Kamarát zašiel až moc ďaleko
Ahojte žienky ..
Tak k veci - môj manžel pozval na oslavu narodenín rodinného priateľa - ktorý je ženatý , má doma dve deti .. Pozval celú rodinku , ale žena s deťmi neprišli, nakoľko malá náhle ochorela. Vzájomne sme sa navštevovali často , naše deti sa spolu hrávali .. A teraz k veci - na tej narodeninovej oslave sa kamarát trochu odviazal ,vypil si a na druhý deň mi napísal už zatriezva prostredníctvom sociálnej siete .. Vždy som ho veľmi obdivovala a môjmu mužovi dávala za príklad , aký je úžasný manzel , otec , ako žije pre svoju rodinu . Až kým konverzácie cez sociálnu sieť nezačali byť za hranicou slušnosti .. On si cely čas myslel, že o tom nikto nevie,no ja som samozrejme všetky správy preposielala manželovi , kamarátke ...Dokonca som si s ním dohodla “rande “ o ktorom samozrejme vedel aj môj muž a chcela som zistiť , kam až je schopny zájsť ... Prišla som na to , že je to obyčajný debil, ktorý by ma neváhal pretiahnuť ( ženu kamaráta ) .. Ešte pár týždňov sme si vymienali správy a mala som z toho celkom slušnú zábavku , no potom sa mi neskutocne zhnusil .. A teraz neviem , čo urobiť .. Povedať o tom jeho žene , alebo s nimi prerušiť kontakty a vykašľať sa na to ? Je to ozaj nechutné ... Sme z neho s mužom veľmi sklamaní a ja som sa konecne presvedčila , že nie je všetko zlato , čo sa blyští ..
prepáč, ale prečo tu nariekaš, keď všetky dobre vieme, že si mu chcela dať frndu (prepáčte za toto hanebné slovo a aj vulgárne, ale nemôžem to inak už ani popísať v tejto situácii)?
ty si uvedomuješ, že on má ženu aj deti? ja sa čudujem, že toto vaše RANDE vám prešlo - keď tvoj muž o tom vedel...
a nechcela si tak náhodou počuť z jeho slov: Nie, moja drahá sa mi nepáči, páčiš sa mi TY... ale on ťa chcel len na sex... a to ťa pobúrila... asi si z neho očarená ;) ale sklamaná, že si mala poslúžiť len ako handra...
@viestta myslim, ze tu je uz aj zbytocne pisat, lebo toto je jedna z tych tupsich ceruziek v peracniku😉
@emm_i a mozno si to on na poslednu chvilu rozmyslel a to ju poburilo najviac😀
@dskjhfdlkdjhl Mozno len vytriezvel 😁
@miadi vies, ak ho ona cely cas davala muzovi za vzor, tak je kludne mozne, ze si tento jej obdiv vsimol a urobil si z nej srandu a ona si mysli, ako si srandu urobila ona😀
@dskjhfdlkdjhl tiež ma to napadlo, že si to na poslednú chvíľu rozmyslel a ona je frustrovaná z toho, že muž, ktorého obdivovala, to stopol prvý a nie ona. Bavím sa na tej VŠ a vysokom poste, ak budú podriadení preberať tú konverzáciu
@elizabet173 ja by som chcela vidiet ten vysoky post😀
Autorka už ušla, asi sa jej nepáčilo, čo sa dozvedela 😀
@lucka114 myslim, ze nikomu az tak nechyba😀
@dskjhfdlkdjhl tiez mà to napadlo .. Mala by sa s muzom dohodnut ze s kamosom skoci do hotela aby bolo jasne kto si robil srandu kto nie.. 🤪
Neviem,ale chcela si sa pochváliť manželovi?nám na MK?
Čo čo so chcela dokázať tým kontaktom s ním?
Lebo myslím,že každá normálna žena by sa stopla pri prvej podobnej správe a kaslala na neho.
@viestta ukazal jej sever a ona isla na juh😀
osobne si myslím, že jej muž by si isto z kamoša takto srandu nerobil a ako napísala @viestta, ani by ju na rande neposlal 🙂 mne príde čudné, že jej to údajne toleroval... žiadny normálny chlap by podľa mňa toto s jeho kamošom netoleroval... určite by minimálne tomu kamošovi niečo povedal do očí, nech sa pakuje, alebo žene naznačil, že odtiaľ-potiaľ... bola som zadaná aj s frajerom, kde bola väčšia partia a je jasné, že medzi kamošmi funguje tabu: mojej proateľky/ženy sa nedotýkaj, aj keď si kamoš... žiaden flirt, nič...
takže mne to príde dosť divné a stále si myslím na základe toho, že jej sa to páčilo, len ju žralo a žerie svedomie 🙂 a aj si myslím, že ten jej kamoš sa jej veľmi páči 🙂 prečo by to robila? 🙂 isto nie, aby ho cielene chcela očierniť, že je záletný!
už sú vymazané autorkine komentáre 🙂 to mi pripomenulo jednu situáciu, kedy som sa tu na MK snažila poradiť jednej žene so seminárnou prácou, ale stále mlela svoje a potom jej odpovede zmazala, pretože som skonštatovala, že v 3. ročníku na Bc. by už mala SP vedieť písať... 🙄

Veru, je to smutne, coho je schopna nejaka zena vo vysokej funkcii😝