Je vhodné začať bývať po troch mesiacoch vzťahu s priateľom?
Ahoj napíšem to stručne 😅som rozvedená rozviedla so. Sa po 12 rokoch mám dcéru 5 rokov (manžel odišiel za milenkou)....som polroka po rozvode mám priateľa 3 mesiace ja mám 30 on 43 už teda máme čo to za sebou....navrhol spoločne bývanie zatiaľ na m to klape ľúbime sa ...vôbec neviem ako to chodí 😅 muža som spoznala keď som mala 15 vydala som sa v 18 hneď sme mali spoločnú domácnosť žili spolu ale to bolo po svadbe takže normalka...moja otázka znie po 3 mesiacoch je vhodne s ním bývať?fakt už neviem mala som problémy z toho so mi manžel urobil takže pokafrana psychyka preto si už niesom istá ničím ani takýmito vecami čo áno čo nie (nie že by som si nebola istá priateľom )konkrétne s tým bývaním že či to není skoro čo myslíte ďakujem
Chapem ta, že po tom čo si zažila túžiš po normálnom vzťahu ale určite by som pockala ešte. Aj koli dcérke a jej problémom a aj koli tebe...potrebuješ sa trocha otriasť pozbierať....uzivaj si to tzv. randenie, ktoré je o dosť rozdielne ako realita bežného fungovania v spoločnej domacnosti
Možno by nebolo zle nadhodit tému deti, pretože ak on chce a Ty nie, ten vzťah sa časom rozpadne. Každopádne by som počkala s tým spoločným bývanim ešte aspoň 3 mesiace, niekedy sa aj dokonalý partner dokáže zmeniť na nepoznanie a potom ho budeš len ťažko vyhadzovať z bytu.
@cacianka Ved to nevieme ci tak uz nefunguju on kludne moze byt u nich na vikendy. O roku som vravela ze by sa mohli k sebe nastahovat nie ze rok sa len niekde mimo domov snim stretavat. Ale Mne dost cele meni info ze dcerka mà autizmus. Jej to fakt bude dost jedno ked pan pride k nim zit a rychlo by aj odisiel. Tu uz je skor otazka len to ci on bude vediet existovat v domacnosti s takymto dietatkom. ( to ze otec odisiel za milenkou neznamena ze je kurevnik ale vacsinou chlapi nezvladaju mat ine dieta a hladaju cestu von. Vacsinou take mamicky koncia single a casto cudzi chlap vie to Dieta prijat lepsie ako bio otec ked miluje jeho matku) Takze Podla mna v tomto pripade moze byt lepsie cim skor zisti ci vie snimi fungovat v jednej domacnosti tym lepsie. Plus jeho osobna strata dietata v tomto moze z neho robit lepsieho partnera pre nu .. ze on uz dieta mal zazil stratil trpel. Vdaka comu mozu byt jeho hodnoty inde ako u chlapa co deti nemal alebo mà zdrave. Mozno je strasne zalubeny ze sa do toho spoluzitia tak hrnie. Otcov kamos musi byt dost starsi od nej Tak Snad je aj zabezpeceny a nehlada v nej len teplo domova. Autorka on kludne moze chciet dalsie dieta casom s mladsou partnerkou mm mal druhe dieta v 46ke ( je medzi nami 9r rozdiel ) tebe sa asi zda “stary” ale nie je kopec muzov mà deti aj v 50ke ., Cize fakt este nevies zasadne veci len odhadujes ako to je. Ale kto vie ? On nejde do vztahu planovane ze chce stebou mat dieta no po roku zivota kto vie co bude chciet? Mas autistku kludne bud sebecka. Nie Preto zeby to nepocitila Aj ked po svojom ., niekedy risk je zisk. Akokolvek sa rozhodnes drzim palce nech to dobre dopadne. Nech mas partnera v ktorom budes mat oporu. Lasku a silu.

to si zrejme myslíš ty, že by ťažko chcel, on ich môže mať aj o desať rokov