Kam by sme ušli s deťmi v prípade vojny?
Kam by ste isli ak by teraz vypukla vojna? A este aj s malymi detmi 😭Mam strach
Prec z velkych miest ako prvy krok. Potom uz podla toho kde by bola vojna.
@anonym_autor tak za prve zapadne hranice... pre zaciatok... trosku sa nechat poopluvat od urciteho typu domacich, ze preco som utiekol na drahsom aute (nie hnilom zigulaku) a preco nebojujem 🙂 🙂
nikde....zostala by som doma, a hľadala by som ako prežiť, napr v pivnici
My mame prezidenta mieru a suverennu politiku na vsetky 4 svetove strany na cele so suverennym premierom, nam nic nehrozi.
nikde....zostala by som doma, a hľadala by som ako prežiť, napr v pivnici
@anonym_c615c2 a ako si to predstavujes v praxi? Ako by si prezila v zasypanej pivnici? Alebo v zime bez kurenia? Ked bude chybat jedlo? Alebo ked vojaci obsadia obec a bude sa drancovat a znasilnovat?
Len ma zaujima prakticka stranka veci...
@anonym_autor tu vojna nebude, tu sa bude "vitat osloboditel"...
Podľa toho ako sa bude posúvať frontová línia. Mať pripravený evakuačný batoh a prvý krok bude zatiaľ ostať na slovensku a potom ďalej smer česko.
Neviazať sa na majetok, lebo takto človek môže prísť o život.
@anonym_autor Nikam...ak začne vojna bude skoro všade ja nemám peniaze niekam chodiť a zabiť má môžu hocikde takže doma a toto už nečítam kedysi som bola na prášky z vojny mala som Panické stavy teraz už neriešim nezmeníme nič a nemyslím že bude 😊
...na Súmračnú, keďže máme to čo máme vo vláde. Ale ako bolo spomenuté, aká vojna? ... prezident mieru a politika na všetky strany, skôr sa treba pripraviť na tie bolesti chrbtice,pri tom ohýbaní sa, neustálom Slovač 😏.
Inak keď to tu čítam aké máte vy plány tak si prídem strašné pozadu 😂 ja žiaden evakuačný batoh nechystám som divná 😁?
Inak keď to tu čítam aké máte vy plány tak si prídem strašné pozadu 😂 ja žiaden evakuačný batoh nechystám som divná 😁?
@veronika2316 asi ano... ale skor preto, ze davas vobec do porovnania moznost zabitia vo vojnovej zone s "vsade"...
@veronika2316 asi ano... ale skor preto, ze davas vobec do porovnania moznost zabitia vo vojnovej zone s "vsade"...
@anonym_0cf47f ak vypukne vojna tak ťa vojna bude všade kam sa akože chcete schovať 😁? Všade sa bude rabovať všade bude strach a panika akože neviem
@anonym_0cf47f ak vypukne vojna tak ťa vojna bude všade kam sa akože chcete schovať 😁? Všade sa bude rabovať všade bude strach a panika akože neviem
@veronika2316 kde vsade? Ani 2. svetova vojna nebola vsade
@veronika2316 prírodná katastrofa, povodeň, zemetrasenie, tornádo, požiar môže prísť bez varovania, potom bude pozde chystať si veci na rýchlu evakuáciu
no a doma mať zásoby trvanlivých potravín a vody na pár dní ak budú v uliciach násilné protesty, rabovanie, zákaz vychádzania
@veronika2316 kde vsade? Ani 2. svetova vojna nebola vsade
@anonym_0cf47f Ježiš na čo sa tu ja zas bavím 😁 tu v každej téme má každý chytá za slovíčka dala som svoj názor bodka choďte sa evakuovať aj do tramtarie mne to je. Vlastne jedno ja budem doma
Vo vojnách sa dobyva hlavne mesto, letiska, nejaké vojenské základne, čiže u nás otázka pár dní...nikam nepôjdem, zijem v malom meste na ss
@veronika2316 prírodná katastrofa, povodeň, zemetrasenie, tornádo, požiar môže prísť bez varovania, potom bude pozde chystať si veci na rýchlu evakuáciu
no a doma mať zásoby trvanlivých potravín a vody na pár dní ak budú v uliciach násilné protesty, rabovanie, zákaz vychádzania
@anonym_c4c4d6 no ja neviem ja chodím do práce a kým by som odtiaľ prišla po deti a potom domov po nejaký batoh keďže hodín peso a mám to ďaleko tak teda neviem či by sa mi ho chcelo ešte vláčiť niekam 😁
Vo vojnách sa dobyva hlavne mesto, letiska, nejaké vojenské základne, čiže u nás otázka pár dní...nikam nepôjdem, zijem v malom meste na ss
@anonym_f1588a v malom meste ako Buca napriklad? Alebo obec Nemecka, Ostrý Grúň ci Kľak?
Len prosim vas zas nevykupujte potraviny. Hlavne vy co nesledujete spravodajstvo.
@anonym_autor do jaskyne.
@anonym_c4c4d6 no ja neviem ja chodím do práce a kým by som odtiaľ prišla po deti a potom domov po nejaký batoh keďže hodín peso a mám to ďaleko tak teda neviem či by sa mi ho chcelo ešte vláčiť niekam 😁
@veronika2316 máš právo odmietnuť evakuovať sa, aj v Česku pri povodniach boli taký
a potom vystrašený čakali na streche kedy po nich príde vrtuľník
Nic budem doma 😆
@anonym_autor vystrašil ťa útok na Qatar ? Neboj ten je ďaleko, daj si magnézium to ťa ukľudní, tu vojna nebude 🙂
Odišla by som s rodinou ďaleko
@anonym_autor vystrašil ťa útok na Qatar ? Neboj ten je ďaleko, daj si magnézium to ťa ukľudní, tu vojna nebude 🙂
@anonym_7afec8 dnes bol útok na Poľsko a keď si si nevšimla v susednej krajine je už 3 roky vojna
@anonym_7afec8 nie vystrasili ma drony na polsko
My sme si predbežne naplánovali Maribor. Je to pekné mesto, nie príliš drahé, dostupné po diaľnici. A nie úplne blízko očakávaného konfliktu. Odtiaľ sa pravdepodobne pohneme ďalej.
@anonym_autor Nech by si utekala kamkoľvek, manžela zrejme budeš musiet nechať doma.

Ked zacne, budem to riesit potom. Naco stresovat dopredu.