, tj. jedia veľké porcie a pchajú do seba sladkosti, sú o dosť “väčšie” než ja. Ja som v poslednom roku výrazne zredukovala jedlo, lebo v 44 rokoch priberiem pol kilo aj z pohľadu na čokoládu alebo z akejkoľvek bežnej porcie. Takže jem malinké porcie, ktoré majú čo najviac proteínov, cvičím vo fitku 2 až 3 krát týždenne a nejem takmer žiadne sladkosti. Moja sladkosť je polka proteínovej tyčinky obdeň. Viac si nemôžem dovoliť. Postavu mám fajn, som spokojná. Takže v tejto životospráve plánujem pokračovať.

rachel36a
30. apr 2026
@anonym_04b006

@rachel36a akoze fakt 6 knedlikov? Praskla by som, tak 2 max., take mensie a mam 20 kg nadvahu 🫣. Uprimne nerozumiem potom tym deficitom, ked ocividne ten prijem/vydaj u niekoho neplati 😆

@anonym_04b006 fakt...ja až žasnem keď si nakladá jest...jedna aj druhá....a ja bojujem už druhý rok s KT aby som mala menej kgq

danusskaaa
30. apr 2026

Moja sestra (na raňajky zjedla 5 rozkov), kolegyňa a aj bývalá suseda. Žiadne fitko, zjedli aj kravua sú štíhle. Kolegyňa na 45 rokov, suseda 44 a sestra 40. Stále rovnako s váhou dieťaťa 48-50kil 😂 nespravodlivosť strašná 😝

anonym_7ee4e4
30. apr 2026

ja som bola ta kamaratka .. jedla som vseto rad radom .. sladene napoje etc a stale stihla .. v podstate aj po 40tke stale som ale uz si musim viac davat pozor- predsa len uz to telo a spalovanie nieje ako za mladi ..a moja naj kamoska len presla okolo lahodok a hned 5 kil hore

anonym_491a74
30. apr 2026
@anonym_04b006

@anonym_04b006 6 je veľa? Môj chlap zje celú knedlu na posedenie 😂 a je suchý

4stanka4
30. apr 2026

Aj ja som ta kamoška 😀 pamätám si ako sme boli pred asi 10 rokmi s kolegyňami na pizzu. Zjedla som ju celú na posedenie a ešte som sa obzerala co by som si dala. Teraz to už nie je "co za mladi" ale stále som najstihlejsia v porovnaní s ostatnými. Som aj vysoká tak na mne sa to "zvezie"

anonym_a0d646
1. máj 2026
@anonym_04b006

@anonym_04b006 príjem < vydaj funguje na každom… len deficit treba mať dobre nadstavený

anonym_a787af
1. máj 2026

Ja som tá čo nepriberie, môžem zjesť aj kilo zmrzliny každý deň a zapiť to colou, má to však aj nevýhody, stále mi je zima a všetci mi kážu sa poriadne najesť že som moc chudá takže rada by som si od niekoho tých 5 kilečiek zobrala😀

taktotedanie
1. máj 2026

@anonym_autor ano je ich dost 🤷🏻‍♀️

lucka243
1. máj 2026

aj ja som taká, stále vyjedám a kľudne aj tých 6 knedlí 😀 celý život mám 47kg, poznám ďalších 3 ľudí, čo to tak majú (muži aj ženy) a teda tie škaredé drzé komentáre na nás od obéznych ľudí sú hrozné...či jedávame, že sa máme najesť, že cez nás vidno, že nás odfúkne, že sme ako vešiak na šaty atď...my tiež nekomentujeme tučných ľudí, že sú tuční....ale urážať chudých sa môže, dokonca aj ak nie sú tak viac chudí z vlastnej vôle