Jeden deň som na vrchole šťastia a spokojnosti a na deň druhý v úplnej depke
Neviem ako to máte vy. Ja som jeden deň na vrchole šťastia a spokojnosti a na deň druhý v úplnej depke. A takto nejako sa to u mňa strieda dookola... Začnem tým, že mám tri deti. Najmladší má šesť. V septembri má ísť do školy. Vlastne začnem tým, že pred 14timi rokmi som nastúpila na materskú a tu to asi aj končí. Bola som chvíľu v Anglicku a tam, keď dcéra bola v škôlke medzi deviatou a štrnástou, som chodila na brigádu a neskôr som upratovala po dve hodiny denne, dvakrát do týždňa. Asi rok a potom som otehotnela a z istých dôvodov som sa vrátila na moje milované Slovensko. Nech sa tú robí akákoľvek politika a nech je tu akákoľvek ekonomická situácia... Slovensko milujem. Potom som otehotnela tretíkrát. Keď mal najmladší tri roky, tak som požiadala o predĺženie materskej, bez nároku na materské. Pred pár týždňami mal môj najmladší šesť. 14 rokov som nikde nepracovala. Mám ukončenú strednú školu ekonomickú. A to je všetko. Chvíľu po škole som pracovala na okresnom súde ako asistentka senátu. Poí na rôznych robotníckych pozíciách. Nič som v živote nedokázala
Nečítala som diskusiu ale napíšem ti môj názor. Hlavu hore, nebude to také zlé, je nás veľa mamičiek ktoré si hľadajú/hľadali prácu po materskej... Niekedy po 3 rokoch, niekedy po 15... Alebo po 7 ako ja. Nebolo mi všetko jedno keď som išla na 1.pohovor...na treťom som už bola istejšia a aj ma zobrali. Uvedom si že nemáš čo stratiť... Buď ťa zoberú alebo nie. Kto naozaj chce pracovať ten sa uchytí. Keď ťa niekam zoberú a ukážeš čo je v tebe, časom sa vypracuješ. Všetko máš vo svojich rukách. Kvalitných zamestnancov je dnes ťažké nájsť. Myslím si že si príliš dlho doma a z toho pramení tvoja nespokojnosť. Keď nastúpiš do práce budeš sa cítiť lepšie, tomu ver. Zober na začiatok hocijakú prácu len aby si nebola doma... Môj názor. Držím palce.

@lenkit Keby to bolo tak ako píšeš, nenariekala by autorka na MK...14 rokov nikde nepracovala, no mám dosť....