icon

Kam ísť po rozvode bez peňazí?

11. dec 2024

S manželom máme dom, asi sa budeme rozvádzať a ja nemám nikoho a samozrejme peniaze tskmer žiadne, ak by došlo k rozvodu a dom by sa predával, kam môžem ísť s deťmi? Azylovy dom? Niesom tyrana matka len chudobná (mam rodičovský) , do predaja domu...

Strana
z3
anonym_99e3e8
13. nov 2025
@anonym_autor

Už je doma a 'seká dobrotu' takže mám znova o niečo viac casu kým sa k nej nevráti alebo si nenajde ďalšiu... To s hypo som nevedela, myslela som, ze ked prestane platit musim automaticky ja ale tam je pravdepodobne nejaký proces, takže hypo sa nateraz báť nemusím, co som zistila, tak obecné byty uprednostňujú tych ktorí majú malé deti takze údajne do mesiaca sa da získať, vraj su nejaké stále voľné pre prípad... O výživné si zatial neziadam ale spisujem si ziadosti a navrhy zatial bez dátumu (on otom nevie) aby sa to neotocilo proti mne, ze on chce byt rodina a ja budem ta zla co ju nici, vsetko som si spisala a zbieram blocky zo stravy a oblecenia aby som sa vedela na sude obhajit prečo a kolko toho vyzivneho potrebujem aj ked si myslím, kedze ' zatiaľ manžel' je typicky slovenský živnostník veľa nedostanem. Prekvapilo ma, ze zohnať docasne byvanie pokial niesom týrana je dost problém ale starostovia okolitých obcí sa vyjadrili, ze to vedia zariadiť ale nebude to hneď. Jedine co ma desi, je predstava ze deti su na vikend niekde kde to nepoznám, rozmyslam ako dosiahnut aby sa prvé mesiace (ked bude po vsetkom) stretavali v mojej prítomnosti, respektíve aby to omrkol niekto zo socialky ake su tam podmienky ale zaroven nechcem tym druhým detom robiť problémy..

Ako to s vami dopadlo? Som v podobnej situácii a neviem ako dalej.

Strana
z3