icon

Je život spravodlivý?

3. mar 2025

cely zivot som dobrym clovekom
vzdy som veril ze budem dobry dobre sa mi stane
zrazu same pady
nevladzem
takze moje deti nemam ucit pesnicku o tom ako dobro zvitazi?
lebo v mojom zivote je to pravy opak !!!

:( akoze nechapem. o com cely zivot je.
vierim v Boha 1/2

autor
3. mar 2025

@deti95060810 poznam aj takycha tiez ma to ubija stracam zmysel v daku spravodlisvost na svete

autor
3. mar 2025

@deti95060810 toto viem co je

januska12323
3. mar 2025

Prečo by si sa mal zabíjať? Nepotrebuješ psychológa? Život nikdy nebol a nebude fér. Dobrým ľuďom sa stávajú dobré aj zlé veci tak isto ako zlým. To je život.

tulipanik12
3. mar 2025

Skús si zaobstarať zvieratko - najlepšie mačku - dobre sa mačká a ozaj lieči dušu

strawberry0797
3. mar 2025

Smrt je prirodzena sucast zivota na tejto planete, treba sa s tym zmierit. Nikto odtialto nevyviazne zivy. Zbytocne v tom hladas spravodlivost. Zmierit sa s tym je druha vec, lebo nasa kultura to berie egoisticky, pre pozostaleho je to tragedia, akoby on o nieco prisiel. Ine kultury smrt oslavuju, lebo vedia, ze zosnuly ide na lepsie miesto, kde uz nie je ziadne utrpenie. Aj mne zomreli clenovia rodiny. Som za nich rada, ze to maju za sebou. Ja som ta, co sa tu este bude trapit.

tulipanik12
3. mar 2025

@tulipanik12 ja som doniesla svojej 77 ročnej dementnej mame mačiatko a úplne ožila

pralinka25
3. mar 2025

Tak napis viac konkretne o svojom smutku. Takto sa tazko debatuje

autor
3. mar 2025

@strawberry0797 to je ok trapit sa do smrti?

autor
3. mar 2025

@tulipanik12 ano bavime sa o smrti o 40r mladsich ludi

77 rokov je mat pozehnanie

zuzulkika
3. mar 2025

@pralinka25 mne keď zomrela sestra som si povedala tak a teraz budem ja sviňa toto vrátim...neprešla minúta; ked si opäť vravím a komu ?ani len prstom som nemohla na nikoho ukázať.. nemala som ani len vinníka.. co by zato mohol, bola to len obyčajná bezmocnosť , ktorá zamna rozmýšľala.

strawberry0797
3. mar 2025

"to je ok trapit sa do smrti?"
Mne je to jedno, ci je to pre niekoho ok alebo nie. Ja to neanalyzujem. Proste to tak je a hotovo. Naco sa trapit vecami, ktore nezmenis.

autor
3. mar 2025

@zuzulkika kolko rokov mala :( tiez si presila velkyy smutok

autor
3. mar 2025

@strawberry0797 ja nie som typ cloveka ako ty

tulipanik12
3. mar 2025

Ja len vravím, že mačka vie pomôcť 😀

autor
3. mar 2025

@tulipanik12 uf ja vidim posledne rokly cierne cez cestu a stale mi dakto umre

bielasovicka
3. mar 2025

@tulipanik12 veruže mačka veľmi pomôže, mne teda pomohla po maminej smrti som bola úplne mimo, na prášky, myslela som ze sa môj život skončil, teda nikomu neprajem tie pocity co som mala. Potom som dostala mačku, a život sa mi zmenil k lepšiemu. ☺️

autor
3. mar 2025

@bielasovicka ako ti moze macka vratit zivot 40rocneho cloveka?

tulipanik12
3. mar 2025

To síce nikto a nič nevie, ale dokáže ťa vytrhnúť z čiernych myšlienok

autor
3. mar 2025

@tulipanik12 cierna macka mi za zivot len zle priniesla.

macatt
3. mar 2025

Nikomu tým nepomôžeš, keď sa budeš opúšťať, veľa ľudí má boľavé srdce, prechádzajú si tým s pokorou, smútkom a robí ich to silnejšími pre nás všetkých..
Treba žiť aj za tých, čo im dohorela sviečka, v našich spomienkach budú žiť ďalej a neupadnú do zabudnutia nikdy, lebo sme ich mali radi🩶
Úprimnú sústrasť, drž sa..

tulipanik12
3. mar 2025

To sú povery

autor
3. mar 2025

@macatt nie mladi ludia
a ďakujem

je ine ked ti umre starší rodic a nie mladý clovek

ina2405
3. mar 2025

Prečítaj si knihy od Lazareva, píše o stratách blízkych, chorobách, smrti. Mne to veľmi pomohlo.

bielasovicka
3. mar 2025

Autor, mačka lieči dušu,a bude ti lepšie. samozrejme ze nevráti život nikoho

macatt
3. mar 2025

Zomierajú aj mladí, aj malé deti 🥹 zomierajú aj zdraví, aj chorí.. ty máš tú možnosť urobiť to, čo druhí už nestihli…

lauruska_sumienka
3. mar 2025

v poslednom case pozeram v mestskom casopise rubriku kto nas opustil, okrem mien tam uvadzaju aj vek, a coraz castejsie su tam ludia okolo 50 a aj pod. mne samej umrela kolegyna co mala 29r. mlada kocka ktora pomahala kde sa dalo, komu len mohla. manzelovi uz 3ja spoluziaci umreli a to maju nieco po 40tke. susedke umrel 19rocny syn s ktorym sme sa hravali ako deti.
tak ako sa vsetko narodi, tak aj umrie. to je kolobeh zivota a my to nezmenime. ostava nam smutok aby sme to dokazali prekonat.
niekomu pomoze pri prekonani smutku zviera, niekomu viera, inemu pomaha sa nechat pohltit nejakou pracou, aby na to nemyslel.
pre teba by bolo najlepsie najst nieco, pre co mas dovod zit

autor
3. mar 2025

@macatt
@lauruska_sumienka prezili ste uz smrt blizkeho?

lauruska_sumienka
3. mar 2025

pytal si sa na mladych, ale babicka mi umrela pred 2rokmi, manzelova babicka pred 3ma, stryko asi pred 5timi, predtym jeho manzelka, dalsi stryko, teta, a pred 13timi to bol dedko

macatt
3. mar 2025

Mne veľmi blízka osoba prežila v tomto neskutočné utrpenie a vidím ako sa k tomu postavil, nikto kto odišiel nie je zabudnutý, žije naplno a je oporou aj rodine po zosnulých..
Mne ,,len,, babka, dedko, otec, teta, 4 spolužiačky, ale aj dosť ľudí, čo som poznala..

macatt
3. mar 2025

Neváhaj tiež, podaj pomocnú ruku, je extrémne ťažké s tým žiť, pre jeho rodičov, rodinu, deti..
pre teba, ktorý si tu zostal a máš tú možnosť niečo urobiť..určite si to tá osoba zaslúži.. a možno to aj bude vidieť, to žiaľ ale nevieme..