icon

Je život spravodlivý?

3. mar 2025

cely zivot som dobrym clovekom
vzdy som veril ze budem dobry dobre sa mi stane
zrazu same pady
nevladzem
takze moje deti nemam ucit pesnicku o tom ako dobro zvitazi?
lebo v mojom zivote je to pravy opak !!!

:( akoze nechapem. o com cely zivot je.
vierim v Boha 1/2

Strana
z4
tulipanik12
3. mar 2025

. . . človeče pomôž si sám aj Boh ti pomôže . . .

autor
3. mar 2025

@tulipanik12 ako mi ma totot pomoct v bolesti?

ale dakujem

tulipanik12
3. mar 2025

Píšeš tak všeobecne, že absolútne netuším s čím Ti treba pomôcť

autor
3. mar 2025

@tulipanik12 v tom ze Boh zobral dobreho cloveka a umrel mlady kde Boh berie ten sud

pralinka25
3. mar 2025

Niekto ti zomrel?

autor
3. mar 2025

@pralinka25 hej presne.

tulipanik12
3. mar 2025

Ja v Boha neverím a viem zo skúseností,že žiaľ často umierajú tí dobrí a nevinní a mladí a tí lotri tým sa nastane nič

autor
3. mar 2025

@tulipanik12 ja poznám chamrad a zije a doziva sa vysoke veku ...............
kde je spravodlivost?????????????????????????

lukbe
3. mar 2025

Hmm, áno, toto sa zdá nespravodlivé. My príčinu nevieme, ale zvaľovať to na Boha je detinské. Určite je to tazke, ale ak veris, možno má prísť do tvojho zivota niečo iné, lepšie? Neviem. To sú už iné súvislosti a ty to teraz asi počuť nechceš. V každom prípade, drz sa, prajem veľa síl.

tiezjedna
3. mar 2025

je mi ľúto tvojej straty... hlavu hore, určite zase vyjde slnko a život bude v jasnejších farbách🙏
A nie, spravodlivosť v živote nečakaj. A Boha už vôbec nie.

crazy_cat_lady
3. mar 2025

spravodlivost vo svete bohuzial neexistuje

autor
3. mar 2025

@tiezjedna tiez myslim

autor
3. mar 2025

@crazy_cat_lady presne to si myslim preco ma ludia odkazuju na Vieru?

tiezjedna
3. mar 2025

pre mnohých je viera v takýchto situáciách vítaná barlička...

autor
3. mar 2025

@lukbe ale kd Boh kazde konaj dobro a bdue ti dopriate. preco umrel mladya s kopec kamaratmi ktory na pokrebe plakali taj zjavne to bol dobry clovek.

autor
3. mar 2025

@tiezjedna presne ale lekar ma odporucl na vieru a ja nechapem preco

jozinzbazin22
3. mar 2025

Nechava ich tu na tejto zemi za trest,lebo v nebi je uz dobre,preto berie tych dobrych skor a zlych tu nechava.Alebo im dava este tolko sanci na napravu a veri tak ako ty,ze zle olutuju a viac hresit nebudu.

tulipanik12
3. mar 2025

Podľa mňa v tomto neexistuje, ja sama som poznala super chalana - kamarátkinho manžela - a umrel 34 ročný na rakovinu mozgu a mal 3 malé deti a ja som len plakala a plakala na jeho pohrebe ako keby to bol môj príbuzný . . .

tiezjedna
3. mar 2025

Pretože klinicky ti nič nie je. Zranenú dušu lekár nevylieči, tak ti odporučil vieru v domnení, že podobne ako mnohí iní, aj ty budeš hľadať útechu tam hore... Podľa mňa je správne, že cítiš hnev na Boha. Je to určitá fáza celého procesu spojeného so smútkom...

lenkakravcova
3. mar 2025

Ak v Boha veríš, tak by si mal/a prijať aj to, že je nad všetkým.
Náš život je len ako sekunda v mori večnosti. Z pohľadu Boha nie je ani nejako veľmi podstatný z časového hľadiska. Či niekto zomrie o zmurk oka skôr alebo neskôr..všetci ideme k tomu cieľu.
Máme tu vykonať životnú skúšku a potom ísť ďalej.
Nikto tu neostane ani o deň dlhšie, než je jeho osud. Každý z nás má stanovený deň narodenia a deň smrti. Nič s tým neurobíš. Treba to len prijať tak ako to je, aj keď to môže byť veľmi ťažké.

autor
3. mar 2025

@tiezjedna ano presne t si myslim aj ja. ale nechapem preco ma psychiater odkazuje na pana Boha ked vie ake mam pocity

autor
3. mar 2025

@lenkakravcova priajt co? smrt/
to viera v Boha znAMEN?
prijat smrt?

a toto je pravda
''Každý z nás má stanovený deň narodenia a deň smrti. ''

stale hovorimze kazdy z nas ma osud davno napisany

tulipanik12
3. mar 2025

Pomáha len sa vyplakať - plač očistí dušu a zas bude lepšie

januska12323
3. mar 2025

Každý raz zomrie a život nie je fér, keby bol umreli by len zlí a starí ľudia. Musíš sa s tým len zmieriť či s Bohom alebo bez neho.

pralinka25
3. mar 2025

Pozri hnev aj smutok su prirodzene. Chapem tvoju frustraciu. No ale kazdy raz zomrie a kazdemu niekto zomrel. Bola som na pohreboch uz 9 mladuckym ludom. Boli to pomerne blizki ludia v mojom zivote. Minuly rok zomrela 2 dni pred vianocami moja spoluziacka mama malych deti. Tento rok tragicky otec 5 deti. Atd.
Taky je zivot a nema nic spolocne so spravodlivostou. Neviem preco v tom hladas spravodlivost.
A ani nerozumiem co s tym ma to ze sa spravas pekne a beries to ako odmenu/trest. Takto to nefunguje. Uplne sa ti to pomrvilo v hlave.
Zit mas dobre nie preto aby si bol za to odmeneny lahkym zivotom ale preto aby si ty sprijemnil zivot ludom ktori s tebou po ceste zivotom kracaju. To ze budes teraz zly pomoze k comu a komu?

autor
3. mar 2025

@tulipanik12 par rokov uz som to zazil

autor
3. mar 2025

@januska12323 a ked sa nedokazem zmierit, mam sa zabit?

autor
3. mar 2025

@pralinka25 mne umieraju vsetci uz
nemám chut zit

tulipanik12
3. mar 2025

Všetci hádam nie a čo deti ?

deti95060810
3. mar 2025

a čo majú povedať rodičia ťažko chorých detičiek? alebo postihnutých detičiek? myslíš že oni niekomu niečo spravili? tiež nezabili otca, mať a trpia lebo tento štát akurát tak na nich kašle...

Strana
z4