icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

Strana
oliolijanka
13. jún 2023

@ibajaanikiny Obdivujem!

ibajaanikiny
autor
13. jún 2023

@oliolijanka dakujem,nie je mi vsetko jedno a trapi ma to,ale to,co urobil,je neodpustitelne…

ariannazara
13. jún 2023

@ibajaanikiny máš u mňa palec hore 👍dala si mi dobrú priucku, to co si zaslúžil!!!

chrumka333
13. jún 2023

@ibajaanikiny konečne žena s "gulami" nie ako poniektoré, čo so sebou nechajú zametať ako s handrou a odpusťaju do bezvedomia. Prípadne majú nutkanie sa vrátiť k fetakovi,alkoholikovi, tyranovi.... treba si samu seba postaviť na prvé miesto, prajem veľa šťastia, síl a odolnosti voči tlakom, ktoré este určite prídu z jeho strany aj zo strany rodiny ❤️

mandzula
13. jún 2023

@ibajaanikiny mas moj obdiv. A neboj, otrasies sa z toho, najdes si system fungovania a aj chlapa, ktory sa pojde napit domov.🙂

rawmamka
13. jún 2023

@ibajaanikiny Rozhodla si sa správne, určite to zvládneš. ženy si častokrát myslia, že práve ten ich (inak dokonalý muž, milujúci otec,....) bude výnimka a nepodvedie, nezradí. A potom bum, jedného dňa, niekedy aj takouto cestou, žena príde na to, že doma až tak výnimočného (v zmysle vernosti) chlapa nemala. Každopádne, zaslúžiš si niekoho, komu budeš môcť veriť, kto podviedol raz, podvedie vždy, keď bude príležitosť. Vidím to v mojom blízkom okolí, všetky kamarátky, ktoré dali druhú šancu, to oľutovali, lebo chlapi sú nepoučiteľní, česť svetlým výnimkám, ak existujú.

mladena
13. jún 2023

čudujem sa že to tej babe ktorá musí byť vlastne nejaká vaša rodinná známa takto v pohode prešlo, keby aspoň sa natoľko ovládol že si to riešil v súkromí s neznámou, ale však to ju musel preťahovať aj 10 krát, nechápem a žasnem..... držím ti palce, ja by som tiež už nemohla byť s takým človekom, stále by som to mala pred očami.....

zuzubb007
13. jún 2023

@ibajaanikiny hura si perfektna zena, ina by sklopila usi, mas moj obdiv tiez som ten typ, ze raz a koniec ziadne sladke recicky, drzim palce urcite to das

bluka2
13. jún 2023

Co je to za chlapa, ked este bude po tom tvrdit take debiliny, ze spolu nic nemali a ze bol smadny. Uroven nula. Lepsie by som vzala obycajne sorry, takto ta ma asi za nic, ked ti vesa tieto blbosti na nos. Mna to inak moc neprekvapuje. Teraz som organizovala workshop a mala som tam 3 muzov zo statnej sfery ako ucastnikov. Jeden po mne ocividne isiel, ze si to vsimli aj ostatni a rovno mi niekto povedal, ze on je inak zenaty a ma 3 deti. Dalsi isiel po inej ucastnicke. Jediny treti vyzeral, ze sa zaujimal skor o pracu. Trochu zla bilancia pre tychto vazenych panov...

beata_k
13. jún 2023

@ibajaanikiny Drz sa, zvladnes to. 🙂🍀

cacianka
13. jún 2023

citujem jednu babu, čo napísala mne : "takto sa to robí, do psej matere ! "
si silná a rázna žena, neplávaš v tých sračkách, ale riešiš, tak rieš úspešne

moonlight1210
13. jún 2023

Neviem, ci ti hovorit, ze super, stastna rozhodne nie si. Nepripada mi to. A dokonca si nemyslim, ze sa citis hrdinsky. Alebo mozno citis, ale za mna toto nie je o hrdinstve. Toto je o rozhodnuti, ktore asi ani nechcela urobit, ale v podstate bola donutena ho urobit (lebo tam vela na vyber nebolo a clovek si akurat vybera z dvoch ziel) a je to hlavne o konci niecoho, co ta robilo stastnou a zrazu ti to vzali. Navyse zradou. Zakerne, od chrbta.
Maloktora zena si v takej chvili hovori, ako dobre, ze som sa ho zbavila. Povie si to casom, ale nie hned. Vtedy to skor boli a musi sa vyrovnat s tym vsetkym, aj s tym, ze nedobrovolne stoji pred novou etapou zivota, ktoru ani nechcela.

Co teraz? Proste ist dalej. Ten pocit, ze to zvladnes i sama, pride. Postupne sa otukas, zvykes si, ze si sama za seba.
S nim mat vztah ako rodic. Ak sa budete vediet dohodnut, bude to super pre dceru. Len ho budes musiet naucit, aby momenty stretnutia neskusal vyuzit na to, aby ta stale prehovaral (ak by toto chcel robit). Bude to dobre aj pre teba, lebo ked by stale prosil, a potom po case konecne prestal, zazila by si taku druhu vlnu konca vasho vztahu.

bruno1
13. jún 2023

Dámy žasnem ,ako rýchlo ste odsúdili a problém vyriešili.Nie nezastávam sa tohto muža ,ale autorka sama píše o bezproblémovom vzťahu a o úžasnom otcovy.Jedno pošmiknutie "čo sa nemalo stať"a hned rozvod .Táto "ženština "evidentne nebola jeho milenka ,takže žiadne citové zaangažovanie.Ak by sem toto napísal muž ,tak váčšina by napísala "Komunikovať ,komunikovať a ešte ráz komunikovať a hneď nepáliť mosty a neničiť ,inak funkčnú rodinu.Milá autorka ,ak bol Váš muž naozaj našrot ,tak podľa mojej osobnej skúsenosti ,len ťažko mohlo k niečomu prísť ,môžte mi veriť .

0silvia0
13. jún 2023

@bruno1 no veď keby dvihol telefón, mohli komunikovať

0silvia0
13. jún 2023

@ibajaanikiny tomuto sa hovorí totálne odtrhnutie sa z reťaze, aj pred tým mával takéto alkoholové úlety?

ropucha6
13. jún 2023

Zena cinu, tak to ma byt, toto sa fakt nerobi. Nejde ani o to, co spolu mali/nemali, ale ta hanba.
@moonlight1210 ved ona ani tak neposobi, ktorej zene by to spravilo radost? Ale ako si napisala, tam nebola dobra moznost na vyber.
Autorka, chapem, ze mozno ani nie ste zobrati, to by bola ta lepsia moznost.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
bruno1
13. jún 2023

@0silvia0 to asi ťažko keď bol na mol.

babovka2321
13. jún 2023

@bruno1 obhajujes tu autorkinho muza, alebo sa snazis ospravedlnit a zlahcit svoje minule chyby?

heidy222
13. jún 2023

Ja tiež pôjdem proti prúdu, nezdá sa mi ok, ak je inak vzťah harmonicky po jednom - síce dosť veľkom - prešľape bez diskusie riešiť rozvod. Nehovorím, že treba tolerovať neveru, ale žiadna kaša sa neje taká horúca ako sa uvari, hnať sa hneď do vysporiadania majetku, detí?

stanulienkat
13. jún 2023

@bruno1 takže toto isté keby tebe spravila partnerka a príde o dva dni od milenca, tak jej uvaris slepačí vývar a potľapkas ju po pleci, hej???
Či odpúšťa sa iba manželom??
@ibajaanikiny konečne žena, čo má úroveň, sebahodnotu a gule. Len mnohé ženy, keď desať rokov za sebou iba rodia a nepracujú, tak im nezostáva nič iné iba sklopiť uši a šúchať nohami, kedze su hlupe a bez financii.

liv1
13. jún 2023

@bruno1 ze posmyknutie🙄. Tento vyzera ze uz to predtym nemal problem inde spravit. A ze sa cely den neozve? Spokojne si vyjde z baraku? Akoze fuj taky chlap, na grc by mi z neho bolo a uz v zivote by som ho nechcela nieze s nim byt ale ani vidiet. A je jedno co bolo predtym, dolezite je co je teraz. Hlavne mal odist so svojou zenou tak ako sa patri. Ale ak je schopny spravit toto, nestiti a nestitil sa nicoho ani predtym, ale vtedy asi nie tak okato. Vsak si to otoc, rano ti vyjde z bytu chlapika po ozran party tvoja zena ktora sa ti hodiny a hodiny neozyva. Ak by toto ktokolvek odpustil tak je riadny benevolentny trulko. A ta hanba pred celou rodinou a znamymi. To velmi rad svoju zenu nema, ked je toto schopny spravit. A este k nej domov, to je sila. ci nahodou to uz dlhsie spolu netahaju..

liv1
13. jún 2023

@bruno1 ked dokazal sadnut do auta a prist do bytu, tak na mol urcite nebol

77daniela77
13. jún 2023

Mna by zaujimala ta zena.....co je to zac?

0silvia0
13. jún 2023

@bruno1 no chudacik bol na mol, lebo on mal slinu, to treba respektovat. Slina je slina, no😲

h2
13. jún 2023

@liv1 On nešoféroval, ona ho viezla a on sa k nej išiel "napiť".

stanulienkat
13. jún 2023

@77daniela77 mňa zaujíma manžel čo je zač.... Je to manžel, partner, otec detí. Ta cydzia zena je v pribehu nepodstatna. Nedrzala mu pistol pri guliach.

bruno1
13. jún 2023

@babovka2321 Ani nie ,veď ho nepoznám ,ale v riadnej diskusii nesmie chýbať pohľad zdruhej strany.

stanulienkat
13. jún 2023

@h2 tak bol smadny... co narobis??😁

0silvia0
13. jún 2023

@bruno1 už keď pánko vytriezvel a našiel si kopec zmeškaných hovorov, v prvom rade mal volať späť a nie vyliezť z baráku v leveli "nechumelí sa" a idem akože nevinne domov a cestou si niečo vymyslím. Z baráku dotyčnej vyšiel po svojich, mal možnosť komunikovať. Jednoducho takto sa to naozaj nerobí.

Strana