Kam odísť od partnera s dieťaťom?
Ahojte..tak uz aj ja som medzi zenami.ktorym sa zrutil cely svet...manzel ma extremne depresie, nechce sa dat liecit, jedine co robi tak si nechava predpisovat lieky od obvodnej..xanax..a doma to zapija alkoholom...ma stavy amnezie a uz mu aj mala spadla z gauca na hlavu lebo pri nej zaspal ...30 sekund co.som sa sla len vycikat a povedala mu nech ju nachvilu postrazi...nemam rodinu, nemam nikoho...kam.mam ist, na koho sa mam obratit prosim? Uz je toho moc a kedze sa odmieta normalne liecit, musim od neho odist, kym sa nestane nieco horsie, nechcem byt uz ani za neho zodpovedna, kedze uz neviem ako mu mam pomoct...vystupnovalo sa to narodenim dcerky, pred tym taketo sialene veci nikdy nerobil...jemu proste preplo...je toho strasne vela co tu ani napisat nemozem, ale prosim Vas...na koho sa.mam obratit...sme z okolia Popradu..velmi pekne dakujem !

Nerozmýšľala si, že by ste si prenajali garsónku, dieťa by si dala do jasličiek a ty by si išla do roboty + by ti manžel musel dávať výživné. Treba požiadať o rozvod a určenie výživného. Neviem koľko sa platí za jasličky teraz, či by ti to vyšlo.