icon

Kam by sme ušli s deťmi v prípade vojny?

10. sep 2025

Kam by ste isli ak by teraz vypukla vojna? A este aj s malymi detmi 😭Mam strach

veronika2316
10. sep 2025
@anonym_c4c4d6

@anonym_7afec8 dnes bol útok na Poľsko a keď si si nevšimla v susednej krajine je už 3 roky vojna

@anonym_c4c4d6 nikde nie je potvrdené že bol útok na Poľsko takéto tu už bolo a nakoniec to vypálili Ukrajinci takže klud

procrastique
10. sep 2025

Autom presun do Portugalska a odtiaľ letecky do južnej ameriky. Pasy už vlastníme.

sandri
10. sep 2025

My sme sa s muzom zhodli na juznej amerike. Tam by vojna nemusela prist. Lebo ak vypukne v Europe vojna, USA si tiez budu chciet odlomit kus kolaca. Tak neviem, ci sa to potom nejakym sposobom nerozsiri aj tam. Do Kanady emigrovat je vraj tazke, takze ta juzna amerika mi pride ako najlepsia moznost. Ale urcite to bude zavisiet od aktualneho vyvoja.

anonym_0cf47f
10. sep 2025
@veronika2316

@anonym_c4c4d6 nikde nie je potvrdené že bol útok na Poľsko takéto tu už bolo a nakoniec to vypálili Ukrajinci takže klud

@veronika2316 aa, jasne... tak ty nemusis nikam utekat...

hopatko
10. sep 2025
@veronika2316

@veronika2316 su potvrdene desiatky ruskych dronov v polskom vzdusnom priestore, chapes? Ziadny Soros, ani Gruzinci, normalne ruske drony...

anonym_b30305
10. sep 2025
@sweaaa

@anonym_autor Nech by si utekala kamkoľvek, manžela zrejme budeš musiet nechať doma.

@sweaaa vyhlásenie mobilizácie zvykne prísť až pár hodín po vypuknutí vojnového konfliktu. Z Bratislavy sa dá do Rakúska dôjsť aj pešo.

anonym_ed3bfe
10. sep 2025

V prvom rade by som vyzdvihla moju mamu, a šli by sme za prvé naše najbližšie hranice, tj.At.
Tam by sa dopravili aj svokrovci.
A odišli/ odleteli by sme preč, do nášho apartmánu.

anna777115
10. sep 2025

Nám vojna nehrozí lebo my sme hlúpučký narod, ktory je naučeni ohybať chrbaty a byť ,so všetkým spokojný. Veď koĺkokrát nám už Ukrajina zautočila na ropovod a vsetko ok oni možu všetko a ešte ma vóbec neprekvapi, keby v tych dronoch ktoré útočili na Poĺsko mali prsty Ukrajinci.

zuzanka.zuzu
10. sep 2025

muža a dieťa by som poslala hneď za hranice aby muž prešiel ešte predtým než to zakážu. ja by som zbalila nevyhnutné a prišla za nimi. odtiaľ asi smer Španielsko alebo Francúzsko niekde do nezaujímavého vnútrozemia 🤷

anonym_7afec8
10. sep 2025
@anonym_c4c4d6

@anonym_7afec8 dnes bol útok na Poľsko a keď si si nevšimla v susednej krajine je už 3 roky vojna

@anonym_c4c4d6 posledný útok na Poľsko bol v r 1939. Vojna na Ukrajine je 3 roky už dávno si mala utekať.

zuzanita1609
10. sep 2025
@sweaaa

@anonym_autor Nech by si utekala kamkoľvek, manžela zrejme budeš musiet nechať doma.

@sweaaa veď práve,toto ma na tom desí najviac, bratia, priateľ by museli...a keďže nemám deti,maminu by som asi len poslala niekam ďaleko,na iný kontinenent a ja by som s nimi, športový,mrštný,snáď aj predvídajuci typ ženy som a nečakala by som bezcieľne,bez duše,v obavách doma. Vypustila by som na slobodu,kone,psy,nech sa pokúsia prežiť na slobode,nie zavretí doma...

selena_luna
10. sep 2025
@hopatko

@veronika2316 su potvrdene desiatky ruskych dronov v polskom vzdusnom priestore, chapes? Ziadny Soros, ani Gruzinci, normalne ruske drony...

@hopatko nechape, ani sa nesnaz. Ani to, ze prileteli z bieloruska, nie z ukrajiny. Radsej spochybnit nasho spojenca a obet.

anonym_c4c4d6
10. sep 2025
@anonym_7afec8

@anonym_c4c4d6 posledný útok na Poľsko bol v r 1939. Vojna na Ukrajine je 3 roky už dávno si mala utekať.

@anonym_7afec8 ešte nám neprišiel pokyn na útek, ak príde odchádzame

anonym_7afec8
10. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_7afec8 nie vystrasili ma drony na polsko

@anonym_autor neboj, drony sú všade aj nad Slovenskom lietajú.

diewcatqoo
10. sep 2025

A je to tu. Drony vypalili Ukrajinci. Fuha, museli sme cakat az na druhu stranu diskusie. Oh shit!

nikpa
10. sep 2025

@anonym_autor Rusko vydalo oficiálne vyhlasenie, že útok nebol smerovany na Poľsko. A podla všetkého to ani nemuseli byť ich drony Vedia, že to by tak ľahko neustali, útok na člena NATO, nie je ako útok na Ukrajinu. Takže kľud.

januska12323
10. sep 2025

Nikam, budem sedieť doma a čakať kedy sa budeme povinne všetci učiť ruštinu.

anonym_d6ec9f
10. sep 2025

Urcite to bude take jednoduche odist 😁 a odletiet.
To urcite nikoho nenapadne

anonym_b361e7
10. sep 2025
@nikpa

@anonym_autor Rusko vydalo oficiálne vyhlasenie, že útok nebol smerovany na Poľsko. A podla všetkého to ani nemuseli byť ich drony Vedia, že to by tak ľahko neustali, útok na člena NATO, nie je ako útok na Ukrajinu. Takže kľud.

@nikpa inak, vieš o tom, že to je vždy presne naopak? Keď Rusko/Putin tvrdí A realita je B. Keď Rusko/Putin tvrdí B, realita je A.

anonym_1b5ab6
10. sep 2025

Panebože, žiadna vojna nebude 🙄

anonym_b361e7
10. sep 2025
@anonym_d6ec9f

Urcite to bude take jednoduche odist 😁 a odletiet.
To urcite nikoho nenapadne

@anonym_d6ec9f ako podľa teba prišli ukrajinci? Na metle?

anonym_fff964
10. sep 2025
@anonym_0cf47f

@veronika2316 kde vsade? Ani 2. svetova vojna nebola vsade

@anonym_0cf47f vo všetkých krajinách, ktoré sú v NATO. Niekedy naozaj odporúčam použiť rozum

anonym_fff964
10. sep 2025
@nikpa

@nikpa presne tak. Ale tak vidno, že mnohé nevedia čo je NATO

zuzanita1609
10. sep 2025
@nikpa

@nikpa lenže,pri Rusovi nikdy nikto nevie čo myslí, urobí (iba ožratý Rus povie pravdu,keď sa prekecne), možno len skúšajú,čo je ešte možné si dovoliť...podľa mňa oni veľmi zámerne vedeli a blbá Európa radšej vezme túto chabú verziu vysvetlenia,že omylom...(ba síce, keď nerozoznajú vojenské hangáre od stodoly a družstva...). Boh vie ... a sám Putin 🤨.

enya00
10. sep 2025
@anonym_c4c4d6

@anonym_7afec8 ešte nám neprišiel pokyn na útek, ak príde odchádzame

@anonym_c4c4d6 od koho by mal prist?

tetapetra
10. sep 2025

Ja verím nášmu pánovi Ficovi, nakoľko široko ďaleko žiadna vojna nie je, to len zle médiá takto klamú. Ako viete,že leteli drony na Poľsko, boli ste tam? 👀

anonym_cc459c
10. sep 2025

Jezisi aka vojna zase? 🙈

anonym_d6ec9f
10. sep 2025
@anonym_b361e7

@anonym_d6ec9f ako podľa teba prišli ukrajinci? Na metle?

@anonym_b361e7 sa tu bavite o vojne v celej europe..
Ku nam to maju ukrajinci na 5 krokov.
Vsak ak planujes ujst do Viedne tak ok ale pisu tu o Juznej Amerike, Portugalsku a pod.

anonym_b361e7
10. sep 2025
@anonym_d6ec9f

@anonym_b361e7 sa tu bavite o vojne v celej europe..
Ku nam to maju ukrajinci na 5 krokov.
Vsak ak planujes ujst do Viedne tak ok ale pisu tu o Juznej Amerike, Portugalsku a pod.

@anonym_d6ec9f plnoformatova vojna v celej eu určite nebude... za to kľudne to môže byť len na svk/ua

anonym_67b707
10. sep 2025

Šibe vám to dokonale. Aj to je účel