Kamaráti nás nechcú pozvať k sebe na návštevu
Ahojte,
z manzelovej strany - vzdialenejsia rodina, tiez manzelsky par, vyborne si rozumieme, ked sme spolu, vzdy sa dobre nasmejeme, ale vzdy chodia len oni k nam alebo spolu niekam von. Vzdy ich pozveme k nam na vinko, ja nachystam obcerstvenie, napeciem, navarim atd, este nikdy pozvanie neodmietli, vzdy je dobra nalada. Ale oni nas takto k sebe este nezavolali, netusim preco. Vzdy, ked pridu povedia, ze no uz musite aj vy k nam prist, pogrilujeme nieco, my povieme, ze ano, radi, nech sa ozvu, ked budu mat cas. A to je vsetko 😀
Akoze mne to nevadi, ze sa chodi len k nam, ale s ostatnymi priatelmi co sa takto stretavame je to vacsinou na striedacku, raz my k nim, raz oni k nam a tak.. Tak len tak sa zamyslam, ci sme my divni alebo co 😀 ked sme na navsteve, nezdrzujeme sa dlho, ze by sme nevedeli, kedy odist, ani nohy nam nesmrdia ( aspon myslim 😀😀)
Tak neviem, co si o tom myslite?
Ja by som sa pozvala sama ..... zavolala by som im ze mame v nedelu volno ze ci mozeme prist.... 😊😊
ja som si nasla 3 kamaratky za posledne roky a vsetky chodia ku mne ale domov ma ani jedna nepozvala. Potom z nich vypadlo, ze sa hanbia ma pozvat lebo to u nich doma vypada skaredo. Mozno to ma ta rodina rovnako.
No co viem, prerabali asi pred dvomi rokmi domcek, aj fotky nam vtedy ukazovali a vyzeralo to podla mna dobre... tak v tom to asi nebude, ze by sa hanbili za svoje byvanie...
Ja osobne neznášam návštevy. Vadí mi aj moja mama. Ale to ona je extrém, všetko chytá, prekladá, otvára. Neznášam keď sa niekto dotýka mojich veci, chytí niečo na poličke atd. Nie som taký ten typ, čo vie ľudí pohostiť, pripraviť, navariť. Sú hostiteľky a sú ženy, ktoré to skratka nevedia. Osobne radšej idem do kaviarne, reštaurácie ako ku nám. Ja by som to nebrala na tvojom mieste osobne. Skratka sa vás cítia lepšie, akoby ste sa cítili vy aj oni u nich.
Tak k nám tiež návštevy nechodia ale ani nikoho k nám nevolám… my sa tak či tak stretávame zväčša vonku a keď nie tak nás pozvú k sebe domov … my mame radi naše súkromie, ani syn si k nám nebrava kamarátov ale tak oni sa stretávajú vždy vonku všetci

Ja si myslim, ze tu je chyba - navarim, napečiem- pripravim plny stol...Investujes čas, peniaze asi tie hostiny nebudu celkom za babku a oni su proste lakomi, rataju kazdy groš, tak vzdy im lepsie padne ist ku vam ako pustit 50e a navarit vam...Nic ine by dom za tym nehladala.Ak teda vas nechcu pozvat, lebo maju dajme tomu otrasny byt, navrhli ti napriklad nabuduce prinesiem pitie a zakusky? Alebo dokonca navarene? Nie...To kolko rokov takto tahate? Myslim, ze vas trosku vyuzivaju