icon

Je výchovná po zadku od príbuzných akceptovateľná?

Dnes o 12:33

Akceptujete výchovnú po zadku od svojich príbuzných keď dieťa neposlucha - starí rodičia, súrodenci?
Dosť ma zaujíma či som ja ta vadná alebo čo..

Strana
z3
anonym_904f18
Dnes o 16:20

@anonym_autor nie, nepáčilo by sa mi keby moje dieťa niekto iný udrel. Ale zatiaľ som sa s takym niečím u nás v rodine nestretla. A keby áno, veľmi rýchlo a rázne by som to zatrhla.

anonym_ca3ea7
Dnes o 16:21

niesom za mlatenie.. ale ak si si ho nevedela usmernit sama tak co ine im ostavalo? nieje nic horsie ako rozmaznany fracek

anonym_ca3ea7
Dnes o 16:24
@anonym_autor

Vedela som, že touto otázkou tu rozprúdim vojnu medzi dvoma tábormi, preto ma to zaujíma, že či je to pre ľudí normálne.
Totižto syn mi včera prišiel domov s dedkovou odtlačkov ruky na zadku, ktorú tam ma ešte aj dnes . Bol s nim vonku. A on mi povie, že veď to je len výchovna, lebo ho neposlúchol. Preto ma to zaujíma…

@anonym_autor odtlačkov ruky na zadku, ktorú tam ma ešte aj dnes - dalsia vymyslna tema? prosim ta ziadna ruka neostane odtlacena do drueho dna.. cez oblecenie to by ho musel inak zmlatit co silne pochybujem

darmasiswa
Dnes o 16:27

u mna som sa s tym nestretla, ale cukalo mnou, ked som videla, ako decko zlostne tlcie a bucha svoju matku, alebo som videla, ako decko utocilo na ine decko a hryzlo ho a tahalo za vlasy, tiez som videla, ako decko bezocivo plieskalo svoju staru matku , a fakt ma cukalo, aj ked som proti, ak by toto spravilo mne decko, ci uz moje alebo cudzie, urcite ´by vyletela moja vychovna, toto by si ku mne nemohlo dovolit ani moje ani cudzie decko, nastastie som s tym osobne nebola konfrontovana

autor
Dnes o 17:02
@anonym_ca3ea7

@anonym_autor odtlačkov ruky na zadku, ktorú tam ma ešte aj dnes - dalsia vymyslna tema? prosim ta ziadna ruka neostane odtlacena do drueho dna.. cez oblecenie to by ho musel inak zmlatit co silne pochybujem

@anonym_ca3ea7 - a ako som ho mala usmerniť keď bol s dedkom bezomňa ? Ma tam modrinu, je to červené tak ako to mám nazvať? Odtlačka jeho ruky, lebo sú tam zreteľne pasy od prstov. A bolo to na holý zadok a nie na oblečenie, čo si myslím, že je v tomto prípade úplne jedno.

anonym_75b693
Dnes o 17:32

Prečo ho udrel? To na fakt zaujima. Kolko ma dieťa rokov? A nie, za mňa toto je už bitka. Po vychovnej nie su modriny.

Strana
z3