icon

Kamarát zašiel až moc ďaleko

6. feb 2022

Ahojte žienky ..
Tak k veci - môj manžel pozval na oslavu narodenín rodinného priateľa - ktorý je ženatý , má doma dve deti .. Pozval celú rodinku , ale žena s deťmi neprišli, nakoľko malá náhle ochorela. Vzájomne sme sa navštevovali často , naše deti sa spolu hrávali .. A teraz k veci - na tej narodeninovej oslave sa kamarát trochu odviazal ,vypil si a na druhý deň mi napísal už zatriezva prostredníctvom sociálnej siete .. Vždy som ho veľmi obdivovala a môjmu mužovi dávala za príklad , aký je úžasný manzel , otec , ako žije pre svoju rodinu . Až kým konverzácie cez sociálnu sieť nezačali byť za hranicou slušnosti .. On si cely čas myslel, že o tom nikto nevie,no ja som samozrejme všetky správy preposielala manželovi , kamarátke ...Dokonca som si s ním dohodla “rande “ o ktorom samozrejme vedel aj môj muž a chcela som zistiť , kam až je schopny zájsť ... Prišla som na to , že je to obyčajný debil, ktorý by ma neváhal pretiahnuť ( ženu kamaráta ) .. Ešte pár týždňov sme si vymienali správy a mala som z toho celkom slušnú zábavku , no potom sa mi neskutocne zhnusil .. A teraz neviem , čo urobiť .. Povedať o tom jeho žene , alebo s nimi prerušiť kontakty a vykašľať sa na to ? Je to ozaj nechutné ... Sme z neho s mužom veľmi sklamaní a ja som sa konecne presvedčila , že nie je všetko zlato , čo sa blyští ..

Strana
z7
oblecenie99
7. feb 2022

... no len aby kamoš nepovedal doma, že to bolo opačne.. ;)

lalenka33
7. feb 2022

@ladycat2021 presne si to vystihla, nejde o vzdelanie, ale o charakter a ten sa získať nedá, ale autorka má iné zmýšlanie a iné hodnoty ako my ,,obyčajné" ženy, ktorým snorí po profiloch a sama sa skrýva za anonymom a ešte aj maže komenty, možno by ju tu niekto spoznal a jej bublina o dokonalom živote by praskla. Keby mala šťastné manželstvo, tak by nezvádzala rodinneho kamarata.

mandarinka555
7. feb 2022

@viestta A dokonca do troch...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
miadi
8. feb 2022

@vlcik1 a sak muzovi to len akoze povedala - aby to znelo ok.,tu na mk ., ( ludia si tu casto anonymne prisposobuju realitu ako sa im hodi) ved Tolko rozumu ma ze vydate zeny bezne nechodia na rande s cudzim chlapom. kamoske verim ze sa pochvalila. Jej muz je bud gay a je rad ze sla na rande s kamosom alebo o tom celom netuši. . Ved Keby o tom jej muz vedel., tak sa nepyta na MK ci to povedat kamosovej zene opytala by sa jeho, A jej muz by stym chlapom uz Nebol kamos .

irusa
8. feb 2022

toto nemyslíš vážne.......

vorkola
27. apr 2022

@dskjhfdlkdjhl no jasne,ze je to cudzoloznik,jak repaprerusit vztah a ci to povedat jeho zene,neviem,lebo urcite sa manzelstvo rozpadne

Strana
z7