Je výchovná po zadku od príbuzných akceptovateľná?
Akceptujete výchovnú po zadku od svojich príbuzných keď dieťa neposlucha - starí rodičia, súrodenci?
Dosť ma zaujíma či som ja ta vadná alebo čo..
niesom za mlatenie.. ale ak si si ho nevedela usmernit sama tak co ine im ostavalo? nieje nic horsie ako rozmaznany fracek
Vedela som, že touto otázkou tu rozprúdim vojnu medzi dvoma tábormi, preto ma to zaujíma, že či je to pre ľudí normálne.
Totižto syn mi včera prišiel domov s dedkovou odtlačkov ruky na zadku, ktorú tam ma ešte aj dnes . Bol s nim vonku. A on mi povie, že veď to je len výchovna, lebo ho neposlúchol. Preto ma to zaujíma…
@anonym_autor odtlačkov ruky na zadku, ktorú tam ma ešte aj dnes - dalsia vymyslna tema? prosim ta ziadna ruka neostane odtlacena do drueho dna.. cez oblecenie to by ho musel inak zmlatit co silne pochybujem
u mna som sa s tym nestretla, ale cukalo mnou, ked som videla, ako decko zlostne tlcie a bucha svoju matku, alebo som videla, ako decko utocilo na ine decko a hryzlo ho a tahalo za vlasy, tiez som videla, ako decko bezocivo plieskalo svoju staru matku , a fakt ma cukalo, aj ked som proti, ak by toto spravilo mne decko, ci uz moje alebo cudzie, urcite ´by vyletela moja vychovna, toto by si ku mne nemohlo dovolit ani moje ani cudzie decko, nastastie som s tym osobne nebola konfrontovana
@anonym_autor odtlačkov ruky na zadku, ktorú tam ma ešte aj dnes - dalsia vymyslna tema? prosim ta ziadna ruka neostane odtlacena do drueho dna.. cez oblecenie to by ho musel inak zmlatit co silne pochybujem
@anonym_ca3ea7 - a ako som ho mala usmerniť keď bol s dedkom bezomňa ? Ma tam modrinu, je to červené tak ako to mám nazvať? Odtlačka jeho ruky, lebo sú tam zreteľne pasy od prstov. A bolo to na holý zadok a nie na oblečenie, čo si myslím, že je v tomto prípade úplne jedno.
Prečo ho udrel? To na fakt zaujima. Kolko ma dieťa rokov? A nie, za mňa toto je už bitka. Po vychovnej nie su modriny.

@anonym_autor nie, nepáčilo by sa mi keby moje dieťa niekto iný udrel. Ale zatiaľ som sa s takym niečím u nás v rodine nestretla. A keby áno, veľmi rýchlo a rázne by som to zatrhla.